Creola, iti multumesc mult!
MA refeream ca adresele de mail pot fi copiate de diversi "interesati" si apoi va treziti cu spam-uri sau alti virusi!
Crista, multumesc mult...am verificat acum insa mail-ul si nu am nimic in el.....oare ce s-o fi intamplat?
Mersic mult oricum...
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Crista - multumesc mult. Am primit cartile.
VAd ca tu esi in Italia ca si mine. Eu sunt in MIlano. Mi-ar place sa putem vorbi din cand in cand. Eu nu am foarte multi prieteni aici.
meme ma mir caci am trimis un singur mail cu ambele carti si la tine si al omi si ea a primit , am mai trimis acum odata ( numai tie ) si le-am pus in 2 mailuri ( unul cu RAR si unul cu sanda marin .. poate ca era mesajul prea mare si s-a blocat in bulk ) ...
sa imi zici daca nu ajunge
HI ! Va rog frumos ,daca se poate, indraznesc si eu sa va solicit cartile . Adresa mea : flrdumitru@yahoo.com .Mii de multumiri

Salutare
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE !!!!!
Va rog mult daca se poate , sa imi dati si mie carticica Sandei Marin !
try_a@yahoo.com
Multumesc !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
florentza si brianamica ... a plecat spre voi sanda marin ... dc nu ajunge sau sunt probleme astept mesaj aici ...
edit:
brianamica la tine a sosit mesaj ca nu e buna adresa ... poate e prea plina si nu are loc carticica ?
SAGLIETTI mi-ai facut cea mai frumoasa surpriza de Ziua femeii, pt care iti multumesc ffff mult...