Pe voi va mai strange sotul in bratze noaptea?
Raspunsuri - Pagina 4
saddie spune:
Salutare!
Si noi incepem noaptea cu linguritza, ori el ma tine in bratze ori eu pe el. Dupa care eu incep sa-l imping cu fundul putin, inca putin si cu inca putin noroc mai aud: bufff! Hopa! Iar a ajuns puiul pe jos
Din cand in cand mai facem si motanul sandwish si dimineata ma bufneste rasul cand vreau sa pup puiul ma trezesc ca clipesc ochi in ochi cu motanul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/odeta83/album?.dir=/1277re2
kim222 spune:
quote:
Originally posted by olim
Salutare.
Noi avem 9 ani impreuna si si acum dormim unul in bratele celuilalt, ba inca ceva curios, ne intoarcem unul dupa celalalt.Si avem un pat de 2.4 x 2, deci nu e deloc mic, dar ne place mult sa dormim asa
hi,hi..parca ne-ai descris pe noi....
blueeyes2003 spune:
Cand ne culcam,intotdeauna ne tinem in brate. Dimineata insa,nu mai este la fel!
MIRELA
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by Mik
Nu, dom'le !
Mie imi da bataie in fiecare seara la fundu'gol !
Mik.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
linasobolina spune:
Bucurati-va de vremurile astea!
Ce veti face dupa 20 ani, cand sforaie?
Cand ai nevoie de spatiul tau?
Cand tu vrei plapuma si el doar patura?
Cand tu vrei intuneric si el uita veioza aprinsa?
Dar nostalgiile raman si este bine sa aveti de ce sa va aduceti aminte
asi spune:
La noi depinde de anotimp.Vara exclus sa ne luam in brate ca e tot timpul cald.Iarna ne luam in brate si dupa ce ne incalzim fiecare cu partea lui dar ne tinem de mana sau ne atingem.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Guestus spune:
quote:
Initial creeata de Lemoni
Aseara a fost o mare furtuna,fulgera si tuna foarte rau iar sotul meu ma tot strangea in bratze parca vroia sa ma protejeze,eram in pat deci nu era nici un pericol pt mine,dar tare mi-a placut.Atunci mi-am amintit ca asa dormeam la inceput lipiti unul de altul,parca avand aceeasi suflare,apoi au sosit cei mici care se tot bagau intre noi si amandoi tinjeam dupa un pat mai mare si loc mai mult.
Voi cum mai dormiti?
sa fii atenta sa nu alunece cu miinile spre git.