Dr. Tutunaru (16)
Raspunsuri - Pagina 18
Monique_new spune:
Madau avem cercelusi la fel.E dulcica rau bebelina ta.Sa-ti traiasca.
Dani si Andra bafta multa miine la inducere. Sa veniti cu vesti bune si bebelusi sanatosi.
Spuneti-mi in ce consta controlul de 6 saptamini dupa nastere??? Face si eco si ...hop pe masa...sau cum? Si daca stiti si cit costa la noul cabinet. Eu am programare pe 3 nov pe la ora 2 cred.O sa ma duc si cu bebelina....ca am inteles ca asa au procedat toate fetele...sa vada si Tutu roadele muncii lui.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
madau spune:
Monique mersi mult, sa stii ca si eu vazusem pozele cu soricica ta mica, dar nu observasem treaba cu cerceii. ptr mine
Controlul de 6 sapt..hmm..nu face echo, doar control pe masa si atat. Ai grija daca mergi cu pitica, acum cam e sezon de gripa, raceli, etc..
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
danip spune:
Hellooo,
Nu m-a oprit, m-a consultat, col rigid, m-a chemat iar marti.
In schimb a oprit-o pe AndraPG, i-a rupt apa, am sunat-o pe la 4, avea saraca dureri mari, astepta sa-i monteze epidurala. Offffffff!!! Sper sa fi nascut pana acum, o sa va anunt.
Eu in continuare fricoasa........
Dani 40 fixOvidiu Ioan
Burtica
Nasi de cununie si de botez
Ovi
mayaione spune:
Vai Danip, eram sigura ca deja esti cu bebita in brate. M-au luat si pe mine emotiile daca asta mica nu apare pana la 40 de saptamani. Poate iti face bebe creo surpriza pana marti si ia atitudine.
Asteptam si vesti de la Andra! Deja acum cred ca e fericita si cu bb in bratic.
mayaione 38+ si
danip spune:
Andra a nascut aseara la ora 7 natural cu epidurala o fetita de 3500 de gr. Sunt bine amandoua. Sa-ti traiasca, sa ai laptic mult!!!
Multumesc fetelor pt incurajari, acum asteptam ziua de marti.
Pupici.
Dani 40 sapt si 2 zileOvidiu Ioan
Burtica
Ovi
mayaione spune:
Felicitaaaari Andra!. Grasunica bebelina, d-aia a stat ea atat in burtica. De-abia astept sa ne povestesti in detaliu cum a decurs totul si cum e bebe.
mayaione 38+ si
tanima_i2002 spune:
Felicitari andra ptr bebelina. Numai bebelusi grasuti. Al meu e piticul gastii. Dar ne facem noi mari.
Danip greu de tine sa astepti atat. Eu ma bucur ca am nascut mai devreme si am scapat. Bafta marti. Poate bebe nu vrea sa mai astepte totusi pana atunci si... vine mai curand.
Curaj burticoaselor, ca mai aveti putin. Uite eu am si uitat prin cate am trecut. Si bebe sta pe balcon in carut la soare de 2 ore iar eu bantui pe net. Mama denaturata.
Am plecat sa il bag in casa sa dorm si eu un pic.
Va pup
Mamica lui Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
madau spune:
Andra felicitari ptr bebelina grasunica!!!!!
Danip tinem pumnii ptr marti si facem galerie inca de pe acum
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
atudor spune:
Andra, sa-ti traiasca minunea, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata!!! Te asteptam cu povesti
Danip, draga de ea!!! Va fi bine si in cazul tau, nu am niciun dubiu, ca doar avem doctor, nu jucarie . Incepem galeria sa fim sigure
Noi mergem azi la dl dr sa vedem cum am evoluat si daca ma programeaza pentru cezariana. Sunt tare curioasa ce strategie va adopta.
Va ic pe toate!
Ana 38w3d cu Tiberiu Mihai
danip spune:
Fetelor, stiu ca s-a mai discutat, imi puteti spune ce moase mai sunt pe acolo, cum le cheama si cum sunt? Am auzit de Mariana care este super, dar ma interesa cine mai este si cum este, caci nu stiu pe mana cui incap marti. Dr. T nu este de garda marti, oare Bogdan o fi pe acolo sa ma bazez pe cineva in timpul travaliului?
Mi-e frica ca de bombe, mai ales ca dr. T nu e de garda, chiar daca el vine oricand e chemat.
Anasia, tu la cate sapt ai nascut si de ce ai facut ceza?
Pupici!!
Dani 40w4dOvidiu Ioan
Burtica
Ovi