Bebei cu alergii (2)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Mercic mult fetele, dragutzele
Doamne Ajuta sa fie sanatos si sa nu mai tragem asa tare cu racelile astea, lucru pe care vi-l doresc si voua. A avut la cresa tortulet, dar i l-am dus acum 2 zile, ca sotul l-a luat cind a avut timp, iar eu n-am vrut sa-l tin in frigider sa prinda miros si l-am serbat mai devreme. oricum, simbata care vine avem o mica party cu verisorii si citiva prieteni
Fratiorul/surioara era programat la concepere pentru octombrie-noiembrie, dar nu-mi pot respecta promisiunea.... am de lucru la dentist si inca citeva chestii care ma tin in loc acum. Dar il doresc mult de tot pe bb2 si va veni peste MAXIM 2 ani. Cu siguranta!!!!!
Gama, imi pare tare rau de MAtei...oare ce are puiul mic?Poate- totusi ultimele maselute...
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gama spune:
L-am dus pe MAtei la dr., cica are amigdalele mari!!!Asa ca e alta noua acum!!!Una pe saptamana.
Nu tu dinti, nu tu afte.
Sa aveti wk placut!
He,he, m-ai facut sa zambesc Simona, programat???Pai eu il programai de vreo juma de an si tot nu se ...prinde!
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
simonacip spune:
Gamanici la soramea nu se prinde primul, incearca tot de vreo 1/2 de an...e deja disperata...cit despre mine intotdeauna am avut senzatia ca numai sa vreau si pot oricind...dar desigur, pot avea surprize...
Amigdale deci...si care e solutia sa nu-l mai doara? Ti-a dat vreun tratament?
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
Ramona J spune:
La multi ani cu intirziere lui David! Succes la nr.2. La ai mei e diferenta de 5 ani jumate.
Nastasika ma bucur ca ai vesti bune. Intr-adevar, cam atit dureaza ca acest tratament sa isi faca efectul. Pe linga mirosul de vopsele ce ai descris tu pare sa semene cu o reactie de alergie la praf. Ar trebui sa iei masuri si acasa.
Poate data viitoare va reduce dr. doza de tratament. Da-i o sansa totusi, dureaza pina sa-i dea de capat. Doza mare a fost sa-l scoata din starea asta, acum probabil va tatona care e doza optima de intretinere. Ia si tu masurile astea de eliminare a alergenilor din preajma lui. Asa vei putea sa reduci in continuare dozele de medicatie.
Gama ce sa fie cu micutul tau? Nu a luat dr. exsudat?
Numai bine tuturor si weekend placut.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
simonacip spune:
Fetele, in dimineata asta am descoperit niste bubite grupate la baza degetelor mare, aratator si mijlociu de la minadreapta a lui David. Are si la stinga mai putine insa... E vreo alergie, nu? I-am dat suc si ieri si azi, dar i-am dat si ciocolata...nu stiu de la ce ar putea fi...Alergia la praf se manifesta cumva si prin aparitia de bubite? Voi ce stiti?
Restul copilasilor ce mai fac? Bine sper cu totii...Pupici si sanatate!!!!!
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
Ramona J spune:
Simona ma indoiesc sa fie de la praf. Dar nici nu am idee ce ar putea fi. Esti sigura ca e alergie?
Da-i oricum mincare de regim si vezi cum evolueaza. Apoi nu-i mai da nenorici...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
simonacip spune:
Mda, am sa-l tin pe regim, are si mucisori transparenti...Daca nu e alergie....tu la ce te gindesti? La riie?(asta apare la baza degetelor...) Dar doar la alea 3 degete si doar la o mina? In plus pe asta de unde s-o faca?
Altceva nu-mi trece prin minte, decit ca ar fi o alergie..
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
gama spune:
Bine v-am regasit.
Simona, se scarpina la mana?
Eu zic ca tr.sa-l vada cineva,mai ales daca nu-i trec in 2,3 zile.
Ramona, la noi, spre deosebire de acolo la voi, nu se face exudat pe loc, se uita ei in gat si considera ca antibiotic cu spectru larg este bun,si atat.Si eu sunt revoltata ptr.asta, dar cui sa-i explici.L-am dus la Medicover vineri si acelasi traseu, controlat, vazut amigdale marite(nu puroi), i-a dat antib.augmentin, plus antitermice la 4 ore cate 7,5 ml nurofen si 6 ml panadol, ceea ce mie mi se pare f mult, asa ca administram tot 5 ml, ca si pana acum.Am stat in casa tot wk, iar dim cam tusea,nu mai face febra, sper sa se "loveasca"antibioticul, sa nu ne trezim cu surprize peste o sapt.Sambata il duc la dr., vreau sa cer un tratam. de imunuzare,ceva, din sept a racit de vreo 4,5 ori.
Natasika, ce face Tavi, ai fost la dr.???
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
simonacip spune:
Gama, David nu se scarpina deloc la minuta, pare ca nu-l deranjeaza deloc..oricum am sa vad cum fac sa-l duc la un dr....trebuie dermatorog oare sau pediatra e ok?
Imi pare rau sa aud de Matei...off...si sezonul e abia la inceput...sa-mi spui si mie ce iti recomanda pentru imunizare...
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
nastasika spune:
Buna fetele!!!
Tavi se simte perfect!!!!Nu mai are nici urma de secretii, nu mai tuseste, nu mai are nici o bubita si nici cearcane....pt. prima oara dupa foarte mult timp arata perfect...sunt asa de incantata!!!!
Ma duc maine la control (astazi a intervenit ceva si nu am mai reusit sa ajung) si o sa va tin la curent.
Simona imi pare rau sa aud de bubite pe manute, sincer nu stiu ce-ar putea fi, dar nu cred sa fie alergie la praf...ma gandesc ca ar fi mai bine sa te duci la un dermatolog.
Gama stiu ca la Medlife se recomanda exsudatul faringian, dar dureaza vreo doua zile pana primesti rezultatul...7,5ml de nurofen mi se pare enorm in conditiile in care eu ii dau fetite mele 5ml (si face in curand 3 ani)...si apropo de prea multe antibiotice....fetita unei prietene tusea mereu si avea gatul rosu, iar pediatra o umfla de antibiotice, ca pana la urma, dupa un exsudat faringian sa descopere ca avea candida in gat provocat tocmai de antibiotic...
Cat despre imunizare, eu am o problema cu vaccinurile astea orale (vezi ribomunyl, bronhovaxon, lantigen b) si i-am dat Anei imunobaby o luna, ulei de catina o luna si nu prea a mai racit (doar o viroza usoara)iar acum pt ca are 12,5 kg la 3 ani ii dau sanostol (multivitamine)