Cine a fost cu copilul de 2 ani siceva la mare ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Si nu in ultimul rind sa nu stai intre orele 10-16 la plaja si daca e posibil si cind te plimbi sa ii pui creme de protectie palarioara si chiar si ochelari de soare.
Aici e cald tot timpul si marea la doi pasi de casa.
Tot ce s-a scris inainte iti va fi de ajutor.
p.s. Imi este dor de Marea Neagra.Poate imi povestiti cum este pe acolo ca n-am fost de o vesnicie si imi aduc aminte cu placere de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

quote:
Originally posted by roxanal

si totusi, nimeni nu a fost la mare cu copil de 2 ani?

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Un sfat: cat se poate da bebeul cu crema in camera - odata ajunsi pe plaja nu o sa mai stea cuminte, cel putin Andrei isi gasea ceva de facut la nisip sau direct la apa

Vacanta placuta

Andra si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Vad ca ai primit o gramada de indicatii si liste. Eu zic sa te inarmezi cu multa rabdare si daca nu ai nici un ajutor cu tine, atunci inseamna ca mergi pentru bb la mare. Adio distractii de-ale tale!
Ceea ce iti sugerez eu, este sa iti iei un ventilator cu tine pentru noptile toride in care Maria va avea probleme cu somnul. Daca poti obtine o camera cu aer conditionat, e perfect... daca nu, ia ventilatorul ca iti va fi de folos.
Eu am mers cu Ioana de cand avea mai putin de doi anisori, timp de trei ani la rand pentru ca, conform obiceiurilor de atunci facea bine la sistemul imunitar.
Distractie placuta si multa sanatate,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Mergem si noi la mare pentru prima data si am niste emotii ingrozitoare.
Toata lumea ma incurajaza si sper ca totul sa fie OK pina la urma.
Doctorita lu' Mihaita spunea ca o sa-i ajute si la gitut (sa nu mai faca atita rosu in git, ca ne-am cam saturat). Sper.
Cu drag Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput