Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 2
aventura spune:
'Neata fetelor!
Hop si eu la cafelutza 
Ramasesem in urma cu cititul vreo zi si mi-au trebuit cateva ore sa va prind din urma..![]()
Hai ca azi sunt generoasa si updatez eu lista dar va rog cele care doriti sa va inscrieti pe lista sau sa schimbati chestii, trimiteti-mi PM astazi..
Cristiana, link-ul, userul si parola de la album sunt puse pe prima pagina intotdeauna, sub listutza 
Aventura
21+ cu
Conrad
aventura spune:
Chiar ma...de Oana Bucur stie cineva ceva??
Michelle, daca mai ai putere te rugam sa ne scrii ce s-a intamplat la rezonanta magnetica ieri..Te iubim si ne gandim la voi in fiecare zi.
Aventura
21+ cu
Conrad
Flavia-Ioana spune:
Neatza burtici !
Va imaginati ca sunt tare
, am ajuns si eu intr-un final acasa, pe la 8.30, am bagat ceva la mat si m-am uitat la tampitii aia de carcotasi, dupa care am adormit bustean, si astazi abia m-am trezit...Din pacate nu pot sa imi iau concediu pt ca nu are cine sa stea in locul meu la birou, nu a angajat pe nimeni, plus ca am primis ca daca ma simt ok, voi sta pana la 1 noiembrie, dar de atunci nu ma vor mai vedea la fata, nici nu ma va interesa, voi pleca si sa ma pupe
...
ADELA2006, iti doresc multa sanatate si sa fii cumintica, sa ai grija de tine si de BB !
O zi frumoasa va doresc fetelor !
Flavia
23, respectiv 22
LEVI spune:
Fetelor,spuneti-mi va rog si mie la ce varsta a sarcinii vi s-a dat voua sa faceti al doilea set de analize?
Am fost si eu ieri la dr ,bebeii sunt bine si se misca de mama focului chiar daca eu nu prea ii simt.Nu mi-a zis insa nimic de un alt set de analize.
Luminiža
19+ 
si
Daria
megbeng spune:
hop si eu
, a treia fericita ca e gravida! nu mai are rost sa descriu ce si cum, ca a zis-o amaya atat de frumos!
adevarul e ca la cat mi-am dorit bebele asta, si la cum e el facut din atata dragoste, era imposibil sa mi se para o corvoada sarcina!
am reusit ieri sa-mi gasesc si rochie pentru nunta (merg sambata la o nunta)..nu e de gravide, e pur si simplu ceva mai mare (eu purtam cam 38 inainte, asta e 42)..si arat super in ea! de fapt, sincer va spun..mai feminina ca acum nu m-am simtit niciodata! in afara sarcinii sanii mei erau ca si inexistenti, iar formele nu prea erau nici ele..eram destul de plata
...
si mai e un aspect: nu credeam ca pot fi mai rasfatata decat eram! ei bine, acum sotul ma tine cu adevarat in puf! desi ii explic ca nu e cazul, ca pot face cam totul ca inainte, nu ma lasa "sa stau la spalat vase cu bebe in burta" ( de parca le-ar spala bebe
), nu am mai pus eu mana pe aspirator de cateva luni bune, ca aspira el, etc...ce sa mai! as sta gravida ani buni!
elena, bine ai venit!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Flavia-Ioana spune:
MICHELLE ASTEPTAM CU SUFLETUL LA GURA VESTI DE LA TINE ! SA ITI DEA DUMNEZEU PUTERE TIE SI BEBELINEI TALE, SA REZISTATI CU BINE AMANDOUA PANA LA SFARSIT ! NU ITI PIERDE SPERANTA ! 

ELENARON, BINE AI VENIT PRINTRE NOI ! SA FII SANATOASA ALATURI DE BEBELINA TA ! 
Flavia
23, respectiv 22
Liuda spune:
buna dimineata !
Aici galatiu, ce faceti, ? Bine? O cafea cine face? ca mie mie lene!!!
Trimiteti si la mine niste cafea!!!
messa ce bine ca te-am gasit ca ziceam ca numai eu sant o gravida denaturata care nu-si suporta burta. dar eu nu o suport nu din cauza copilului, ci din cauza ca e mare ca ma sufoca si nu ma lasa sa fac ce vreau eu. Dar daca mai si descrii ce ma asteapta la 8, 9 luni plec de acasa!!! Eu imi iubesc burta dar o iubeam si mai mult daca era mai mica si nu ma incurca!!!Pe cuvantul meu!!!
amaya eu nu sant romantica chiar asa de felul meu, mai realista si mai pragmatica!!! SI INDEPENDENTA!!! Mor numai de la gandul ca o sa ajung sa ma incalte cineva!!! Pe mine!!! eu care ma discurcam singura si in viata si la munca (ca imi mai cade norocul sa conduc ditamai firma de 100 si ceva de angajati singura uneori saptamani la rand cand patronii sant plecati fara sa mai caut consultatii si pareri). Si acum ajung la sapa de lemn, sa ma incalte sama spele... pai ce mai urmeaza.... Mama lasati-ma ca intru in depresie!!!
aaaa am uitat
buna dimineata si o zi buna pentru toti si toate!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 24 sapt + 3 zile
Flavia-Ioana spune:
LEVI, ma bucur mult ca sunteti bine, acum sa te linistesti si tu...ca noi suntem mai "batrane" si tot nu simtim, dar se pare ca mami e prea
, sa stii ca eu am facut al doilea set de analize intre 18 - 19 saptamani, dar medicul de familie m-a trimis...

Flavia
23, respectiv 22
anis spune:
Fetele eu plec la munte...ma sarbatoresc in weekend...sper sa fie vreme frumoasa in continuare.
Adinush ,rectific eu treaba cu capitolele.
AniS
24+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marinar spune:
Anis distractie placuta!!!
si eu plec la munte, stam numai in we dar e bine si atat.
Marina
24+
burtika