Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Fusca! Sanatate si impliniri!

Fetele cu doi copilasi: stiti ceva, se da un supliment de 350.000 lei lunar, pana la 18 ani? (diferit de alocatie)

Si inca o intrebare: copilasii vostri dau partzuri? Teo face partz la greu...din cauza asta, zic eu...nici colici nu prea are. E un luptator de mic!

Azi, cand implineste o luna, mergem la medic pentru cantarire, masurare, etc...dupa cantarul meu, a luat cam 1300-1400 grame.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mirabela, multumesc de lamuriri. Nu-mi ramane decat sa numar din 4 in 4. A propos Eloise, in ce noapte (pe ce data) a nascut prietena ta? Nu de alta, dar vreau sa-mi fac niste socoteli.

Gety, marti ma duc la dr si-i zic de temerea mea referitoare la nascutul in alta maternitate. Sper sa ma ajute cumva. A zis ca-mi spune tot marti pe mana cui ma lasa, in caz ca se declanseaza nasterea intre 11-15 oct cand e ea plecata.
Tu te rog sa fii barbata si curajoasa, doar aduci pe lume singura fetita din Iasi din odisee. N-o vrem stresata! Hai Gety!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Miercuri, pe 11 oct., ne ducem si noi la dr. Poate stabilim odata data nasterii; se pare ca pana la urma va fi undeva la sfarsitul sapt viitoare (sper eu :)). Ce putin mai am !?!?!? Da abia astept sa vad si eu cat de grasana e bebica mea, ca ma ametesc doctorii astia... :)

Diana 37w cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lullabay, ce bine ca ne mai vizitezi din cand in cand. Pentru colicile lui bebe incearca si Espumisan, poate asta-l ajuta.
La Lamaze a fost interesant, mi-a placut mult atmosfera. Ieri am facut primul curs, cel despre sarcina, iar maine fac lauzia si alaptarea cu alta grupa pentru ca eu-s aproape de momentul nasterii, apoi saptamana viitoare fac partea cu dilatarea colului si tehnici de respiratie. Chiar daca nu fac cursurile in ordinea lor fireasca, sunt sigura c-o sa-mi fie de folos. Maaaama si ce mi-a mai placut sa stau pe mingea aia de nastere, m-a relaxat super. Doamna doctor mi s-a parut foarte draguta si apreciez mult ca incearca sa ma instruiasca cat mai mult pana la momentul nasterii, de aceea ma duc de 2 ori pe saptamana.
Trebuie sa-ti multumesc pentru ca tu m-ai pus in legatura cu dr inca de asta vara.

Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetelor!

La cate grade spalati hainutele lui bebe?

LA MULTI ANI!!! Fusca

37+ Luca

Varsta_bebe_
poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Mirabela, multumesc de lamuriri. Nu-mi ramane decat sa numar din 4 in 4. A propos Eloise, in ce noapte (pe ce data) a nascut prietena ta? Nu de alta, dar vreau sa-mi fac niste socoteli.

Gety, marti ma duc la dr si-i zic de temerea mea referitoare la nascutul in alta maternitate. Sper sa ma ajute cumva. A zis ca-mi spune tot marti pe mana cui ma lasa, in caz ca se declanseaza nasterea intre 11-15 oct cand e ea plecata.
Tu te rog sa fii barbata si curajoasa, doar aduci pe lume singura fetita din Iasi din odisee. N-o vrem stresata! Hai Gety!

Lili in sapt 38 cu

Da, da, am socotit. Din 8 iesence gravidutze, doar eu fac fetita. Cred ca este ceva rarisim, d.p.d.v. statistic.
Ce barbata sa fiu? Sunt ca o gaina speriata! Cred ca n-o sa am nevoie de nici o anestezie. Ma "auto-anesteziez" eu, de frica. Asta e!

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, in legatura cu cursurile tale. A fost si o cunostinta de a mea si a facut cursurile astea cu sotul ei cu tot. Iar la sfarsit le-a dat un fel de act pe baza caruia sotul ei a stat 2 saptamani acasa, invoit de la servici.

GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

MamiLili as intra si mai des dar buzuka mea se supara daca il neglijez :)))
Ma bucur ca iti [place atmosfera de la curs..si eu din acelasi motiv am mers cu placere..la o adica informatii poti afla de pe net,dar e foarte placut sa impartasesti din pr cu alte gravidute..iar d-na dr e o draguta..si eu am sunat-o ieri sa ii spun ca am nascut..iar la 2-3 luni dupa ce nasti te ve intalni cu cvolegele de la curs si copilasii :))
Despre ce spunea Gety..e vorba de concediu paternal care devine 15 zile lucratoare daca ai atestaul de absolvire a cursului de puericultura si eu am luat pt sot...desi el a cam sarit orele :)))
o sa incerc si cu Espumisan..le iau pe rand...de multe ori in schimb ca agitatia nu e neaparat legata de colici dar nu stiu de ce anume
Aveam o col;ega care spunea ca astunci cand plangea copilul stia din ce cauza plnge eu habar n-am..deabia astept sa vb sa imi spuna ce il doare :)))
Vroiam sa mai intreb :cum imbracati bebeii afara?mi-e frica sa nu il infofolesc dar sper ca nu cad in cealata extrema ..sa nu inghete puiul

Mamica fericita lui Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

eloise De ce ziceai tu k faci cezariana? pt k are bebe circulara de cordon? Eu am nascut natural si bebe avea circulara dubla de cordon desi la eco nu sa vazut, cica sar fi intors pe ultima suta de metri. Si a fost totul ok,bebe era un pic mai alb dar sanatos.

Si mie imi curg sanii cand plange bebe care defapt nu prea plange, e cuminte foc Mie frica sa nu faca colici, la cat timp fac bebeii colici? noi nu am facut pana acuma din moment ce suntem asa cuminti...

putzuruca ce bine k iti doarme bebelina noaptea, la mine bebe a incurcat ziua u noaptea, si e mai mult treaz noaptea, nu plange dar se fataie si nu pot dormi nici eu...

Fusca LA multi ani !!!

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor....aici depinde si de medic..credeti'ma...cand am ajuns eu la spital primul lucru care am fost intrebata a fost daca medicul meu stie ca sunt la spital...am sunat'o a vorbit cu medicul din spital care era la ora aia si ma internat....deci nu te trmite asa cu una cu 2 la alta maternitate....
La fel a fost si cand am pierdut prima sarcina....deci stati linistite.

Fusca LA MULTI ANI si tot ce iti doresti.

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu bebe...plange din ora in ora...az-noapte nu am dormit deloc...e greu si mie mila de el ca plange saracutu pana se inneaca...
am fugit ca iar incepe sa planga:((

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput