cu ce ne depilam inghinal?
Cu ce ne depilam inghinal?
Eu pana acuma am folosit doar lama de ras,dar deja mi s-au
ingrosat firele de par si pe deasupra cresc foarte repede si arata inestetic....E foarte neplacut si pt. mine dar si pt. sot![]()
Prietenele mele se depileaza cu ceara calda,este dureros? Cu ceara rece s-a depilat cineva?
Ceara este cea mai buna solutie,cat este de suportabila operatia?
Ce tip de ceara folosim?rece sau calda?
Raspunsuri
Alissaa spune:
Eu folosesc lama, dar periodic ma duc si la coafor si ma depilez cu ceara rece (de unica folosinta), ca sa nu se ingroase firul de par. E cam dureros dar se termina repede si arata bine dupa aia.
andre_ea spune:
Daca mergeti regulat la coafor epilatul cu ceara nu mai este asa dureros. Firele sunt mai putine si mai moi si e mult mai usor. Cum dai cu lama, cum devine dureros.
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
aniast72 spune:
Subscriu si eu la epilatul cu ceara calda. Dupa o perioada devine obisnuinta. Eu suport mai bine epilatul inghinal decat pensatul...
Si am uitat sa spun ceva...eu ma epilez inghinal...total
. Asadar, curaj! 
Lolly spune:
Cu ceara, la cosmetica... o data la... 2-3 saptamani.
Dar eu nu pot spune ca mi s-a subtiat firul de par, sau a devenit mai moale... 

Eu nu su[port foarte bine ceara rece. E mai dura... mi se pare ca ma doare mai tare, in acea zona... Mai ales ca eu practic tot epilatul total. 
![]()
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Si am uitat sa spun ceva...eu ma epilez inghinal...total. Asadar, curaj!
VREAU SI EU!!!! dar mi-e asa de frica !

aurastanciu spune:
eu tocmai ma-am epilat zilelle trecute. am fost la cosmetica si folosesc cera calda. dupa ras este destul de dureros, dar merita. eu sunt pentru ceara calda.
angelapriboi spune:
eu tot inghinal total dar cu ceara rece,cea calda ma irita foarte rau.Nu stiu de ce? la fel se intampla si pe picioare.
Din pacate si eu in urma cu 5 ani foloseam lama si devenisem ca o padure.Acum sunt un pic mai bine si ma epilez cam la 5-6 saptamani.
ANGELA
Moira spune:
Sunt de acord ca ceara da rezultatele cele mai bune pentru o perioada mai lunga, insa daca intrebati un cadru medical o sa vedeti ca nu este chiar foarte recomandat, mai ales cand aceasta este regula. Se pare ca in zona sunt niste ganglioni sau ceva de genul asta (nu ma pricep foarte bine) care nu ar trebui deranjati. La fel pentru axila. Acolo chiar este contraindicat.
Bafta fetelor,
Moira
angelapriboi spune:
Moira ai dreptate!!!!!!
Si eu stiam de chestia asta.La axila intotdeauna dau cu lama .Am vazut si un film in care o tipa din cauza epilatului facu-se cancer la axila.Din pacate filmul se termina f prost.
De inghinal eu chiar nu stiam si acum chiar am sa intreb dr.
Multumim mult!!!!
ANGELA
Lolly spune:
Fetelor, scuze de off-topic.
Eu nu pot da cu lama la axila. Ar insemna sa dau cu lama de cateva ori pe zi, caci ar creste foarte repede, plus ca ma irit ingrozitor
.
Eu dau cu aparatul, din pacate si din cand in cand merg la cosmetica - ceara rece, de unica folosinta.
Dar inghinal... ar fi mult mai grava problema, daca m-as rade. 
Pur si simplu nu pot. 

Atunci? eu ce sa fac? Apelez la epilarea cu laser? Asta chiar ca...