Mamici de martie - aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
roxanici spune:
Magdalena, barza ti-a adus si tie un carucior albastru in listuta
(daca vrei sa editezi listuta folosesti userul comun si parola si schimbi ce vrei)
Mihaelaaa, hai, nu te mai simti vinovata si mai povesteste-ne de tine.Cum e acoperisul?
La capitolul kg, eu am luat 3kg si acu am 16 sapt.
Ah, vroiam sa va intreb dar deja am primit un raspuns:
se confrunta careva dintre voi cu senzatia de foame necontenita, ca sa nu le zic arsuri gastrice? Eu da; ma trezesc dimineata la 7 de foame (7 ptr mine e ca ora 5 ptr un om normal).
Senzatiile mele de foame sunt un pic cam violente, adica daca nu mananc imi vine sa vomit si mi se pare ca ma arde rau stomacul. Si dupa ce mananc copios, dureaza ~2 ore pana mi se face iar foame. Si iar mananc si tot asa....
roxana
16+
Lumi_Nag spune:
Roxygeo, eu am spus la personal si aia mi-a zis sa fac o declaratie ca sunt insarcinata si in cate saptamani, iar in spate atasezi o adeverinta de la medic care atesta acest lucru.Cu declaratia si adeverinta in dinti o inregistrezi la registratura dupa care o predai conducerii.
Colegii eu i-am anuntat foarte din timp verbal
.Zic babele ca daca zici ca esti insarcinata si nu te ascunzi vei face un copil vorbaret...acum depinde si de felul tau de a fi. Daca vrei zici, daca nu...nu.![]()
16+
It's easy living with eyes closed
Lumi_Nag spune:
Ha ha !!! Se intampla ceva cu forumul nostru din nou ![]()
Eu i-am raspuns lui Roxygeo inainte de a pune ea intrebarea??? Nu prea cred...

Ma rog...uita-te putin mai sus decat mesajul tau si vezi raspunsul meu ![]()
It's easy living with eyes closed
Aurasa spune:
Buna!
Sa raportez si eu : am intrat in sarcina cu 71 (
) Kg, adica mai mult cu unul decat in sarcina trecuta. Acum am 69 de kg(a, scazuuuut....). Nu imi fac probleme pentru ca nici data trecuta nu am luat decat 9.5 Kg si bebele a avut 3Kg la nastere. Sper sa o tin tot asa si acum. Oricum stau prost cu pofta de mancare, este ca si inexistenta.
Burtica se vede oarecum, ca si cum as fi balonata. Bebele -puturoshel rau - a miscat de vreo doua ori saptamana asta si acum se odihneste pentru meciurile viitoare.
Maine ma duc sa imi fac triplu test.
Fac miscare destul de multa; cu un pici de 1.4 ani care vrea "mama ba-bra, gaga"(in traducere: mama mergem la plimbare si ne jucam cu mingea)nu prea pot sta lenevoasa. In rest tricotez, ma uit la tv, cantam cantece de copii si ma ocup de casa (sotzul lucreaza 12 ore pe zi).
Roxygeo eu am facut instiintarea pe la vreo 13 saptamani la Catalin. Sa o caut si iti trimit model daca te intereseaza. Ti-a fost utile listuta de analize trimisa?
Aurasa 
DPN 21.03.2007 si
Catalin (3.06.2005)
laura_oana spune:
fetelor nu mai inteleg nimica!
ma apuca rau de foame ce imi e , ok pana aici, ma duc imi iau de mancare si nu termin de mancat ma apuca
. acuma ma abtin sa nu dau la boboci
.
nu mai rezist in starea asta!!!!!!!!
cred ca bb al meu e tare mofturos, mai nou nu ii mai convine nimica.(cred ca seamana cu tasu)
am zis ( in gluma, mai ales in starile alea nasoale de
) ca atunci cand o sa iasa afara prima si prima data ii trag vreo 2 palme la fund si dupaia il pup.
asa ma consolez dar VA DATI SEAMA CA O SA IL/O
PUPACESC INTRUNA.

SI LA CAT SUNT DE POSESIVA
DE CAND CU SARCINA NU CRED CA AS SUPORTA CA CINEVA ORICINE SA RIDICE TONU LA PUIU MEU DARMITE SA II TRAGA VREO CORECTIE LA FUNDULET.
![]()
Va pupacesc si pe voi.
12+6
Selene spune:
Revin si eu cu raportul...
Roxanici, eu am avut senzatii din acestea puternice de foame, dar in primele 3 luni. De ceva vreme mi-au trecut. Ce ma deranjeaza insa sunt arsurile, dar "apar" destul de rar si atunci mananc fulgi de porumb sau popcorn si ma simt mai bine. Din ce am citit insa la fetele mai "avansate" in sarcina, se pare ca pe viitor aceste arsuri vor deveni tot mai puternice! Daca ar fi sa ma iau dupa ce spun babele, voi avea un bebe tare
! ![]()
In legatura cu ingrasatul - cand m-am cantarit acum 2 saptamani aveam numai 2 kg in plus... Se pare ca pe cele multe
le pastrez pentru trimestrul 3!
Vestile bune: l-am simitit si eu pe bebe miscand, cam acum o saptamana. Prima data nu am stiut ce e si am crezut ca mi s-a parut. Dar acuma stiu sigur cand "se baga in seama"; uneori e fff finut, ca abia se simte, dar ieri mi-a dat un sut mai puternic decat de obicei - nici nu stiu cum sa explic senzatia! Decat ca e
!!!!! Oricum nu il simt inca in fiecare zi, si atunci doar o data, de 2 ori / zi, dar daca am o zi mai proasta imi trece orice suparare!
Altfel nu stiu cum sa explic ce simt!!!
tuturor!!!!!!!!!
17+
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici
Mama! da` ce viteza aveti la scris, am lipsit citeva zile si gata numai fac fata sa recuperez cu cititu`
Trebuie sa raportez ca mi-am luat o pereche de raiati cu talie joasa, n-am purtat in viata mea talie joasa...da` vad ca acum merge..si mi-am luat si o pereche de blugi cu "marsupiu" sunt tare haiosi
, si de abia astept sa mai crestem un pic ca sa-i facem o surpriza lui tati
...apropo de tati, de cind ma vait ca imi cresc sinii si a inceput sa se vada burtica, un pic cei drept, are un zimbet timp pe fata...de mor de dragul lui
Am fost la mama si i-am dat si ei marea veste...saraca s-a emotionat toata, sincer nu ma asteptam
...apropo de traznai..cind ma vazut odorul familiei - un ciobanesc carpatin si maidanezul din dotare au inceput sa sara pe mine de bucurie, si acum posed o frumoasa zgirietura pe git, iar ieri am tras o speritura crincena, ca ma lovise si pe burtic si ma cam durea in dreapta
...azi vad ca nu ma mai doare nimic...
Legat de mincare, cind am aflat de sarcina si eu am inceptu sa fac ordine in frigider, da` totul s-a rezolvat de la sine cind au inceput starile de rau, de nu mai mincam nimic...in schimb toata lumea este socata ca eu care eram o carnivora recunoscuta..nu ma mai aproprii de carne, iar de fructe/legume de care nu ma apropriam cu anii sunt acum nedespartita
Hai ca si o m-am pus pe scris
Mai va stresez cu o singura intrebare: Voi cum ati anuntat la serviciu, colegii/ seful, dar mai ales la ce departament, ca am inteles ca trebuie anuntat la contabuilitate sau personal????????????si io nu stiu cum sa procedez

Roxygeo
azi implinim 12
loina_ln spune:
roxygeo, eu am anuntat la contabilitate. in cazul tau cred ca poti anunta la personal. din cate stiu eu trebuie facuta nu stiu ce hartie in scris.... ca un fel instiintare prin care ii anunti situatia ta-sarcina. la unele firme am auzit ca cer chiar o adeverinta de la medic din care sa reiasa ca esti gravi. cel mai bine este sa mergi sa ii anunti si apoi sa ii intrebi ce hartii "oficiale" trebuie sa dai.
sper ca ti-am fost de ajutor ![]()
cand am anuntat eu la firma, sincer nu ma asteptam sa reactioneze asa bine - seful. dat fiindca si el are o fetita de numai o luna
cred ca este "la curent" cu situatia si m-a inteles fara probleme chiar m-a felicitat si s-a bucurat pentru mine..
cu 
Aurasa spune:
Roxygeo, iata si modelul facut de mine. Se aseamana cu cel al Magdalenei, dar nu poti instiinta altfel mai savant (eu nu stiu cum)
DOMNULE DIRECTOR,
Subsemnata
..,angajata a
.,in functia .......................in cadrul Serviciului ............., in conformitate cu prevederile art.2, lit.c, din O.U.G. nr.96 din 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, respectiv H.G. nr. 537 din 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G. nr. 96/2003, va iaduc la cunostinta ca sunt insarcinata in .... saptamani, data probabila a nasterii fiind
...
Anexez Adeverinta medicala nr.
. din data
, emisa de
.
Data Semnatura
Aurasa 
DPN 21.03.2007 si
Catalin (3.06.2005)

La Multi Ani!!! Diana69