N-am curaj sa conduc (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giul spune:

LA MULTI ANI!Pentru Andreiutzu de Briantis .Astazi ca sarbatorit il duci cu masina la gradinita? Am citit ca viteza medie de deplasare in centru era 15 km/h si a scazut la 12km/h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Marci, imi pare rau pt peripetiile tale, bine ca n-a fost mai rau.
Cand am plecat prima oara singura cu masina , sa duc copilul la doctor ,am facut un adevarat traseu. Doctorul nu era la cabinetul particular, ceea ce m-a costat o parcare in spic in fata gradinitei (in spatele meu fiind sediul politiei). De acolo n-aveam vizibilitate si cand am iesit cu spatele, am iesit incet bazandu-ma pe cei care ma vad si ma claxoneaza.(strada cu sens unic)Oricum , ma gandeam ca daka fac o dracie sunt in loc sigur, la sediul politiei.
De acolo am luat-o spre spital, unde am parcat vijelios ( desi aveam suficient loc)cu fata in gardul viu de braduti(de unde sa stiu ca in spatele lor era o bara?!)Aveam martori oculari, dar eu sigura pe mine am coborat si hai la doctor.
La intoarcere, ploua...mama nu voia sa se urce in fatza langa mine, iar eu nu stiam de ce. A urcat, la insistentele mele, punandu-si centura( a fost ideea ei).
Ies frumos cu spatele, ma incadrez spre iesirea din parcare, cand un taxi porneste de pe loc fara sa se asigure, cred ca voia sa se bage in fatza mea. Frana io, frana el. Numa' ca mie mi se opreste motorul.
Foarte calma , dar injurandu-l printre dintzi ( Boul!), pun contactul, se aprinde martorul....trebuie sa astept sa se stinga, asa zice sotul, ca sa nu stric pompa de injectie, in acest timp taximetristul astepta blocat....ha-ha-ha...ma claxoneaza, nu ma sinchisesc( doar era vina lui) si plec. Nu l-am lasat sa ma depaseasca pana la stop (omul trebuia pedepsit), pe care l-am prins= rosu. In cele din urma ajung acasa, cu parbrizul aburit si liniste in masina. Parchez si le spun ca ma duc la farmacie .Copilul ma asigura ca "ai fost tare , mami!n-o sa-i spun nimik lui tati".
Asa ca ma gandesc ca mai bine-i spun io. Le spun sa se duca in casa pana incui masina, ii dau roata si vad pe faruri urme de crengute de brad, pe care le indepartez .
Ulterior sotul avea sa descopere, uitandu-se cu lupa, numarul din fatza usor indoit. Pai , nu mai bine nu-i spuneam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Aissa ,imi aduc aminte ca ai fost in vara si pana la munte ,adica DN 1 ?ai putea sa-mi spui cum e drumul ,ma gandesc ca pana la Ploiesti ar fi mai drept apoi serpentine?eu cu masina as sti sigur intre Sinaia,Busteni si Azuga.Poate imi raspunzi pana sambata seara ,in aceasta privinta.Multumesc.Sau cine stie.Am citit diverse articole pe net,ca pe DN 1 viteza ar fii fost 50 apoi s-a marit la 70 si eu ca incepator merg cu 50 , nu ma injura lumea sau nu am treaba cu ea? Daca s-ar fi mers cu 50 eu ar fi trebuit sa am 30 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Giul, de la Comarnic incep serpentinele.
Restrictii de viteza- prin statiuni Sinaia-70 km/ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Am citit ca de fapt prin localitati s-ar fi marit v .max de la 50 la 70 ,oricum exista indicatoare,in localitati am aceeasi viteza ca toata lumea,doar in afara reduc cu 20.Oricum ,multumesc de ajutor DOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Drum bun , Giul, si we placut.
Esti tare daca te incumeti sa conduci la munte.
Cred ca ar trebui sa reformulam subiectul in " am curaj sa conduc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Giul, drum bun si weekend placut! Sa ne povestesti si noua cum a fost!
Dor, eu zic sa mai stam la subiectul asta pana trece iarna si dupa aia sa trecem la "am curaj sa conduc!". Si acum imi mai este un pic frica inainte de a pleca de acasa, iti dai seama cum o sa fie la iarna. Sper sa nu trag spaima din primavara, cand a tb sa repet sc de soferi.
Verisoara mea a zis ca dupa 6 luni de condus zi de zi s-a simtit in apele ei. Anul asta in toamna a facut 2 ani si a zis ca nu mai are nici un stres, nu-si imagina ca va ajunge aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Stati fetelor,ca nu plec acum ,abia duminica dimineata si ne mai gandim daca sa nu folosim trenul ,ca e gratuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noroc cu voi, altfel pana la anul si la multi ani asteptam secundele alea sa se stinga martorul de la demaraj. Am testat azi si e adevarat ca porneste masina imediat, ce fraierica sunt! Si cate claxoane mi-am luat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Giul, in legatura cu muntele: pana la Sinaia am fost ok, serpentinele de pana acolo insa m-au ametit si am obosit, iar dupa Predeal a fost naspa de tot, adica la Timisul de Jos (cred) sunt din alea nasoale, in ac de par, acolo a fost cel mai greu. Pana in Predeal insa a fost ok, cu toata ameteala de care ziceam ca am inceput sa o simt pe la Sinaia.
Prin ameteala nu ma refer la vertij ci asa...o senzatie ca nu controlez masina, ca nu stiu pe ce parte a drumului sunt, parca ma prostisem.

Mergi la inceput