Fetelor, a facut cineva triplu test la Maternitatea Cuza Voda din Iasi?
In general se face bine, adica ies rezultate corecte?
Multumesc anticipat de raspunsuri
La recomandarea doctoritei mele, dr Caraueanu, am facut tripul test cand eram insarcinata in 18 sapt.
Rezultatul a fost detaliat. Daca nu ar fi fost bun laboratorul din spital, nu cred ca m-ar fi trimis sa il fac acolo - deoarece se plateste.
Mariana
Silviu 3.2 ani si burtica 24 saptamani
Diana, si eu am facut triplu test la Cuza in sapt 16. Stiu ca se plateste, dar nu-mi amintesc exact cat am dat. Intrarea la laborator, acolo unde-ti colecteaza sange, se face pe la poarta din spatele maternitatii (Str. Sf Sava parca), pe langa Pro Tv. Daca mai ai intrebari astept PM. Aaaa si rezultatul ti-l da in aceeasi zi.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 38 cu 
Costa 60 RON asta vara. Tot atat cat costa si la cabinetele particulare. Eu nu l-am facut acolo
, in ciuda recomandarii doctoritei mele (care ma trimisese la Cuza), l-am facut la un laborator privat si mi-au dat rezultatele in batjocura, de nu intelegeam nimic din ele (si m-am si speriat rau de tot). Apoi dr mea m-a luat la rost pentru ca nu m-am dus unde m-a trimis ea. Deci la maternitate se face cel mai bine si e cel mai sigur. Am vrut sa-l repet la Cuza dar nu aveau nush ce reactiv si dura 10 zile sa aduca
, dar oricum, ideea e ca acolo se face cel mai bine in oras. Succes cu testul asta!
Eloise
38+ cu 
EU
Virsta bebe