Mamici de martie - aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna fetelor,
nu am intrat de cateva zile si gata, s-a terminat deja un capitol. sunteti ff active.
cat despre mine..... nu sunt bine deloc. am prins o raceala sau gripa , nu stiu ce o fi, dar m-a pus la pat. de duminica seara am inceput-o cu tuse, pana am , si luni cu febra, frisoane, nas infundat si toate alea .... vorba aia: toate alea rele in babei mele
am o stare... de imi vine...
doctorita mi-a dat sa iau ampicilina, dar mi-a fost frica sa le iau. am un siropel de gat fff bun de la Boiron pe baza de plante . cu asta ma tratez cu aspirina si elevit..
cam atat. am scris de ajuns.
va dar de la distanta sa nu va dau raceala...

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Loina,sanatate multa si sa te faci bine repede!
Monica ,ne gandim la tine si asteptam sa stam la povesti..
Val sarcina usoara si bebic sanatos!
Mai sunt 2 zile pana la eco si aflam ce e .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 15+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Loina, nu vreau sa te sperii nici intr-un fel, dar te rog intreaba-ti medicul daca e sigur ptr tine si bebe sa iei aspirina acum.

Sa te faci bine cat mai repede!!

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Roxanici din discutiile cu dr mea am aflat ca aspirina este interzisa in ultimul trimestru de sarcina iar in primele doua este chiar recomandata pt ca previne nu stiu ce malformatzii.Pana acum cativa ani se credea ca dauneaza ,acum se spune ca ajuta....

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 15+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

hello -dutelor!

am fost ieri la doctor si raportam urmatoarele:
- bb zbanghiu si super agitat de 87 mm
- placenta insertie anterioara + ca este inserata mai jos
- si finalul: bb este BAIETEL si a stat asa cracanat la ecografie ca doctorita mi-a spus ca nu exista nici o sansa sa se insele (ca la ce-i atarna nu mai are nici o sansa sa se transforme intr-o pasarica)

Urmatoarea vizita, daca totul merge bine, va fi peste 3 sapt cand o sa-mi dea trimitere pt eco 3D. Abia astept sa-l mai vad o data pe bb!
Plus ca atunci se va lamuri 100% daca am placenta preevia. eu sper se se ridice placenta si totul sa fie ok.
pana acum ma gandisem ca o sa nasc natural dar daca nu se ridica placenta nu o sa am de ales si o sa trebuiasca sa fac cezariana.

intre timp pupici pe burtici si aveti grija de voi si de burtici.
14+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

De ieri de cand am fost la dr. plang intr-una.....
Va spuneam ca de luni a inceput sa ma doara in dreapta jos de tot de abia mai puteam sa ma asez sau ridic iar ieri n-am mai putut merge. Cred ca de cand a miscat bebe....Am fost la dr. care a vazut ca bebe este bine dar eu am un nodul fibromatos de 2,5 cm care nu s-a vazut deloc pana acum si care a aparut acum la sarcina. Durerile sunt de la el.Am simtit ca se invarte cabinetul cu mine mai ales ca si dr. era uimit..
Ne-a spus ca nu prea e bine dar vrea sa ma vada iar vineri sa vada daca a mai crescut sau nu.
Sunt speriata pt. ca durerea era insuportabila.Dr. a spus ca unii nodului evolueaza usor cu sarcina iar altii pot expoloda.Imi e frica atat pt. mine cat si pt. copilas.Mi-a spus ca va trebui sa intervina chirugical daca e cazul.....CUM???? Azi nu m-a mai durut asa de tare dar e ceva acolo....
Imi e teama si unde mai pui ca m-am chinuit 2 ani ca sa am acest copil, apoi am avut probleme la inceputul sarcinii si tocmai acum cand am crezut ca e bine totul pare intunecat....
Astept ziua de vineri
Va pup pe toate
Paula 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Elyanne, Roxanici si Ralualexandrei multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Uuuuf Paula , nu mai plange, incearca sa gandesti pozitiv si nu iti pierde speranta ca totul se va sfarsi cu bine.
Nu prea ma pricep ce sa zic in situatii de astea dar sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna fetelor,

Paula,ai mare grija de tine.

Astazi am fost la Iosup,ca tot veni vorba de el.
Mi s-a parut un om normal,care stie sa isi faca meseria,vorbeste tot timpul,te mai intreaba cate ceva pe parcurs,glumeste...or zice fetele ce or zice...dar mie mi s-a parut super ok.E normal sa mai dea si el gres,ca doar e om.Am fost cu caseta video si mi-a inregistrat tot ce vedeam eu pe ecran.El are un ecran separat,iar eu am avut un televizor pus chiar in fata mea undeva sus.M-am uitat acum pe caseta si se vede foarte bine,exact cum s-a vazut si acolo.
A durat cam jumatate de ora,cred...sincera sa fiu nici nu m-am uitat la ceas.Am stat ceva,oricum.Intai s-a uitat la bebe,l-a studiat iar dupa aceea a inceput sa ii dicteze asistentei datele.E de preferat sa il intrebi ce ai de intrebat inainte sa se apuce sa ii dicteze,oricum ai timp.L-a intors pe bebe pe toate partile,s-a uitat peste tot,a masurat peste tot si totul este in regula,in grafic.Sunt foarte multe date,ti le da pe o foaie + cateva poze atasate.Mie mi-a dat poza cu fata lui bebe,cu putza,cu tot corpul,cu placenta si cu datele tehnice...daca pot spune asa.Mi-a spus doar de placenta ca are gradul 2 de maturitate si s-ar putea sa nasc mai repede.
Roxanici,sper ca te-am lamurit.Daca vrei sa ma mai intrebi ceva...iti stau la dispozitie.

S-a vazut ca mi-ati tinut pumnii stransi.Va pup pe toate.

Mada18+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am venit de la echograf, bebe e bine dezvoltat normal, are degetele, calcaie un capusor de 3 cm, si se pare si o putica, nu a vrut sa bage mana in foc dar din ce mi-a aratat asa pare a fi

Alexa15+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput