Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
silvia_d spune:
neata,fetili!
imi pare rau s-aud de-atatia bebelaci bolnaviori...dar o sa vina soarele inapoi si pe strada noastra,imiediat!heheeee...Sanatate multa doresc bebelacilor,si cat mai multi dintosi-morocanosi sa iasa fara probleme!dar ce cer eu....
Corap,te-am visat,ziceai ca ti-e cam somn cu sarcina asta,asha-i?
Daca am eu timp sa scriu,deci se poate...asha ca mai baga si tu un mesagiutz pe-aci,si poate ne si intalnim prin parcut,ca mereu ma uit dupa tine,sau Dordia,sau Mada,si ...nimk frate!Parcul gol de forumiste!![]()
noi suntem bine,pe stef l-a muscat un paianjen,are 20 de bubute pe spate,la gat,si se aolea sracau,si isi rotea capul,si noi credeam ca e de la rasfatz,si-l certam!aoleu,parinti denaturati!!
Noki_Lara spune:
Guten morgen popor bebelusesc si mamicesc! 

Mi-a fost suuuper dor de voi, asa ca acuma, cand socrul si-a instalat Click net m-a gandit sa intru sa va zic un hello!
Nu am citit nimik in urma, astazi pleca, de fapt trebuia sa fi plecat deja dar am avut aseara pe drumul de la Cluj o pana si iacata Adila e prin oras si cauta cauciucuri noi, ca s-a lasat cu schimbarea lor...

Va zic doar despre noi, daca nu am citit nimik in urma: la Bistritza a fost frumos pentru mine ca atmosfera etc, dar extrem de dificil: sarah NU s-a adaptat decat asa...ma catre ziua de ieri, a avut probleme mari cu somnul - in loc de cate 2.5-3 ore pe zi dormea maxim o oar, in 2 reprize, in rest misnuat la greu si plangoceli de ooseala asemenea. Extrem de mult popor in jur, deci excitatie maxima si de aicea stress la greu si neadaptare. cred ca am intrat intr-o noua etapa cu ea: a devenit brusc rusionasa, ma auta peste tot, vine la mine si se ascunde intre picioarele mele, plange, etc, dezastru ce mai...de-abia astept sa scapama de etapa asta ca nu-mi place deloc. si and ma gandesc ce sociabila e ea de felul ei...dar prea multa populatie noua, totusi, lus mediu nou, 3-4 case de cercetat...greu, ce mai!
ieri am trecut pe la Ripley si Anutzache, din pacate am stat extrem d eputin - ca de obicei intr-un perpetuum iures...deja simt ca am obosit, asa ca de-abia astept sa ajung acasa.
Anutzachele e o scumpete de fetitza, tare serioasa si analitaica - ii face concurenta lui saraha care asa e de regula, dar ieri a fost exact la polul opus, find coplesita de Nero, catelul lup al Deliei, o frumusete de catelandru cu care s-a jucat la greu si a ras in hohote de nu se mai oprea. Ana este cu adevarat etrem de inalta, m-a impresionat efectiv, nici Sarah nu e mica ca ianltime, dar ea nu utea cu usurintza scuipa seminte in cap. fetele s-au socializat si anutzachele a inceput sa faca tai-tai, dupa principiul: "imitatia e mama invataturii la plozi
".
Cam asta e jurnalul de bord. ma duc sa impachetez restul de toleturi, astept sa vina Adila-ul siplecam la drum...ast balamuc. La ducere ne-a luat 8 oredar am venit suuuper ok, ca am plecat devreme de la buc, pe cand acuma va fi mai nasol...plecam tarziu si ratam cele de 2 ore de somn ale micutei asa ca in schimb voi avea parte de 2 ore de scandal...ca se pictiseste raaau si oricat de bun ar fi - si este scauul nou, tot amortestein el, io tot incerc sanu ne orpi foarte des, si uite asa iese cu sandal.
cam atata. Va pupicesc, fiti cumintele si revin maine cu poze si alte povesti.
PS - cam lunga placinta am copt si cam plictisitoare. Da' nu-i bai daca nu cititi.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Buna dimineatza si de la noi !
Mai ce rau imi pare sa aud iar de bebici bolnaviori
!!!
Madutza, sanatate multa lui Orlando! Va tinem pumnii sa scapati repede de febra!!!
Miha, ma bucur ca sunteti mai bine! Tineti-o tot asa!
Ina, iti tin pumnii sa fie bine bb mic!!! Ma rog
si eu pentru voi !
Feli, pupici si voua si ma bucur ca sunteti bine!
Noki, bine ati revenit!
Silvia, pupici si lui Stef! Sa-i treaca repede ciupiturile!
Alinush intr-adevar ai slabit! Bravo de tine! Eu mai am de munca la acest capitol!
Buluci, Gandacel , ce mai faceti?
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
A day without laughter is a day wasted! (Charlie Chaplin)
bianca_mo spune:
buna dimineata!
SANATATE MULTA TUTUROR BEBELUSILOR BOLNAVIORI!
ina, tinem pumnii sa fiti bine !
gabitaco, imi pare rau de pierdere, dar bucura-te de mateea!
dordia, si eu am combina gorenje si sunt super multumita de ea!
noki, asa e cu copilasii la drum, iar de acum inainte sa ne asteptam sa fie din ce in ce mai rusinosi si dependenti de noi, cam pana pe la 18 luni...e firesc...
sa avem o zi buna!

si 
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
joy04 spune:
neata neata
GABITACO am vrust sa te si sun, dar nu am indraznit. imi pare taaare rau de bb mic, dar o sa fie bine.
te pup.
INA iti tin pumnii sa fie bine si ma rog.
si eu am luat utrogestan pana cu 1 saptamana inainte de nastere, tot cate 3/zi.
Lavi are dreptate, se da cam cu multa usurinta progesteron la noi in RO.
adica mie nu mi-a facut nimeni analize.
LAVI bine ca s-a reparat la burtica nataliuca.
SANATATE MULTA BEBELUSILOR BOLNAVIORI, FACETI-VA BINE MAI REPEDE
FELICIA de ce te surprinde ca ies in 2-3 zile analizele???
eu asa stiam ca ies.
adica se face si la "urgenta" in cateva ore, dar ca sa fie corecte, asa trebuiesc facute.
la MEDICOVER mi-am facut eu acum cativa ani si tot asa, a durat cateva zile.
LILINCA kk-cioasa.
la noi tooot la fel este cu trezitul noaptea si cu plansul.
aproape am ajuns sa-l urasc pe pitic noaptea si de frica trezitului la mai m]putin de 1 ora de cand adorm, nu m amai ia somnul
o sa iau pastile de dormit ca nu se mai paote.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
felicia74 spune:
Care 2-3 zile Joy? Sunt gata miercurea viitoarea, adica vreo 7 zile
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
miha2006 spune:
A adormit Bubulina, hai sa va povestesc ce patiram ieri.
Ok , imbrac fata plecam la urgenta. In hol vad o tanti razand in hohote care se indreapta spre mine si ma intreba pe un ton tare zambaret " Ce doresc?", am vrut sa-i raspund "cartofi" dar m-am abtinut si zic ca "as vrea s-o vada pe fata un pediatru" la care tipa "eu sunt dr pediatru" si urmatoarea fraza" aveti trimitere?" " ce trimitere doamna, am venit in urgenta, d-voatra credeti ca am avut timp sa merg dupa trimiteri, doar e urgent".... auziti si voi tampenie..."eu va inteleg doamna dar eu va spun ce imi trebuie mie aici...m-am blocat, cine D-zeu a fost tembelul ala sa ceara trimiteri in urgenta?
In final a lasat-o balta cu trimiterea si pana la urma a fost ok tipa, mi-a explicat cum sta treba asa pe limba mea, ,mi-a facut si o schema de administrare a medicamentelor...ok.
Amu, cu Augmentinu' asta am avut o gramada de belele... dr a insistat sa-i dau iuliei acest medicament mai noi aparut ca cica ar fi mai potrivit pt ea care nu a luat niciodata antibiotic si sa fiu atenta la farmacie sa nu-mi dea alt augmentin... bun. Incep cautarile, ma duc la Remedia, arat reteta, atrag atentia asupra Aug si imi spune ca nu exista... cine v-a dat reteta? v-a scris numa tampenii aicea..., povestesc frumos ce a spus dr dar nimic, nu crede domnule...in final o suna pe dr in urgenta si o lamureste si ispasita cu fruntea jos zice (dupa 20 min de stat in farmacie cu bubu de 11 kg in brate, maraind) imi pare rau n-avem...
Si aceeasi poveste la 7 farmacii pana la SENSIBLU cand nu mi-a venit sa cred ca il au, deja imi pirdusem orice speranta sa-l gasesc...
M-am enervat cumplit, nici nu se uitau bine pe reteta la concentratia ceruta ma intrebau cate luni are copilu' si veneau ele cu augmentinu' respectiv... nu de asta doamna imi trebe de 642.9mg... nu exista... ba exista... si toata treba asta a durat de la 3 la 6 si cu masina cu tot, in timp ce iulia statea langa mine in fata in scoica, pt ca n-am reusit inca sa luam scaun ca ne kk-rim de vreo 2 luni, se ridica in fund si era s-o proiectez de parbriz... nicicum nu mai vroia sa stea cuminte... pune-o si scoate-o de 15 mii de ori din masina... crunt, o zi de cosmar ce mai...
INA iti tin pumnii sa fie bine samburelu' si eu am sangerat la 4 luni si D-zeu a vrut sa fie bine... o sa fie bine si la tine.
Madutza cum e Orlando?
Acu ma duc sa fac curat in bucatarie ca daca n-am avut ieri apa va dati seama ce e acolo...
Va pup, revin mai spre seara...
MIHA SI IULIA BUBULINA
camelia_daniela spune:
Of mai, Miha, ce de peripetii ! Bine ca s-a terminat cu bine! 
Mai fetelor, am o mare problema! Stitzi ca eu am inceput serviciu in iulie. E, atunci mama a zis ca se ocupa ea de fata in ideea ca vine ea si sta cu ea. Acum Daria a crescut si normal ca cere mai multa atentie si mai multa energie ! Eu o cred, sincer!Mama mi-a zis ca nu mai poate sa se trezeasca si sa vina ea dimineata cu noaptea in cap, asa ca de luni am dus-o pe Daria la ea dimineata si o iau seara. Treaba e ca azi nu s-a trezit la 7 (cum facea de obicei!) si n-am putut sa o duc si, va dati seama ca s-a dat tot programul peste cap. L-am chemat pe tata sa o preia cand se trezeste. Acuma ma bat la cap amandoi sa o las de tot la ei (de luni pana vineri)! Ce Dumnezeu sa fac? Asta inseamna sa o intarc si ... nu prea as vrea!
Pe de alta parte ma gandesc ca sunt multi copii care cresc bine-mersi cu formula sau lapte de vaca!
Abia astept sa ajung acasa sa lamuresc lucrurile !
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
A day without laughter is a day wasted! (Charlie Chaplin)
silvia_d spune:
Deliei nu-i merge DC-ul;m-a rugat sa anunt ca a pus pozele cu Saralia si Anutzake in contul comun,pe albumul Anei.poopi.
ioana_77 spune:
Neatza si de la noi!!!!!
Suntem bine, nasu' Mariei e infundat, nu stiu cu sa o mai imbrac, frate, noaptea, ca e fleasca la cap in prima juma' de ora dupa ce adoarme!
Anu' trecut in plina iarna o imbracam exact la fel si era si mai racoare in camera si nu patea nimic. Asta noapte i-am pus o bluza suuuper subtirica si am bagat-o in sacul de dormit - la 23 de grade. M-am dus la ea in juma' de ora si era fleasca, am schimbat-o intr-o pijama mai grosuta, am pus un cearsaf pe ea si m-am rugat sa nu pateasca nimic.
Ina, neaparat sa-ti cauti ajutor, nu ai sa mai poti face fata si incearca sa o iei cat mai putin in brate pe pufoasa. Ia-o langa tine in pat sau unde stai tu, dar nu o mai cara, ca nu e bine pt samburel.
Meems, felicitari pt revenirea Riannei, asa-i ca-i bine, o simt si io pe pielea mea.
Miha, sanatate lui Bubu, la fel si Madutzei, pt Orlando.
Joy, mama, sa te tina puterile!!!!
Madau, uitasi sa te felicit ieri pt Mirunica care sta singurica in picioruse!
Noki,drum bun spre casa. Io am observat-o deja pe Maria cum se rusineaza si se lipeste de mine cand ne intalnim cu cineva.
Pupez pe toata lumea si ne revedem mai dupa pranz!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni