Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Aventura, am rezistat, multumesc de intrebare. Oricat ar parea de ciudat eu am o motivatie destul de puerila dar care vad ca ma tine: am inceput o "cura" de eliminare a cheltuielilor inutile, printre care tigarile si zilnica sticla de Pepsi ocupau un loc de cinste. Nu pot sa spun ca e usor dar avand un scop mi-e mai usor sa trec prin perioada asta dificila in procesul renuntatului la fumat. Sunt ceva mai agitata dar din cate am inteles dureaza doar cateva zile. Mi-am anuntat toti prietenii si rudele ca sa ma sprijine si sper din suflet sa reusesc. Daca ma ingras nu-i problema fiindca este ceva ce chiar am nevoie, abia am luat 2 kg chinuite si maine ma duc la eco si control si parca vad ca iar se ia doctorul de mine si ma suspecteaza ca sunt la diete.
Multumesc pentru aprecierea la adresa lui Andrei...e puiul meu drag si cioara e tare mandra de el!

Marinar, pentru un nou nascut cel mai practic este ceva in genul unui sac de dormit gros, cu gluga, fiindca este mult mai simplu de bagat si scos copilul chiar si cand doarme.

Marce, teoria ta este corecta si logica. Daca tu te-ai ferit de anumite alimente e si normal ca acum corpul le asimileaza si stocheaza.

Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Elenaron, esti pe lista, te-am trecut!
ALINATXA, ti-am trecut carucior roz in loc de albastru..

Aventura 21+ cu Conrad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai aventura eu sant de acord cu ce zici plus ca hai sa fim seriosi eu de exemplu tot nu ma pot lipsi de mancare cat nu asi zice regim bla bla bla dar organismul cere si mananci... in schimb incerc sa nu mananc dulciuri - nici inainte nu le mancam nici acum nu ma arunc in vant dupa ele, sa mai reduc din fainoase. ca ma fac eu cat casa nu il ajuta pe copil deloc - plus ca chiar imi dauneaza mie - sa stiti ca dupa nastere multe femei intra in depresie care oricum este caracteristica perioadei insa mai mult sufera alea care iau multe kile in timpul sarcinei si se asteapta ca dupa nastere sa incapa in blujii de pana la sarcina.
eu mananc si fructe si mancare gatita si mai putin gatita si nu cred ca dauneaza copilului ca nu mai mananc pe la 8-9 seara sau ca nu ma trezesc noaptea sa mai bag ceva in mine. Toate au limite. Nu poti sa te scuzi ca esti gravida si sa mananci in nesimtire ca foamea si ritmul asta, si multa mancare (ca stomacul e largit acum) organismul o sa-l ceara si dupa nastere.
nu pot sa zic ca ma supara mult kilile - inca nu !!! Dar adevarul ca intrebati orice femeie grasa de ce e grasa si op sa va raspunda ca asa a ramas dupa sarcina. Deci credeti ca ele vor sa fie grase? Nu!!! Dar nu au mai putut da jos si nu cred ca se simt bine asa !!! daca era totul usor asa cum ziceti voi toate femeile de 40 de ani erau suple si frumoase - dar viata arata altceva!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 24 sapt + 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

FFff prost merge forumul asta!!
Mai fetelor eu ma gandeam ca noi suntem cat de cat avantajate ca petrecem ultimele luni de sarcina toamna-iarna, ca-mi povestea mama ce a patit cu mine - eu sunt in august nascuta - pe caldurile alea. Cica isi punea tifon intre sani si burta ca altfel facea rani, ii era rau de la caldura, nu putea dormi, eheee, chinuiala mare. Va dati seama sa dormi la 40 de grade cu ditamai burtoiu nu cred ca e nice deloc. Ca nici cu aeru sa dormi toata noaptea nu cred ca e ok..

Mergi la inceput

asa mi-a zis si mie cineva care a nascut vara ca cica a dormit in fund de caldura si nervi.
si la maternitate erau toti copii in cateva ore opariti
dar na am prins si noi aerele conditionate dar numai in casa ca afara e moartea.
apropo afara sant 31 de grade eram sa mor

MI-AM CUMPARAT PATUT - AM SCAPAT DE O GRIJA !!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Amaya merci de raspuns, asa ma gandeam si eu.

liuda nu pui poze cu patutzul???

marce am innebunit cand am vazut pozele cu hainutzele, aspta pt ca am fost si noi in Europa dupa altele dar as fi vrut sa iau si ceva pt bb, insa m-a oprit sotul, a zis sa mai asteptam. sunt fff frumoase si utile.

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

ALOOOO
ori nu merge forumul ori am ramas numai eu !!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LIUDA mai sunt si eu dar de ora ma chinui sa citesc ce a-ti scris ultimele zile (capitolul trecut si asta) A-ti produs nu gluma.

Sambata am de gand sa vin in Bucuresti si poate dau si eu o tura prin Europa. Pana la urma tot la vorba mea a-ti ajus: ce trebui sa cumparam pt bebe. Binenteles ca nu am gasit in urma ce a-ti discutat despre acest subiect.

Apropo de dormit, pana acum cateva saptamani dormeam f bine pe stanga, numai pe stanga, acum ma simt f bine pe dreapta. Pe spate sau pe stanga incep sa ma sufoc. Sper sa nu am probleme. Si cand ma gandesc ca dormeam pe burta!!!!

Va pup

sraluca25+

Mergi la inceput

fac poza la patut cand il adun acasa ca acum este in masina in portbagaj

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Sa stii Liuda ca nu esti singura dar se intampla ceva cu forumul. Azi am avut cele mai multe probleme cand am vrut sa intru.
Bravo voua ca faceti cumparaturi. Foarte frumoase hainutele Marce. Sa se bucure bebe de ele. Dar mai zi o data cat ai dat pe ele ca eu am sarit partea asta ...Si le-ai luat de la tarabe din europa sau din dragonu' rosu?

Cata 26+

Mergi la inceput