Dr. Tutunaru (16)
Raspunsuri - Pagina 23
Monique_new spune:
valenBine ca s-a terminat totul cu bine.Pina la urma daca te gindesti si provocarea asta nu e chiar in regula, este ceva impotriv naturii ca sa zic asa deci obligatoriu exista anumite riscuri.
Si eu era sa ajung la inducere de fapt chiar m-am dus la spital dar din pacat sau fericire , nu mai conteaza acum m-a pocnit hemoragia in spital si m-a bagat de urgenta la cezariana, binenteles cu comentariile de rigoare ale dr. vladareanu care a spus ca sa mai stau. Noroc ca nu am stat si ca tutunaru nu l-a "ascultat".
Iar Vladareanu face cezariene" la cerere" asta stiu sigur din mai multe surse inclusiv de la Tutu.Deci pt el se poate pt altii nu.Asta este ce sa mai spunem
. Cred ca tutu ar tb sa-si deschida un spital privat ca sa faca cum vrea el...eventula sa-si faca si niste clone![]()
Ce o face danip
nu stie nimeni nimic de ea?si asa era speriata toata..
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
anasia spune:
Danip, felicitari! sa fiti sanatosi amandoi!
anasia mami de
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Monique_new spune:
DANIP felicitari. Ai vazut ca ai scapat
si esti mamica

POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
andreea_stancescu spune:
salut fetelor
am si eu o intrebare. astazi ma duc la controlul de 6 saptamani, am nascut prin cezariana deci la ce ar trebui sa am astept? eu sper sa nu ma controleze la masa dar... si inca o intrebare voi l-ati intrebat de anticonceptionale?
merci
mayaione spune:
Danip toate cele bune tie si bebitului

!!! Sa fie sanatos si sa te bucuri de el!
mayaione 38w6d si 
madau spune:
Helloooooo..intrebasem si eu in ce perioada e
plecat din tara. Nu ma vede nimeni?

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
mayaione spune:
Madau eu stiu doar ca pleaca pe data de 3 nov, nu stiu pentru cat timp, nu l-am intrebat.
mayaione 39w si 
tanima_i2002 spune:
Felicitari Danip. Sa va aduca numai bucurii si impliniri. Inca o mamica fericita.
Hai Maya, hai Ana. Urmati voi. Cat mai stati? Eu am fost cam cea mai vrednica se pare.
Mamica lui Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
Monique_new spune:
mayaioneceeee pe 3 nov am programare la control.
Chiar pleaca macar sa sun ininte sa ma reprogramez.
andreea_stancescuai fost la control??? astept sa-mi spui si mie cum a fost.
Pupici
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
mayaione spune:
Nu stiu ce sa mai zic atunci, initial auzisem ca pe 4 pleaca, dar cand am fost ultima oara la control mi-a zis ca pe 3. Poate pe 3 noaptea spre 4
.