indemnizatie

indemnizatie | Autor: dn_mirella

Link direct la acest mesaj

am si eu o nedumerire si daca ma puteti ajuta sa nu mai stau streasata....am postat si pe alte site`uri si nu am primit nici un raspuns....legea spune:stagiul de cotizare necesar stabilirii si acordarii indemnizatiei pentru cresterea copilului....este de cel putin 10 luni in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului indiferent de data la care solicitantul a devenit asigurat al sistemului public(si oricum cu mare lucru nu te lamureste),iar situatia mea este urmatoarea:am lucrat cu contract de munca din noiembrie2005 si pana in aprilie 2006,in luna iunie 2006 am reluat activitatea la o alta firma la care lucrez si in prezent,ceea ce inseamna ca in luna mai nu am avut nici o contributie.urmeaza sa nasc in mai2007.Intrebarea mea este daca beneficiez de acest ajutor pt.cresterea copilului si in ce fel se calculeaza acest stagiu de cotizare.....v-as ruga daca se poate sa primesc un raspuns cat mai repede.Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In perioada mai 2006 - mai 2007 ai minim 10 luni asigurate?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Marius, dn_mirella va naste dupa octombrie 2006... deci ii vor fi necesare 12 luni de stagiu anterioare nasterii.

Mergi la inceput

Corect, scuze. Si din cate vad eu nu va fi indeplinita conditia existan acea perioada mai-iunie daca retin bine.

Raspusnul este NU.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dn_mirella spune:

nici in cazul in care platesc eu ce trebuie pt luna mai,sau nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Nici

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

singurul lucru ar fi sa nasc cu o luna mai tarziu ceea ce nu e posibil....chiar nu exista nici o scapare??...si toate astea doar pt o luna lipsa

Mergi la inceput

eu m-am interesat si la alte persoane(dar sincera sa fiu inca nu am fost la o institutie specializata)si mi s-a spus ca pot sa platesc eu luna aceea in cazul in care nu vreau sa am intrerupere pe cartea de munca,sau cam asa ceva.am inteles ca totusi se poate.cel putin asa sper din toata inima.cu toate ca pana la anul se va schimba legea si cine stie ce va fi pana atunci

Mergi la inceput