caut cartea Sandei Marin - format electronic
Raspunsuri - Pagina 10
koalitza spune:
As indrazni si eu sa cer cartile: Sanda Marin, Maria Deleanu, Rozalia Craciunescu. Adresa mea este: koalitza@yahoo.co.uk
Merci mult anticipat
Sarbatori fericite pentru toata lumea!
dariaevelin spune:
as dori si eu cartile lui Anton Roman si ce a a Sandei Marin!
multumirti anticipate
dariaevelin@yahoo.com
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
camelia_daniela spune:
Buna !
As vrea si eu, daca se poate, cele 2 carti Radu Anton Roman si Sanda Marin! camelia_marica@yahoo.com
Multumesc anticipat !
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
mihaelagrosan spune:
Buna !
Va rog sa-mi trimiteti si mie cartile la adresa mihaelutasas@yahoo.com
Multumesc mult!
Mihaela si Elena Maria (9 aug 2006)
tanima_i2002 spune:
Vreau si eu, vreau si eu. Mama avea o carte a Sandei Marin mai veche si nu se indura sa mi-o dea mie, asa ca o sa ii fac in necaz ca am mai multe. Vreau si una si cealalta: Sanda Marin+Radu Anton Roman.
Adresa: tanima_i2002@yahoo.com
Mersic mult si spor la bucatareala.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
clau78 spune:
Va rog frumos cine are Prajituri si Dulciuri Ana Elenescu sa-mi trimita si mie pe clskau@yahoo.com
Am incercat sa o scot dar nu merge....
Va multumesc!
andira spune:
Salut!
as vrea si ei cartile lui Radu Anton Roman si celelalte in romaneste (mai putin Sanda Marin) pe roxanabanu@yahoo.com, daca se poate, multumesc frumos!