Mamici de martie - aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Loina - eu am avut in sarcina trecuta gripa cu tot tacamul(febra, frisoane, tuse). Am fost la medic si mi-a recomandat sirop Stodal si pastilute Homeogene 9 (ambele de la Boiron). Febra am scazut-o cu o fiola de Algocalmin (era 38.7). Mi-a trecut relativ repede. Gripa am facut-o in trimestrul 2 de sarcina. Despre Aspirina nu stiu ce sa iti zic, eu iau un fel de Aspirina (50 mg de 3ori pe saptamana), dar este cu rol antitrombotic (am o problema cu coagularea). Sanatate si ai grija de tine si de bebe mic dn burtica

Ce de baietei pe forum.....

Aurasa DPN 21.03.2007 si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Va rog sa ma scoateti din listuta. Am sarcina oprita din evolutie.
Va urez sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Raluca, multa putere va doresc sa treceti peste aceste clipe grele si te asteptam cu drag sa revii cat de curand la Odisee

Paula, imi pare tare rau ca esti suparata. Si eu stiu un caz cu sarcina dusa pana la capat si cu fibrom uterin. Acuma nu stiu daca e acelasi lucru fibrom uterin cu nodul fibromatos. Inceaca sa stai linistita, sa nu mai plangi ca mai rau il stresezi si pe bb din burtica si nu este bine deloc. Stiu ca e grea asteptarea asta in care totul pare negru, dar ai speranta ca va fi bine. Maine vei merge la eco si intreaba tot ce ai nelamuriri, poate exista un tratament care sa stompeze cresterea nodulului.
Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine sa fie totul bine maine la eco.

Mada, ma bucur ca a fost bine ieri la control.

Alexa, felicitari pentru shnuruletz nr.2

Loina, nu mai lua aspirina!!!

Arissa banuiesc ca ai vrut sa scrii "chist pe ovar". Asta am avut si eu la prima sarcina si au disparut, e adevarat ca nu prezinta nici un pericol in sarcina

Paula, revin la tine, bafta multa maine la eco si mergi cu listuta de intrebari, sa te lamureasca nenea dr. exact ce si cum e cu nodulul respectiv, poate exista un tratament, poate nu e asa de periculos, si nu ezita sa mai ceri parerea unui alt dr.

Pupici,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Mihaelaaa scuze ca "m-am bagat" inaintea ta, nu stiu de ce mesajul meu apare inainte, ca doar suntem amandoua pe acelasi fus orar

Spor la treaba sa terminati repede casa pana vine bebica. Cat despre statul pe scaun... nu stiu ce poate fi... ai grija de voi

Sa auzim de bine,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

RALUCA,imi pare atat de rau...imi imaginez cum te simti acum,dar suntem alaturi de tine...

ROXANICI,mersi ca ti-ai adus aminte de mine!Si nu,n-am mai carat tigle,i-am lasat pe altii ca prea tare m-a durut spatele.Astept sa treaca,si apoi poate mai ajut si eu cu ceva,daca trebuie.Sambata noaptea ne-a prins ploaia cu o jumatate de casa descoperita...ne-am trezit la 12 sa acoperim cum putem casa cu nailoane.Am ajuns inapoi in pat pe le 3.Deci nu e de mirare ca vrem sa terminam cat mai repede,sa putem dormi si noi noaptea linistiti...

MONICA,asteptam vesti,sper ca esti bine,la fel si bbii tai..

Eu am fost astazi sa intreb de analizele de la bitest.Am vorbit numai cu secretara,care a zis ca e totul in regula.Daca zicea asta doctorul ma linisteam mai tare,in secretara n-am asa mare incredere...sper ca la urmatoarea vizita sa-mi explice DOCTORUL mai cu lux de amanunte ce si cum...dar asta e abia in 17 oct!

Nu stiu ce se intampla,dar nu mai pot sta pe scaun la calculator mai mult de 15 min....ma ia cu calduri de pe dinauntru,simt ceva pe la stomac,si am impresia ca vad si stele verzi....dupa vreo 20 min de stat pe scaun,trebuie neaparat sa ma intind pe pat ca daca nu lesin!Tare curios,ca pana acum nu mi s-a intamplat asa ceva!De aia citesc ce scrieti tot in reprize,dar reusesc sa citesc tot ,chiar daca nu scriu in fiecare zi...

14+6

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la gagici!

Avem venit si eu sa raportez ultimele zile...mi-e mai bine, numai dimineata, ceea ce mi se pare cel mai minunat lucru de pe planeta, azi dimineata chiar am mincat un pic, in schimb nu pot sa scap de starile de greata, sper insa ca si astea se vor termina in curind

Apropo de dureri..si pe mine ma doare in dreapta jos, as putea spune aproape inghinal, si cind am intrebat dr. mi-a zis ca s-ar putea sa fie din cauza operatiei de apedincita (aderenta parca a zis) sau din cauza problemelor mele de spate, am discopatie, ceea ce ma intristeaza foarte tare, ca daca de acum incepe sa ma supere, mai incolo io ce ma fac????

Am fost si la dr. de familie si i-am dat vestile, mi-a dat o trimitere la un laborator Sanador, da` io traiesc cu impresia ca nu mi-a dat toate analizele de facut, poate sa-mi de-a cineva o lista completa de analize, please..... ca io traiesc cu impresia ca ea mi le-a dat doar pe alea gratuite.

Raluca imi pare nespus de rau pentru ce ti se intimpla
Mihaela te rog foarte mult sa ai grija de tine

Restu` gastii va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Roxygeoiti dau lista pe acre am primit-o eu: grup sangvin + Rh (foarte important si asta o va face si sotul tau), hemoleucograma completa, TGO, TGP, glicemie, AgHBs, anti HIV 1+2, VDRL, antiLysteria, anti Rugella (IgM si IGg), toxoplasma (IgM, IgG), citomegalovirus (IgM si IgG), sumar de urina, secretii vaginale, culturi de col, Mycoplasma hominis, ureaplasma urealyticum, coagulograma completa (am avut un avort spontan inaintea lui Catalin si s-a descoperit ca stateam foarte prost la acest capitol; sunt sub tratament si supraveghere medicala lunara de atunci), Antigen Chlamydia din secretii de col, Anti Hepatita B si C.
Eu am facut la Sanador tot ce tine de sange, mai putin coagulograma. Gratuite sunt: hemoleucograma completa, TGO, TGP, glicemie,anti HIV 1+2, VDRL si sumarul de urina (sau urocultura daca iese sumarul prost). Pentru ca pe celelalte le-am facut si aveam imunitate, am facut tot la ei LYsteria si AgHBs (au costat 930 de mii). Culturile de col le-am facut la CMU.
Cam atat, daca mai vrei amanunte,trimite PM

Ralucastiu ca in astfel de situatii durerea este prea mare pentru a fi alinata de cuvinte, dar trebuie sa te intaresti si sa lupti mai departe. Usor nu este, dar reusesti.

Pupici si sanatate maxima tuturor

Aurasa DPN 21.03.2007 si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Roxi caut lista cu analizele si ti-o trimit.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 16+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ralualexandrei lista ta de analize mi-ar fi si mie de ajutor pentru ca pana acum eu nu am facut decat analizele pentru depistarea RH-ului si pentru masurarea calcemiei, a fierului... si cam atat! Oricum sunt in dubiu in ceea ce o priveste pe doctorita mea ginecolog. Nu-i contest profesionalismul insa politica spitalului unde activeaza... lasa de dorit!!! Caut pe forum date despre doctori la care merita sa mergi. Pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Paula stai cumintica si ai grija de tine !
Asa cum au spus si fetele mai mergi la un doctor daca nu esti multumita de raspunsurile care ti le da.

18+2

Mergi la inceput