Dr. Tutunaru (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

valenBine ca s-a terminat totul cu bine.Pina la urma daca te gindesti si provocarea asta nu e chiar in regula, este ceva impotriv naturii ca sa zic asa deci obligatoriu exista anumite riscuri.
Si eu era sa ajung la inducere de fapt chiar m-am dus la spital dar din pacat sau fericire , nu mai conteaza acum m-a pocnit hemoragia in spital si m-a bagat de urgenta la cezariana, binenteles cu comentariile de rigoare ale dr. vladareanu care a spus ca sa mai stau. Noroc ca nu am stat si ca tutunaru nu l-a "ascultat".

Iar Vladareanu face cezariene" la cerere" asta stiu sigur din mai multe surse inclusiv de la Tutu.Deci pt el se poate pt altii nu.Asta este ce sa mai spunem. Cred ca tutu ar tb sa-si deschida un spital privat ca sa faca cum vrea el...eventula sa-si faca si niste clone

Ce o face danipnu stie nimeni nimic de ea?si asa era speriata toata..

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Danip, felicitari! sa fiti sanatosi amandoi!

anasia mami de Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

DANIP felicitari. Ai vazut ca ai scapatsi esti mamica

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_stancescu spune:

salut fetelor
am si eu o intrebare. astazi ma duc la controlul de 6 saptamani, am nascut prin cezariana deci la ce ar trebui sa am astept? eu sper sa nu ma controleze la masa dar... si inca o intrebare voi l-ati intrebat de anticonceptionale?
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Danip toate cele bune tie si bebitului!!! Sa fie sanatos si sa te bucuri de el!

mayaione 38w6d si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Helloooooo..intrebasem si eu in ce perioada e plecat din tara. Nu ma vede nimeni?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Madau eu stiu doar ca pleaca pe data de 3 nov, nu stiu pentru cat timp, nu l-am intrebat.

mayaione 39w si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Felicitari Danip. Sa va aduca numai bucurii si impliniri. Inca o mamica fericita.
Hai Maya, hai Ana. Urmati voi. Cat mai stati? Eu am fost cam cea mai vrednica se pare.

Mamica lui Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2

Mergi la inceput

mayaioneceeee pe 3 nov am programare la control.Chiar pleaca macar sa sun ininte sa ma reprogramez.

andreea_stancescuai fost la control??? astept sa-mi spui si mie cum a fost.

Pupici

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa mai zic atunci, initial auzisem ca pe 4 pleaca, dar cand am fost ultima oara la control mi-a zis ca pe 3. Poate pe 3 noaptea spre 4.

Mergi la inceput