Dr. Tutunaru (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

oana, la 20 sapt si daca nu mai e nevoie, atat;
chiar de alexuta nu stie nimeni nimic? am cautat-o la mamici de sept-oct si n-am gasit-o;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Multumesc Anasia. Mie mi s-a parut prea devreme cand mi-a zis sa merg iar la morfologica, ca doar ce-am fost-la 16 sapt...nu ca m-as plange, mi-e placut grozav...deci una la 16 si urmatoarea la 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Oana, astea sunt cele morfologice, dar el iti face la fiecare control :) in afara de cele la care te duci sa se uite pe eco de la Iosup.

Pupicei, Ingeras 29+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ingeras ti-am dat PM, dar la un moment dat a spus ca e serverul busy, daca n-ai primit spune-mi sa trimit din nou

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fetelor care ati facut 4D la cabinetul asta nou spuneti-mi si mie cat de mare este filmul sa stiu daca incape pe stick sau imi trebuie unul cu memorie mai mare
Si daca puteti niste detalii despre locatie.Eu am fst in ultima saptamana cand inca mai mergeam la cabinetul vechi(care era f aproape de unde stau eu) si sper sa nu ma ratacesc

Adinush28+ cu Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Madau si Atudor, sar'na mult! Am primit mesajele.
Adinush, eu am facut 4D sapt trecuta, la 28 sapt, dar nu mi-a dat nici un filmuletz, mi-a dat 2 poze doar. Se poate sa-ti dea daca ii ceri. Sa-mi zici si mie, ca eu aveam flash-ul la mine, dar nu stiu de ce nu l-am intrebat.

Pupicei, Ingeras 29+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Marair, incearca, la urmatoarea vizita, sa vorbesti cu un medic de la neonatologie. De ales un neonatolog, nu stiu daca se poate in conditiile in care vei naste dupa ora 13, cand ramane doar medicul de garda. dimineata cred e altceva. Eu am avut ca neonatolog pe Simona Constantinescu. Prima data cand o vezi, e o tipa inalta, subtire, cu fuste fooooarte scurte iti spui: "of, uite la cine am nimerit", dar vazand felul profesionist in care examineaza bebelusii, iti schimbi rapid parerea. Incearca sa intrebi de ea dimineata la spital. Si vezi daca poate sa iti preia ea copilul.Uite aici cum a fost la cezariana mea http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72713&whichpage=10 .DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Filmuletul incape pe stik, problema e ca saptamana trecuta nu ii mergea transferul de la ecograf la calculator si de aceea nu a facut nici un filmulet. Eu eram pregatita cu cardul de memorie ptr ca are si cititor de carduri daca aveti carduri din acela cu memorie stik de la aparatele foto digitale. Si mie mi-a dat o poza cu bebe, prima si cu siguranta si ultima.
Eu ma bucur ca am mai trecut o saptamana cu bine. De saptamana viitoare chiar de se va naste bebe nu va mai fi prematur.
Pe mine ma streseaza altceva acum: ce biberon sa ii cumpar lui bebe, ce tetina sa aibe: de cauciuc sau de silicon. Tot ma documentez pe net si din ce in ce ma indobitocesc mai tare.
Fetele care ati nascut de curand poate ne spuneti si ce ar trebui sa avem in casa ptr bebe in afara de hainute, ma refer la medicamente: ser fiziologic, supozitoare cu glicerina etc. etc.

tanima 36+ mami de Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tanima, bravo, vezi ca ati reusit sa ajungeti la termen?
uite ce am eu pt bebe si ce imi foloseste:sab simplex, eferalgan, vigantol (iti da reteta neonat din spital),paracetamol sup de 125, pompita nas (varful mai lung si moale),comprese sterile, spirt, baneocin unguent (iei si pudra pt spital),dupa ce mi s-a terminat bephantenul am luat crema de la nivea cu oxid de zinc si sunt multumita, ulei de corp (ii place masajul), sapun pt bebe, sampon+spuma de la sanosan, servetele umede, betisoare nas+urechi, perie par, baby drink, baby calm (ceaiuri), glicerina cu stamicin, vreau sa iau o lotiune de la spit municipal cu vitamina A pt bubitele de pe fata, cam atat; am luat si rivanol, dar nu l-am folosit;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

In sfarsit, am prins un moment sa mai intru si eu.

Tanima - ref. la ceea ce intrebi, este bine sa astepti sa-ti spuna doctorul ce sa iei. In spital, d-na Simona a stat cu noi de vorba, cam o ora despre bebe. Ne-a dat si cate o retetea cu ceea ce trebuie sa-i luam. Cand a venit pediatra acasa, mi-a mai completat listuta sau a mai facut modificari.

Oricum, pe langa serul fiziologic, care este f. important, eu mai am asa: glicerina boraxata pt. gurita, betadina si baneocin pt. buric, vigantol, care se da din ziua 14, este pt. fixarea calciului in oase; crema de fundulet (eu am cu galbenele), dar este foarte buna cea cu oxid de zinc. Sa aveti in casa, seringi, ca sa ii dati diverse medicamente cu ele si fase sterile. De asemenea, sa aveti servetele umede, ulei de corp, sapunel de bebei (nu-l spal cu sampon), betisoare de urechi, pompita de nas (cu toate ca noi ii facem toaleta nascului asa: intr-o seringa punem ser fiziologic si i-l bagam in nasuc); termometru; Calciu Visol; Debridat si ceai de chimen si anason pt. colici, Baby Calm sau Baby Drink si multe scutece de finet (sunt f. utile). Ahh da..pt. mamicile care nu pot alpata ca nu au sfarcurile formate...foarte bune sunt mameloanele de silicon de la Avent. Eu numai asa ii dau sa pape. Cred ca daca nu le aveam, ar fi fost tare greu. De asemenea, si pompita ma ajuta foarte mult.
Sper sa nu fi uitat ceva. Imi pare rau ca nu am mai mult timp, ca sa va mai ajut cu sfaturi daca aveti nevoie.
Acum bebitza doarme si nu stiu cat va dura. De papat a inceput sa pape mai mult de la san...nu-i prea mai dau completare decat cand e cazul (completare cu ce ma mulg eu). Eu zic ca daca o tinem tot asa e spre bine. Trebuie sa se invete si el sa papre numai de la san. Am iesit si afara, ne-a placuit tareee mult. Pacat de vremea asta nasoala. A fost asa frumos zilele trecute!!!

Alexutza...ce faci? Ai nascut?? Probabil ca da, dar nu cred ca are timp sa intre. Eu in primele zile am fost Zombie. Nici acum nu mi-am revenit complet.

Va pupic si mai vorbim

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput