Dr. Tutunaru (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Andra, pe unde esti, nu mai dai nici un semn?
Pupici!

Dani38+Ovidiu Ioan
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Ovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Sint aici Danip, va citesc zilnic dar nu prea mai aveam ce sa scriu.
Sint si eu in cautare de trusa pentru epidurala, cred ca luni o sa o cumpar.
De aseara am niste junghiuri tare nasoale in vagin si ovare-practic zici ca te taie cineva, noroc ca nu m-au tinut foarte mult, cred ca saptamina asta care vine, nasc.
Am o vaga idee despre ce o sa trebuiasca sa indur la nastere, sper sa nu fie chiar asa de greu.
Ti-am scris pe messenger, nu stiu daca ai vazut mesajul de la mine.
O sa-ti scriu si pe mail, mai schimbam impresii.
Bafta luni la control, sa vii cu vesti bune.

O fericita mamica in devenire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Dani, ti-am trimis mail! Pupici!

O fericita mamica in devenire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Andra, am primit mesajele tale pe messenger si mail-ul, tot astept sa te conectezi pe mess. Oare te-ai asezat langa mine atunci pe canapea la Genetic Lab?
Si eu simt o presiune jos de tot, de trebuie sa ma asez pe ceva daca sunt in picioare. Ne apropiem!!!! Ce frica imi este Si eu trebuie sa fac rost de epidurala, sa vedem de unde, de la farmacie sau de la cineva care nu a folosit-o.
Va pup pe toate si multa sanatate!!

Dani38+Ovidiu Ioan
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Ovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Alexandra, felicitari pentru scumpul vostru. Si felicitari tie, mamica curajoasa! Sa fiti sanatosi!

Iar mamicilor care nu au nascut inca, nastere usoara!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Multumesc mult de tot Ioana.. si mii de scuze ca nu am raspuns pe mess..dar programul de pana acum..a fost destul de alert..
Acum sper ca ne-am intrat in ritm si deja am si eu timp sa respir si sa mai vb cu prietenii.

Danip -trusa nu o mai am ca mi-a montat cateterul(acul) ...dar fara sa imi mai introduca si anestezicul....si Pta Domenii e ff aproape de Spital si de cabinet...la 10 min mers pe jos

39+ cu Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Alexutza, felicitariiiiiiiii!!!!!!!!
Ma bucur atat de mult cand vad mamici fericite a caror experienta nu a fost practic traumatizanta, ceea ce ma incurajeaza si ma face sa cred, inca o data, ca nasterea nu mai este o problema
Sa fiti sanatosi si tu si bebe!!!

Ana 36w2d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Atudor - nu-ti face probleme - nasterea in sine e simpla si de fapt dupa tot travaliul vine mai mult ca o relaxare....
Ceea ce devineenervant pe fiecare zi petrecuta acolo in spital este atitudinea personalului gen mana a doua si a treia..adica asistente, infirmiere si femei de servici...e drept nu toate dar de cele mai multe ori ele comenteaza mai mult decat ar trebui sa o faca doctorii ...e ceva groaznic cand auzi cum o femeie de servici te intreaba: " Cand eliberati patul?" - si eu raspund: Cand mi se va da ultimul bilet de iesire din spital de la pediatrie!"..iar ea asha in fatza mea ridica capu' si zice: " Da' ce? E dupa dna Doctor? Trebuie sa eliberati patul pana ies eu din tura!!!!"

Si au fost multe faze de genul asta..care efectiv te dezgusta...dar repet - nu din partea doctorilor-

In rest ce sa zic, Bafta multa si ai incredere ca acolo in sala de nastere toata lumea se poarta cu tine ca si cu o printzesa, papusa, iubita, mamica...si alinturi de genul asta care efectiv te fac sa uiti de dureri

39+ cu Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salut fetele

Acum am picat acasa, am fost la munte..citesc maine si revin cu raspunsuri la toata lumea

Alexutza incepeam sa-mi fac griji ptr voi, sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si mancacios.

Fug ca am venit acasa cu una bucata copil extrem de rasfatat..tipa de m-a omorat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asa....sa vedem deci:

Yaylin faptul ca suge cate 5 min nu e chiar ok, decat daca suge de "divertisment", o masa normala trebuie sa dureze minim 15 min de supt ca lumea. Probabil ca se distreaza, si Miruna facea la fel, numai ca nu prea o mai lasam ptr ca incepuse sa ma foloseasca pe post de suzeta si nu e ok. Lasa-i un interval mai mare intre mese..3-4 ore ar fi ideal daca rezista, asa va invata ca trebuie sa manance ca lumea sa-i tina de foame. Plus ca asa se rezolva si colicile..altfel iti dai seama...laptele pe care il papase abia intra in fermentatie in stomacel, nu apuca sa se digere complet si bagi altul proaspat peste el..rezultatul..dezastruos. Daca mai e ceva vb pe mess, daca nu ai ID-ul meu ti-l dau pe PM

Alexutza ma bucur tare ca sunteti bine, pacat insa ca a trebuit sa experimentezi nasterea "pe viu". Noroc insa ca a durat asa putin, io am stat 14 ore in travaliu, daca nu avem epidurala..ma dadeam cu capul de pereti cred.

Atudor curaj gaina ca te tai, hai ca nu e dracul asa negru, o sa vezi ca o sa fie ok, iar rezultatul...merita pe deplin

Truse de epidurala nu se mai gasesc la farmacia Spit Universitar???????????

Personalul de la spital eu v-am cam prevenit pe toate cele care ati discutat cu mine despre asta, singurele carora n-am ce repros sa le fac au fost cele de la nastere, in rest alea de la copii, nu stiu de ce dracu nu stau acasa daca-s asa frustrate....

Ma duc sa mai citesc din urma sa nu uit pe cineva/ceva, daca mai e ceva revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput