** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (4)
Raspunsuri - Pagina 2
cristalina spune:
Neata burtici!
Sim, Gina . Multa sanatate si aveti grija de voi!
Pistachio...ai ajutor de nadejde...:)
O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
sim_stoian spune:
Sper sa revin peste 4 luni in odisee. O sa mai intru sa vad ce faceti si cum va merge. Nu stiu daca voi mai putea posta ceva aici...
Amely spune:
Val, eu am facut o parte din analizele de coagulare la Bios Diagnostic (str. Roma) cu care lucreaza Giulestiul din cate am inteles, iar restul (in functie de rezultate) le voi face la Cantacuzino, dupa ce vorbesc cu dr. meu. Intr-adevar, am intrat pe site-ul Medlife, mi-a trimis Cristalina link-ul si acolo fac absolut toate analizele legate de coagulare. Par bine pusi la punct ca si laborator, dar si preturile sunt duble comparativ cu Institutul Cantacuzino...
Gabiu, stiu ca maine te duci la eco, nu? iti tin pumnii sa-i vezi inimioara lui bebe si abia astpt sa ne povestesti
Fetelor...voi nu mai ziceti nimic? Mie ieri mi-a fost rau de la greturi, am crezut ca lesin, dar tot n-am putut voma. Azi e mult mai bine (oare care o fi explicatia cu greturile astea de apar si dispar, apoi iar apar? practic nici o zi nu seamana cu alta, cel putin la mine)
8
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Monytza spune:
Ieri mi`a iesit testu` pozitiv...sunt insarcinata.. prima mea sarcina..saptamana viitoare mi`am facut programare la doctor.. totusi.. nu stiu exact ce fel de analize ar trebui sa`mi faca... poate ma ajutati voi fetelor..va pup dulce.. si astept raspunsuri,Monik
Val_ spune:
Gina imi pare rau ca s-a intamplat asa dar in acelasi timp te admir pentru taria de care dai dovada. Iti doresc numai bine.
Sim iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti. Mult noroc.
Amely pe mine doctorul ginecolog m-a trimis pentru analizele legate de sindromul antifosfolipidic la clinica Medlife. Tu unde ti le-ai facut?
Arthurana ce mai faci? Esti bine?
Pupici pentru toate fetele
Val_ spune:
Monytza eu mi-am facut multe analize. Ti le scriu doar pe cele mai obisnuite.
- Cele uzuale: Rh, grup sangvin (ambele si pentru tata), hemoleucograma, glicemie, creatinina, acid uric, uree, sumar urina, urocultura, bilirubina, TGP, TGO, coagulare (fibrinogen proteina C reactiva, APTT, timp Quick). In afara de APTT toate se fac gratuit cu trimitere de la medicul de familie.
- Anticorpii IgM si IgG pentru toxoplasmam, citomegalovirus, rubeola, herpes genital.
- Anticorpii pentru hepatita B si C.
- Listeria
- Clamidia, Ureaplasma si Micoplasma din secretie vaginala
- testul Papanicolau
- Secretie de col si cultura de col
Cam astea ar fi cele mai importante. Ar mai fi analize pentru Bruccela, Ricketsii (nu stiu daca am scris corect), sifilis. Eu pe astea nu mi le-am facut ca nu prea aveam cum sa am asa ceva dar cine stie.
Multa bafta.
Amely spune:
Bun venit noilor gravidute, si sarcini usoare!
Mica, vad ca parerile sunt foarte impartite... Chiar nu am nici o explicatie a acestui fapt. Probabil ca ceea ce este bun pt. unele, nu este neaparat si pt. altele... este singura concluzie pe care pot sa o trag. Mai multe fete mi-au spus ca dr. Uscatescu e cea mai buna, dar si mai multe ca IN NICI UN CAZ sa nu merg la Fundeni. Dr-a mea de familie m-a sfatuit de asemenea sa le fac la un alt laborator, pe bani, in nici un caz la Fundeni. De ce, nu stiu...ma depaseste. Cert e ca astept sa vorbesc mai intai cu dr. meu, pana sa iau o decizie referitor la restul de analize pt. coagulare. Eu stiu ca el avea incredere si in Cantacuzino... Oricum, ramane de vazut
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
piticasigogosica spune:
Ma primiti si pe mine in club?
DN 16.11.1976
UM:27 iulie 2006
DNP:1-2 iunie 2007
Se pare ca am ovulat pe amenoree si de aici diferenta,de fapt eu am crezut ca am o dereglare hormonala si de aici amenoreea.Pe 12 septembrie ecografic nu se vedea nimic,de aici deductia de 5-6 saptamani de sarcina.Sarcina(vazuta ieri la eco) e foarte bine fixata si pozitionata si mai exact varsta o vom stii la o ecografie viitoare in jur de 18 noiembrie.Deci pana atunci ma puteti trece asa.
Sper sa apuc sa va cunosc ca sunteti multe mamici cu burtici mici pe aici
Eu mai am o comoara ,Iris 2 ani si 8 luni cu care ma mandresc nespus si acum mai incercam odata.
Simptome:foame dar nu pot manca orice ca imi provoaca greata(dar nu vomit),prefer branza sarata(feta),placinta cu branza,alune sarate,muraturi si ciorba....nu dulciuri,nu mnacaruri grase
As dormiiiiiii non stop si tot obosita ma simt,dar asta e trim I.
Va pup
poze
Iri si Iris
mica0307 spune:
Monik si Iri bine ati venit in odiseea noastra.Sa ne dea Dumnezeu tuturor sanatate si bebei sanatosi.
Mai fetelor, de ce nu merge la Fundeni sa faceti analizele de coagulare??? SUNT GRATIS!!! Si in plus Dr. Uscatescu e cea mai buna pe hematologie.
Mica 8+
Florentina Roman spune:
Salutare la toata lumea!
N-am mai postat de ceva vreme ptr ca mi-a fost ingrozitor de rau. Daca nu mi-e greata, ma ustura stomacul si invers...
Nici nu mai stiu cum e sa te simti bine...
Cand ma gandesc ca si la primul copil am patit la fel... si mi-a trecut abia pe la 4 luni...
Gina, Sim imi pare tare rau pentru voi...
Florentina & Tudor