eu cand aflu?

eu cand aflu? | Autor: mishuca02

Link direct la acest mesaj

Dragilor mamici si burtici, eu cand pot afla daca sunt insarcinata? la cat timp dupa concepere se poate face testul?...adica daca am ramas ar trebui sa am 11-14 zile...credeti ca ar iesi la test....ca eu nu mai pot de nerabdare.... plus ca nu simt nicio modificare.... :(
Am uitat sa va spun...sunt mishuca si am 25 ani
si sa ma iertati daca a mai fost deschis un alt topic pe tema asta...dar eu nu am rabdare sa caut prin cele peste 300 de pagini ... :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Eu am fost la doctor fix in a 11 zi de cand ar fi trebuit sa imi vina si nu mi-a venit. Imi facusem un test deja dar iesise negativ. Ca si tine nu mai aveam rabdare si m-am dus la doctor unde surpriza, contrar testului eram insarcinata.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuca02 spune:

dar eu mai am pana cand ar trebui sa-mi vina menstruatia, cele 11-14 zile au trecut de la perioada fertila...pe care sper ca am nimerit-o...:)
si ma gandeam daca un test (sange sau sarcina)ar putea sa identifice acum un posibil micut bebe...
voi ce mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

un test de sarcina iti va elucida misterul..

te rog sa continui discutia la subiectul despre simptomele de sarcina, click aici nerabdarea ta va fi rasplatita parcurgand cele x pagini

voi inchide acest subiect. multumesc pentru intelegere

Mergi la inceput