Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

Mesajul mi s-a dus pe pagina anterioara! Il mai copiez o data, sper ca apare unde trebuie, am accesat linkul cum trebuie.

<<Vivi, am vazut filmuletul cu masa, e super! Si io care credeam ca o data cu mancarea "serioasa" nu se mai comenteaza la masa
Nu stiu ce sa zic de adaosurile alea, adik daca sunt bune sau nu. Nici nu stiu ce sunt alea roshcove .
In schimb am cautat asperge, ca eram un pic in ceata, care inseamna sparanghel, asa cum stiam si eu, si care e o plant#259; erbacee legumicol#259; cu r#259;d#259;cini c#259;rnoase #351;i cu frunze nedezvoltate, asem#259;n#259;toare unor solzi#351;ori, cultivat#259; pentru l#259;starii ei tineri, foarte gusto#351;i (Asparagus officinalis); asparagusul este o plant#259; ornamental#259; (Asparagus silvestris). Lyly, nu cred ca ai mancat asparagus . In piata nici eu n-am vazut, dar parca e prin hipermarketuri.
Lyly, nu-mi vine sa cred, de ce sa fie sange acolo ? Eu nu ma pricep, dar stiu ca daca se intampla asa ceva, se merge la medic. Poate ne spun doctoritele care ar fi cauzele. >>

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mei Carmina...m-ai bagat in ceatza cu 2 limbutze...Incearca sa descrii mai exact ce ai vazut ca poate te lamuresc io...sau daca nu reusheshti,poate ne vedem intr-o zi sa-mi arunc un ochi in guritza lui.Cat despre kk nu te mai panica.Asteapta sa vezi cum face maine.

Anileda...comentariile la masa sunt specialitatea ei...nu-i tace guritza nici o secunda cat mananca.

Lacri...pai am facut niste poze zambaretze...sa ma gandesc pe care s-o trimit.Daca facem una mai frumoasa intre timp putem s-o schimbam?

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Revenim si noi dupa o pauza de santier si de site defect... Noi locuim mai nou in casa noastra care seamana cu tabara de refugiati din cauza renovarilor. Luana, parca tu mai erai santierista ca si noi...mai rezisti? Ma pregatesc sa ma intorc la lucru... maine avem interviu cu o tanti bona si am simt asa de ciudat...de parca imi abandonez copilul.Sima intristez ca nu am sa mai fiu dimineata acasa sa ma joc cu el cand e cel mai bine vesel si mai ganguricios... aiureli de_ale mele...
Carmina, poate e tot frenul limbii care incepe mai de sus... oricum cred ca pana nu incepe sa vorbeasca nu are rost sa chinui copilul cu o operatie...

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:

Lacri...pai am facut niste poze zambaretze...sa ma gandesc pe care s-o trimit.Daca facem una mai frumoasa intre timp putem s-o schimbam?[/blue][/font=Comic Sans MS][/b]

Bineinteles ca poti, am si scris asta intr-unul din primele mesaje cand anuntam infiintarea clubului
Anileda, zici ca nu am mancat asparagus? Nici eu nu cred! Referitor la aspectul acela cu scaunul lui Alec, am sunat asistenta si a zis ca e ... normal sa fie si sange daca e constipat si s-a chinuit sa faca... ce-o fi insemnand NORMAL, in toata ecuatia asta, nu stiu, zau...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daryana

Revenim si noi dupa o pauza de santier si de site defect... Noi locuim mai nou in casa noastra care seamana cu tabara de refugiati din cauza renovarilor. Luana, parca tu mai erai santierista ca si noi...mai rezisti? Ma pregatesc sa ma intorc la lucru... maine avem interviu cu o tanti bona si am simt asa de ciudat...de parca imi abandonez copilul.Sima intristez ca nu am sa mai fiu dimineata acasa sa ma joc cu el cand e cel mai bine vesel si mai ganguricios... aiureli de_ale mele...
Carmina, poate e tot frenul limbii care incepe mai de sus... oricum cred ca pana nu incepe sa vorbeasca nu are rost sa chinui copilul cu o operatie...

mamica de bb David (18 iun 2006)
Pozici David

O sa te obisnuiesti si cu plecatul la serviciu si lasatul copilului cu bona. Cred ca, acum, cand sunt mai mici, e chiar mai usor pentru ei, nu constientizeaza inca faptul ca-i lasam cu altcineva si se obisnuiesc asa...

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Gata mei...ti-am trimis pozna...ia vezi...a sosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Nu e frenul limbii ca ala e vertical daca pot spune asa pe cand cuta asta e orizontala, adica de la o margine la alta, sub limba normala . Bineinteles ca e mai scurta decat limba, ca de-aia am si observat asa tarziu.
Nu stiu cum as putea fi mai explicita decat atat, pur si simplu sub limba mai are o pielita, orizontal nu vertical, adica de-a latul limbii si nu de-a lungul...De-asta zic sa vedeti si voi, poate e normal, ca limba creste si sa aiba pielitza de rezerva sa se poata intinde. Nu va suparati pe mine, am cautat pe net dar nu am gasit nimik. Poate nu am gasit ca e normal, si stiti ce cred eu despre normalitate: daca-i la mai multi e normal .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Ema, in sfarsit, am ales o poza

Pus pe shotii se prezinta:
UN MIKUTZ NAZBATIOS

mai incolo aparura: PUFULETZ CU-N PUSTI HAIOS

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Aha...Daryana...deci acolo ai stat ascunsa...auzi...bine ca ai aparut ca voiam sa te intreb ceva ...poate stii...cumva anul asta se mai da rezidentziat tip b(io habar n-am ce-i asta da m-a rugat cineva sa ma interesez).Poti sa-mi raspunzi pe PM ca sa nu ocupam aici spatziul.

Mergi la inceput

Si pielitza de sub limba e o pielitza ca frenul sau e ceva mai groasa?

Mergi la inceput