Bebei cu alergii (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Pisicutza, pentru compliment, avem doi Matei frumosi,destepti...
Matei al meu e racit zdravan, tuseste si stranuta in acelasi timp continuu, sper ca maine sa se amelioreze, bine ca nu are febre!!!
Sa stii ca nici noi nu stam in propria casa,asa ca la asta m-am referit cu sentimentul de stabilitate!!!care probabil ca o sa-l simt cand o sa imbatranesc!la ce preturi sunt la case.
Ramona, stiu ca tratam.cu corticosteroizi este pacatos de-adreptul, si imi pare f.f.f. rau de copilasii care-l primesc si de mamele care trec prin asta, eu am recunoscut ca alergiile respiratorii sunt cele mai urate, pe langa celiahie.Sper sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine peste ele si mai ales sa se vindece.

si Matei(2.aug2004)
POZE MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Multumesc fetelor de primire
Gama intr-adevar e dificil sa iti dai cu parerea, mai ales cand nu stii despre ce e vorba.Mi-a dat tratament cu Claritine si Zyrtec...Acuma fac si eu doar ce pot, sa o feresc cat mai bine cu putinta, dar mai ales sa scresca sa ii pot face ceva teste sa stiu cu ce ma lupt

-icei

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."

Mergi la inceput

Mihaela, noi am luat mai mult Aerius, doctorii mi-au zis ca e de ultima generatie, dar am luat si claritine.Zyrtec nu am luat niciodata.Normal ca vei face tot ce poti ptr.binele ei, problema e ca sunt mom in care nu-ti mai dai seama ce -i cauzeaza ac.alergii, si atunci te panichezi.Sper sa ffie bine ,sanatoasa!
Ai povestit prea putin pentru a ne da cu parerea!!!
Pisicutza, tu cu ce ziceai ca ai tratat tusea lui matei, al meu tuseste iritativ/uscat de 3 zile, am schimbat siropurile, eurespal, humex, si nu se imbunatateste.

si Matei(2.aug2004)
POZE MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Subiectul asta n-are cum sa piara , asta e clar....DIn pacate.
Noi am inceput sa tusim de-a binelea, si uscat si productiv...Gama, noi luam Stodal, dar ieri cind am fost la medic mi-a recomandat Tussin. Si pentru ca de simbata ne chinuim cu starile astea iar tratamentul antialergic nu i-a ameliorat starea, am inceput sa luanm antibiotic.
Fetele voi aveti ideea daca BronchoVaxonulpoate provoca - cum am auzit de la o mamica) raceli si stari dintr-astea? CUlmea e ca imediat ce am terminat portia de 10 pastile din luna asta(asta a fost vineri), David a inceput sa raguseasca, sa-i curga nasul (asta fiind simbata). Coincidenta sau nu?
In plus de toate, fiu-miu e un capos si jumatate, nu prea ma lasa sa-i administrez pufurile, asa ca in loc sa repire de 5-6 ori in masca, o face doar de 2-3 ori...Nu stiu cum sa-l conving, i-am dat lui apapratul sa-l tina, sa se joace un pic cu el, ca sa nu-l considere cine stie ce instrument ingrozitor. Am respirat si eu, dar degeaba...E foarte greu sa-l conving.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Simona, eu i-am dat tot ketof pentru ca nu a cedat tusea la nimic trei zile, i-am dat eurespal, apio humex si paxeladine, iar dupa o zi de ketof l-a calmat simtitor, n-a mai tusit in somn azi la pranz!Stodal am incercat si noi de vreo 2 ori dar nu reactioneaza in nici un fel.Ai intrebat medicul de ketof?din prospect reiese ca sa da la astm in special cel alergic, si se face tratam de o luna, am inteles ca e f bun, in ciuda contraindicatiilor de pe prospect, noi n-am avut nici o reactie negativa.E doar o sugestie, intreaba-ti medicul.Si MAtei a debutat cu raguseala si tuse cu ecou in piept, de am crezut ca a facut laringita, dar nu e asa, dr.a zis ca e doar o viroza, sa-l tin in casa pana se calmeaza tusea ca sa nu faca intr-adevar laringita.Ma rog, nu stiu ce sa mai zic si de medici.
Bronhovaxon nu i-am dat, ma gandesc s-o fac daca va mai raci des, dar am o prietena care-a dat fetei si parca nu a racit, a fost chiar multumita zicand ca acum cand raceste ii trece mult mai repede si face mai putin urat!Incearca sa-l "stimulezi" cu ceva ca sa respire de mai multe ori, de ex o jucarie noua, ceva mic dar interesant, eu de ex. ii zic ca-i dau bomboane si merge, ii dau M&M cu cioc.cate 2(e singura doza de cioc.pe care o primeste, si normal ca-l intereseaza), daca imi ia medicam.(cele rele), stiu ca nu e bine dar avand in vedere ca e o perioada limitata de cateva zile....
Week-end placut va doresc.

si Matei(2.aug2004)
POZE MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Buna fetelor. Nu am mai aparut cateva zile pt. ca am asteptat sa vad cum evolueaza starea lui Tavi...nimic nou...i-am facut 4 zile aerosoli cu flixotide (de 2 ori pe zi)fara prea mari rezultate si de ieri am inceput aerosolii cu ventolin ( de 3 ori pe zi - 0,2 ml ventolin si 3 ml ser fiziologic). Eu intentionam sa merg cu Tavi la dr. Radu la Euroclinica, dar sotul meu s-a incapatanat sa mergem in continuare pe tratamentul dat de dr. Iordachescu...in fine...Ideea este ca-i voi face iar 5 zile de aerosoli cu ventolin si daca nu se amelioreaza ma voi duce la dr. Radu. Am vorbit ieri cu dr. Iordachescu si m-a pus sa-i fac doua reprize de aerosoli cu ventolin la interval de jumatate de ora ( tratament de soc)...socul a fost insa al meu pt. ca dupa a doua repriza de aerosoli s-a inrosit copilul foarte tare in obrajori (fara sa-i fie cald sau ceva de genul asta) si i-a disparut roseata asta deabia dupa vreo 2- 3 ore...m-am speriat foarte rau... Stiti cumva care este tensiunea normala a unui copilas de 1,6 ani...prima oara m-am gandit ca i-a crescut tensiunea din cauza tratamentului...ce ziceti, e posibil sa fie asta o reactie la ventolin?

Ketof i-am dat si eu lui Tavi, dar tratament de lunga durata (3 luni) si intradevar nu a mai facut crize puternice in perioada asta, dar acum, am schimbat medicul iar acesta nu mi-a mai prescris Ketof. Singurul efect advers pe care l-am remarcat la Ketof este cresterea poftei de mancare ( rau de tot) ceea ce noua nu ne prea trebuie...

Claritine i-am dat doar in timpul crizelor ( max. 10 zile) pt. a-i diminua secretiile...

Zyrtec mi-a recomandat medicul actual (5 pic de 2 ori pe zi) max. 5 zile pt. bubitlele de care v-am povestit.

Sper sa va ajute aceste informatii...

-ici micutilor si multa sanatate!!!

Va doresc un week-end placut si fara evenimente nedorite!!!!!
Nastasika

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gama

Simona, eu i-am dat tot ketof pentru ca nu a cedat tusea la nimic trei zile, i-am dat eurespal, apio humex si paxeladine, iar dupa o zi de ketof l-a calmat simtitor, n-a mai tusit in somn azi la pranz!Stodal am incercat si noi de vreo 2 ori dar nu reactioneaza in nici un fel.Ai intrebat medicul de ketof?din prospect reiese ca sa da la astm in special cel alergic, si se face tratam de o luna, am inteles ca e f bun, in ciuda contraindicatiilor de pe prospect, noi n-am avut nici o reactie negativa.E doar o sugestie, intreaba-ti medicul.

Magda si Matei(2.aug2004)
POZE MATEI

Gama, si noi am luat Ketof destul de mult timp, aproape constant din august. Dar cind am fost la pneumolog(dr Bisca), mi-a spus sa nu-i mai dam Ketof, ca e mult mai slab ca Aerius si ca oricum, luind aerius nu mai are nevoie de altceva.Asa ca...Dumnezeu cu mila, pina la urma tot noi mamicile trebuie sa decidem ce tratamente le dam copiilor
Noi am trecut pe antibiotic pt ca se pare ca e o forma de raceala pentru ca mi-a facut febra - nu mult, in jur de 38...Ideea e ca , desi nu l-am dus la cresa joi si vineri, nici in casa nu prea l-am tinut....
Nastasika, imi pare rau s-aud de reactiile astea la Ventolim...SI noi am facut de curind aerosoli cu Ventolim (0,3 Ventolim+ 1,7 SF ) David se inrosea si el, dar era din cauza ca se agita foarte mult, si transpira tot. E foarte reticent la orice forma dintr-asta de constringere. Tavi a acceptat cumintel aerosolii?
Lui David parca-i dadea oarece stare de somnolenta...nu stiu daca era oboseala in urma faptului ca se agita prea mult sau chiar un efect al Ventolinului..
Pupici tuturor...Iata ce zi frumoasa azi!!!!!

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare!

Nastasika multa sanatate lu Tavi,sper sa se simta mai bine puiul mic.E nedrept prin cate trebuie sa treaca.Si eu cat am fost bb am avut pneomonii,bronsite astmatice de nu stiau ai mei ce sa imi faca.Iar raspunsul a fost in niste injectii imunizatoare care se chemau :histamino globulina-parca(scuze ca nu retin exact,dar eram cam mica pe atunci ) pe care le obtinusem cu greu din Germania.Ideea este ca dupa ce am facut 7 injectii din astea,subcutanat m-am vindecat si de atunci nici nu prea mai am probleme,racesc foarte rar si atunci superficial.Poate reusiti si voi pana la urma sa dati de un medic bun si care sa gaseasca o slutie de durata.Pana atunci inca o data multa sanatate.

Gama eu nu i-am dat lu Matei niciodata ceva pt tuse pt ca nu a tusit niciodata..Multa sanatate lui Matei

Simona voi cum mai sunteti?Tot bolnaviori?

Noua ne-au recomandat Claritin de la Alexandrescu dupa primul soc cu alergia la lapte.NE-au recomndat pt 10 zile si evident ca nu i-am dat decat vreo 5.Zyrtec ne-au recomdat pe termen mai lung,dar nu i-am dat niciodata-la recomadarea pediatrei,cum v-am mai spus.Iar romergan ii dau numai in caz de nevoi,urgenta-cum a fost atunci cand am avut problema cu purecele.

In rest suntem ok si speram sa nici nu avem probleme in ultimul timp.Voi faceti copiilor vaccin antigripal?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nastasika, am patit-o si noi cu inrositul in obraji. Apare la medicamentele gen albuterol, cu actiune rapida. Cred ca ventolin e o combinatie, nu stiu sigur. Noi nu l-am folosit. Reactia nu e obisnuita, plus stare de agitatie. Atentie la dozare si povesteste-i medicului.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

Salutare!

Simona voi cum mai sunteti?Tot bolnaviori?

In rest suntem ok si speram sa nici nu avem probleme in ultimul timp.Voi faceti copiilor vaccin antigripal?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Pisicuta noi suntem inca raciti desigur, dar nu se compara cu ce-am avut de suferit in august. Acuma deja tusea e productiva si e foarte rara. Noaptea aproape ca lipseste...Sa fie si din cauza ca nu-i mai dau lapte pe perioada asta? Spunea Ramona ca laptele stimuleaza producerea de secretii. Nici nu ma gindisem la asa ceva...dar vad ca avea dreptate .
Noi facem antigripalul imediat ce ne insanatosim...Sper sa n-avem parte de reactii inverse celei intentionateGripa e mai urita decit raceala si sincer ma tem.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput