Dr. Tutunaru (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Tanima e deja la spital, o sa nasca in seara asta prin cezariana. Parea f curajoasa la telefon. Sa-i tinem pumnii sa iasa totul bine si pt ea si pt bebe. O sa mai sun maine sa vad ce si cum, acum era la monitorizare pana apare T.

mayaione 37+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Va rog mult sa-mi raspundeti daca stiti: mi-e rau de nu mai pot, de vineri seara sunt nemancata si nebauta. Tot ce bag in gura vars in urmatoarele minute. Deja sunt ametita de foame, incerc sa mananc dar nu pot. Vreau sa plec spre spital acum dar nu stiu daca il gasewsc pe T. acolo. Stiti cumva daca este? Eu nici nu am apucat sa fac primul control asa ca mi-e cam rusine sa-l sun si sa-i zic din prima ca mi-e rau de mor.
Va rog mult de tot daca stiti programul pe care il are la spital raspundeti-mi si mie.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Tanimaaaaaaaa, facem galerie papusa!!!!!!!!
Ne gandim la tine o sa fie bine, esti pe maini bune

Ana 37w3d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am vesti despre tanima, a nascut la ora 11 aseara un baietel de 3180 kg, 51 cm, cu par negru si brunetel, ca mami a lui. Felicitari tanima si sa ai parte de bebe sanatos si mancacios!

mayaione 37+ si

Mergi la inceput

Felicitari TANIMA!!!!!!!!!!!
Mi-au dat lacrimile, sincer...Sa ai parte de un bebe cumintel, sanatos si mancacios, iar tie, papusa, refacere rapida!!! te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Felicitari, Tanima...
Recuperarea rapida si bebe cumintel si mancacios!!!
si asteptam vesti cu sufletul la gura.....

Androix, eu nu stiu programul de la spital, ca n-am fost niciodata acolo, dar presupun ca e in fiecare dimineata.dar tot mai bine e sa lasi rusinea deoparte si sa-l suni.

fatima 35+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tanima, Maya , tin pumnii stransi sa fie totul bine si sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi!!!

Sa ne tineti la curent, fetelor!!!

Androix, din pacate nu stiu programul, dar de ce nu-l suni pe mobil? Nu mai sta asa, stii ca nu se supara, mai ales ca e ceva important! Bafta multa sa iti revii cat mai curand :)

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by atudor

Fetelor, pt cele interesate, am aflat ca Mr T pleaca din tara pe 4 noiembrie
ici tuturor

Ana 37w2d cu Tiberiu Mihai

Multumim pentru informatie Ana ..stii cumva si pentru cat timp?

fatima 35+ si eva ioana

Mergi la inceput

Fatima, nu stiu pentru cat timp sta. De obicei nu intarzie mai mult de 4, 5 zile

Voi cand mai mergeti la control? Eu pe 23 la ora 3. Poate ne vedem

Mergi la inceput

Si noi tot luni, pe 23, dar la 18.00 seara..nu cred ca avem sanse sa ne intalnim.... oricum, mult succes si cine stie, poate se intoarce bebelusul Tiberiu pe pozitie pana atunci..

fatima 35+ si eva ioana

Mergi la inceput