Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Am scris un mesaj luuung si a disparut
Iar mi s-a infundat un canal galactofor, dar acum stiu ce trebuie sa fac. Macar atat...
Parul imi cade, tocmai am condus pe ultimul drum cateva smokuri, daca ma mai pieptanam mult ramaneam cheala
Andreea, ti-a trecut mastita?
De maine i se va interzice bonei cu desavarsire sa mai faca prajiturele. Doar n-o sa risc sa ajung cea mai mama de cireasha
Mi-a trecut cam in 2 - 3 zile cu muls si pus copilul la san des.Chiar si noaptea la 2 ore. Stat sub dush etc. Copilul e posibil sa nu vrea sa mai suga la sanul cu problema pentru ca am citit ca se schimba gustul laptelui - devine mai sarat.
Mi-a ajutat enorm link-ul trimis de ELLA ! Multumesc mult ELLA
http://www.askdrsears.com/html/2/T022200.asp
Si nu interzice bonei NIMIC!! Timite-le la mine!... de aia am avut o alergie cumplita luni cu ameteli si tot tacamu' am uitat sa mai mananc mancare!!! Si Pap prajituri ...
Iar cu parul e groasa rau . Imi cade extraordinar de mult. NU reusesc sa dovedesc cu aspiratu' si nici de a-l culege din mainile Petrei.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
vivighe spune:
Taci ca a aparut unde trebuie
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Sory LYLY am citit prost. Va vine sa credeti sau nu . In loc de aceea am citit Andreea. Se vede ca nu mi-am revenit! Am vazut pozele cu torturile si de aceea mi s-au impaienjenit ochii!
sory
ca sa nu mai vezi nici usha la dormitor, arunca un oki AICI
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE
LYLY809 spune:
E praji de azi, mai am doar vreo 2 bucatzi... le las sotzului, de maine, traiesc si fara
ALBUM POZNE
DianaR spune:
Citez din regulamentul forumului si cu asta zau ca am terminat:
" 10. Nu abuzati de majuscule, culori, marimea textului
Nu abuzati de majuscule. Pe internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor (zbieraturilor)*. Nu abuzati de culori si nici de marimea literelor."
Dar ce ma mir, chiar unii moderatori au scrisul colorat si bolduit...
*Raalucutza, ptr tine...
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
amiss_zip spune:
Lyly
E greu tare pe forum ce sa zic! Ma faci sa ma apuc si eu de prajiturit! Eu am facut galuste cu prune. Au iesit f bune! Imi aduc aminte de copilarie.
Si mai vorbea Luana de sarmalutze...O pun pe soacra mea sa faca si invit toti fanii la sarmale! Se rezolva!
Lyly vii tu cu desertul!
LYLY809 spune:
Mi-am bagat si eu ghidushul cu o poza la Razacioshi, chiar de astazi. Mi-e greu sa aleg, caci asta mik al meu se hlizi tot timpul
INKA UN RAZACIOS IN CLUB
ALBUM POZNE
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Lyly
E greu tare pe forum ce sa zic! Ma faci sa ma apuc si eu de prajiturit! Eu am facut galuste cu prune. Au iesit f bune! Imi aduc aminte de copilarie.
Si mai vorbea Luana de sarmalutze...O pun pe soacra mea sa faca si invit toti fanii la sarmale! Se rezolva!
Lyly vii tu cu desertul!
vin, da' il mancatzi voi..., eu zic pas dupa atata destrabalare... culinara!
ALBUM POZNE
mihaela.f spune:
Ama, a fost o surpriza extrem de placuta intalnirea cu alta sincaista, Carmina adica. te cred ca ai fost indragostita de liceul acela....uneori chiar imi lipsesc momentele acelea din liceu. Si cu doua parcuri in apropiere.....Tu cand ai terminat liceul? in ce an?
Carmina, noi ne vedem maine. speram sa nu ploua. Si Inaioana la fel.
Despre diversificare, de la noi numai lucruri bune: papam suc cu lingurita, papam si cereale si incepem cu mar copt(si dovlecel vad ca se poarta, incercam si noi). Stiu ca se discuta la un moment dat despre tipuri de cereale recomandate la 4 luni. noi am gasit unele de la Humana speciale pt 4 luni cu mandarine, babane si mar. Suuuuper bune!Pe gustate!
Pupici.
LYLY809 spune:
quote:
noi am gasit unele de la Humana speciale pt 4 luni cu mandarine, babane si mar. Suuuuper bune!Pe gustate!
humana cu mandarine? suna bine! Ia' sa caut si io!
ALBUM POZNE