Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, si noi pe aici. eu la fel de rau. alexia e mai binisor. nu mai produce mucisori si cred ca e de la aerius. tuseste ca un tabacist pana ii vine sa vomite. :(
va pup si multa sanatate.

21+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Olga, nu mai fi atat de trista cu Maya....uite Aidan nici nu a incercat sa faca vreun pas singur.
Umbla prin toata casa tinandu-se de pereti si merge in 4 labe atat.
Eu personal nu ma stresez deloc, cand o sa fie pregatit sa dea drumul la perete :) atunci o sa mearga.Am citit o gramada de forumuri americane unde spun parintii experientele cu copiii lor.Cei mai multi dintre ei au inceput sa mearga corect dupa 17 luni.Acea "normal range" e foarte mare.

Eu, din contra, ma bucur ca ne merge foarte bine pe celelalte planuri.Asta este unul dintre cele mai dificile steping stones.
Am vazut si pozele, eu scriu mai rar ca nu am timp, sunt mereu singura acasa si eu le fac pe toate...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Andutzy cum ma sa fie semipareza.Pai ce el nu isi foloseste deloc bucata de gat.Mai ce destepti se mai dau uni.Si cum sa sedezi un copil atatea sedinte de fizio.Eu sic sa mai incerci si la alt centru de fizioterapie.Nu pot sa cred asa ceva.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Unde prastia mea mi-a pus mesajul.Sa mor de mai inteleg ceva cu mesajele astea.

Tdi astept sa vad culoarea.Si daca el isi face vasectomie ii fac un fratior lui Mara cu Duhul Sfant .

Gabitza cum stai cu calendaru?

Iar ma tin de prostii.Ma simt super rau si ca sa nu ma mai gandesc la asta imi sta capul numai la prostioare.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
iar am avut o noapte de pomina, imi bubuie capul de oboseala...se vad caninii de sus cum imping gingia si stau sa iasa, banuiesc ca de aia ne bucura pitika saraca cu urlete la fiecare 2 minute.
Androix si Monu - imi pare rau ca sunteti bolnave, imi inchipui ca e si mai nasol avand burtika si implicit mii de griji in plus. Multa sanatate!
Oare Florentina ce mai face? n-a mai scris de mult...
Androix - in primele saptamani de sarcina am luat si eu o gramada de chestii, nu ma gandeam ca-s gravida pentru ca nu aveam nici o sansa de bb cu "sterilitate primara" (la care lucram de zor cu vreo 5 feluri de grauntze homeopatice, tincturi, supozitori antiinflamatoare, comprese pe burta cu diverse), in fine, pitik e cat se poate de sanatoasa si foarte desteapta!
OlgaM - ai facut bine ca ti-ai zis oful, in fond suntem intre prietene si daca avem ceva de spus nu trebuie sa ne facem probleme s-o spunem! Pozele voastre le-am vazut si eu, nu pe toate pentru ca merge lent netul meu si timpul nu-mi permite dar ma uit la pozele tuturor cate putin ca sa-i cunosc si sa vad cum cresc piticii.
Gusta - mama draga, deci nu-i cu oki? imi permit sa-ti spun sa NU faci prostia sa te sterilizezi, e o metoda mult prea radicala si nu stii ce-ti rezerva viata, poate peste cativa ani o sa vrei musai sa-i faci un fratior Marei si n-ai cum, in plus cred ca-ti provoaca dereglari in organism, banuiesc ca nu-ti lipsesc! La vasectomie te-ai gandit?
Olga cu Toni oare ce mai fac?
Nelia - cum e cu testul...ai reusit sa inveti? Bafta!
Loreen - poate reusesti sa pui o poza cu frumusete de unghii (scuze daca ai pus deja si n-am apucat eu sa vad!)

Mai voiam sa va zic c-am gasit vopseaua de par care-mi place, rosu-negru efect matase (asta daca tot eram nehotarata intre rosu si negru!), n-am cumparat-o inca.

Gata deocamdata, ma duc sa fac niste treaba si poate apuc sa trag si un somnic cu Alyssa.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, sa o cumperi, vopseaua adica, fa-te frrrumoasaaaa si fa si poze sa te vedem si noi

OlgaM, super funny pozulicile pe care le-ai trimis la contul comun

Nelia, ai reusit ce aveai pentru azi? Ca noi te-am tinut de vorba aseara pe chat si nu stiu ce ai mai reusit sa inveti.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, sunt DISTRUSA. De la fizioterapie ne-au refuzat cu trimitere la neurologie, cica ar fi cazul de o semipareza dreapta si atunci ele nu au ce face decat sub sedative... Imi vine sa mor, nu ma pot aduna deloc, nu stiu cum am condus pana acasa

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Andutzy, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, inceraca sa te calmezi si o sa gasiti o solutie! du-te la neurologie sa vezi ce-ti spune. oricum, nu lua de bun si definitiv nimic pentru ca multi doctori habar n-au pe ce lume traiesc si ai de umblat pana dai de unul care sa-ti rezolve problemele.
inca ceva, desi e o chestie de care nu-mi place sa vorbesc, mai ales in public, iti spun poate reusesc sa-ti dau putin curaj. eu am tetrapareza senzitivo-motorie medie, nu-i o fericire sincer dar traiesc normal, muncesc ca disperata, am facut si cresc un copil si nu ma consider un om cu probleme deosebite, stiu ca sunt altii si mai nenorociti si-i multumesc lui D-zeu pentru ca imi da putere sa merg pe picioarele mele. Acum 3 ani mi-a amortit complet partea dreapta (picior, mana si cap) si ghici unde m-am tratat? la FIZIOTERAPIE! curaj si cauta si alti medici, sunt convinsa ca o sa fie bine!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve fetelor!
Eu nu mai am timp deloc, tot vreau sa scriu de ceva zile si degeaba nu reusesc sa impac si capra (serviciu) si varza (DC) N-am citit decat pana la ce a scris ieri Nelia...
Pe scurt, am intrat sa ii zic lui Andutzy doua vorbe: FII BARBATA !!! Mai cauta si o a doua opinie, nu te lasa daramata de primul idiot care nu stie ce vorbeste! Vezi si tu o a doua opinie, vorba lui Tedi. Multa sanatate si curaj!

Maine intentionez sa-mi iau liber, pentru ca a murit una din bunicile sotului meu, si vom merge la inmormantare. Nu am gasit nimic in lege care sa ma lumineze daca am dreptul la o zi libera pentru asta - dar banuiesc ca nu exista asa ceva (fiind "ruda" prea indepartata). In fine, o sa imi iau o zi de CO.

Va pup si vreau sa va gasesc sanatosi si sanatoase vineri, cand ma intorc

Mergi la inceput

Gusta...mare figura esti! glumeam si io cu vasectomia, adica sa mai sufere si barbatii, ce doar noi femeile suntem bune de chinuit?! poti sa-i propui sa vezi ce zice, iar despre fratior ii zici ca-l faci cu unul mai tanar si mai dragutz daca el nu se comporta frumos cu tine!

ah, pilula pentru masculi n-o iesit inca?...parca era in testari.

Album Alyssa

Mergi la inceput