Inimioare de iulie-august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

fetelor,
va rog eu mult sa scoateti de pe prima pagina lista cu mamicile muncitoare...nu e nici actualizata...si nu e nici relevanta.
eu dupa un weekend cu maraieli continue si stat cu copilul non-stop si treziri noaptea...abia astept sa ajung la servici sa ma odihnesc fizic si psihic. la servici ma obosesc alte probleme (mai mult psihic) dar cel putin nu mai aud maraieli.

nu vreau sa zic ca nu enjoy faptul ca stau cu maria in weekend chiar mi se pare c-o iubesc din ce in ce mai mult cum zicea si altcineva pe-aici...dar ca sa stai incontinuu acasa sa ai grija de copil mi se pare cu adevarat "muncitoresc". eu sincer nu stiu cum rezistati si pt asta va admir mult. vorba laurei in weekend uneori nu apuc nici sa ma pieptan sau spal pe dinti...ce pilates sau alte alea.
imi pusesem si eu in gand ca dupa ce ma trezesc la 6 sa-i dau bibe fac un pic de abdomene. dar dupa ce m-am trezit si la 2 si la 4 si la 5, la 6 deja sunt chiauna.

mereu imi fac planuri ca mergem in weekend la tot felu de activitati organizate, vizite, restaurante...dar cu cele 2 somnuri pe zi ale mariei nu pot face nimic...ca ba adoarme in masina inainte sa ajungem undeva, ba o apuca maraitul, ba trebuie sa-i dau de mancare...cred ca pana la 2 ani (cand sper sa nu mai doarma decat o data la pranz) n-o sa reusesc sa-mi reiau viata sociala impreuna cu copilul. doar sa rog bona sau socrii sa stea cu ea sa mergem undeva.

laura,
eu desi am zis ca nu-i mai iau marie jucarii, n-am rezistat si i-am cumparat o masinuta cu telecomanda. e incantata doar de telecomanda; cu masinuta da de parchet cu o ciuda...
in schimb ii place tare un set cu casuta si animale si omuleti de la "little people" de care cred c-o sa se atasaze f mult. si e pana la 5 ani si are multe variante deocamdata i-am luat doar ferma.

a mea a invatat sa zica "miaaaaauuu" si mor de ras cand mergem afara si striga incontinuu sa iasa matzele. in weekend a reusit sa stearga de apa toate bancile din parc. si deseneaza din ce in ce mai bine. pana acum facea doar linii. acu a inceput sa faca spirale. si daca nu sunt atenta uneori imi da drumul la mana si face cativa pasi singura. la capitolul invatat culori stam f prost...doar le nimereste uneori.

mamica de maria, 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

O seara buna si o saptamana frumoasa!
Laura la struguri am fost in Valea Calugareasca,la 15km de Ploiesti,acolo unde avem casa de la tara.Da,a fost o productie multumitoare,dar se putea si mai bine.In sensul ca inca nu erau 100% copti si ca de la ploile din ultimul timp s-au mai stricxat.
Simona multam' de confirmare ca sunt zdravana la cap.Si...de la noi!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Katink ma bucur ca problmele tale sunt rezolvate,sa ai o sarcina usoara in continuare si cum afli ce este de fapt sa ne spui si noua.Am vazut si fotografiile Emmei zambarici,o dulcica!Cred ca iti seamana la ochi.Va pupam!
Cati de unde ai descarcat Pilates?Vreau si eu,te ROGGG...
Diana va pupam si pe voi si bine ca ai scapat de raceala si ca Iulia plimbareata nu a luat de la tine.Pupicei!
Anda pupam baiatul si asteptam dupa tratament rezultatul sa fie ok.Cat despre calciu ce ti-a dat dr?Si fetita unor prieteni are calcemia scazuta dar inca nu au fost cu rezultatele la dr.
ema.nu.ela sa ai grija de tine,s-ar putea sa cedezi fizic la un mom dat,ia ceva vitamine care sa te sustina,stiu ca e greu.Eu sambata seara o las sa doarma tot cu mama,sa ma pot trezi si eu mai tarziu duminca.Astept si eu sa mai creasca,poate atunci va fi mai lejer cu pitica.Pupicei!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata mamicilor si puiutilor!

Am gasit un pic de timp si am hotarat sa va mai scriu. Sa nu credati ca am uitat de voi. De citit va citesc aproape in fiecare zi dar cand sa va scriu mereu se iveste cate ceva. Am avut si ceva probleme de sanatate cu sotul si a trebuit sa facem niste radiografii, tomografie la plamani pt ca se tot plangea de dureri in piept si un dr i-a spus ca ar avea ceva la plamanul stang dar se pare ca dupa tomografie e in limite normale. Apoi si eu am mers la medic gin. pt ca nu mi-a venit CM si se pare ca am niste dereglari hormonale si iau tratament. Iar acum trebuie sa ma mai duc si cu Sebi la Dr. pt ca tuseste (e pt prima oara)doar atat cam de o zi si mai mult noaptea dar ma duc sa nu se inrautateasca. Ma bucur pentru Catalin ca el e bine sanatos si merge bine cu scoala chiar a luat pt inceput 2 de FB la test la mate. E greu si pt el acum in clasa 4, mai ales ca a inceput si cu istorie si geografie. As vrea sa-i pun meditator la engleza pt ca in clasa a 5 se vor face clase dupa engleza (buni si mai putin buni)
Sebita a mai facut si el progrese dar nu asa cum am mai vazut la alti copilasi sa recunoasca culori si altele. Ii plac mult animalele cand le vede pe afara la tv si desenate rade si e fericit. Ii place sa se joace cu masinutele le plimba pe covor cu manuta si face bruumm, bruumm... de mingii nu mai spun cum le alearga si le da cu sutul prin casa .

Pupam mamicile si puiutii bolnaviori si le dorim sa se faca repede bine.
pupam si mamicile care isi fac timp sa scrie mai des

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Neatza

Am inceput si eu Pilates azi, pogramul zilnic de 8 minute, dar am cedat la juma, sa-mi fie rusine! Dar o sa incerc sa refac cand doarme fata la pranz, sper sa nu se instaleze febra pana atunci…

Nicoll_Mada, am dat pe DC++ search dupa Pilates si am gasin intr-o gramada de calculatoare. Eu am descarcat Avi-uri ca-s mai mici in jur de 200 MB un CD, sunt 7 si programul zilnic. Vezi ca-s si in format mpg, dar au cate 600-700 MB un cd, si dureaza mai mult descarcatul. Daca nu te descurci, trimite-I un PM lui Acusor sa-ti dea datele calculatorului ei sa poti intra la ea, mi le-a dat si mie, dar intre timp descarcasem de la altcineva. Nu stiu datele hub-ului meu sa-ti spun cum se cheama calc. meu in retea, si pe ale ei mai bine vb cu ea, ca nu pot eu sa ti le dau, ma intelegi… Spor la descarcat si exersat!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Cati, nici o problema. Da-i informatiile lui nicol, ca nu ma supar.
Mi-e lene sa mai scriu inca un PM .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Katinkmultumesc frumos!Pupici dulci si sarcina usoara in continuare!

Caterina71,spor la invatat si dupa ce terminam sesiunea facem un chef virtual!

Laura,eu trag nadejde ca in viitor Rares nu va fi agresiv ca acum si ca va intelege ca nu e frumos sa lovesti pe cineva;Mihnea nu a avut si nici nu are tendinte din astea razboinice(decit daca e adresat de prea multe ori de frate-su,atunci il trage de par)!

Diana,multumesc pentru ideea cu Pikovit!
Pot sa-mi spui cit e flaconul si daca e de diferite concentratii,pe grupe de virsta,multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare urgenta, mai ales pentru fetele cu studii medicale, CARE ESTE TEMPERATURA NORMALA PT UN COPIL DE 1 AN? SE POATE CA INFECTIA POLITILOR SA MENTINA O STARE FEBRILA DE 37,2 - 37,8, CHIAR DACA SE ADMINISTREAZA ANTITERMIC PANADOL BABY?
Simina are de vreo 5 zile temperatura asta si nu stiu daca si cat sa ma impacientez. Oricum sunt panicata fiindca se pare ca nu vom scapa de operatia de polipi. Mentionez ca am inceput si imunizarea cu Broncho-vaxom. Ati auzit cumva de astfel de reactii?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Diana-da ii dau calciu gluconic 5 ml /zi timp de 15 zile(de fapt mi-a zis de calciu Pharco,dar deja cumparasem gluconic),apoi mai vedem.Ii mai dau si Pikovit(este desertul mult asteptat dupa masa)jum. de lingurita /3 ori /zi.ecoflorina/10 zile,Flagyl 7 zile,Nystatin 7 zile.Cam asta ar fi pt. moment.Dupa tratamentul cu giardia mi-a recomandat sa-i dau Digestin sirop cate 15 pic. de 3 ori pe zi,dar am fost la 2 farmacii si mi-au spus ca nu se mai fabrica,iar Trifermetul nu vrea sa mi-l ia!

Emanuela-asa este ,astia mici te seaca de energie.Nici eu nu pot sa-l las cu nimeni,decat in caz de urgenta,ca nu prea mananca la altcineva.Daca ar fi fost un pic mai grasut nu-mi faceam probl.,dar asa stau cu grija!Si al meu se trezeste de la 10 luni de n ori pe noapte si bea ceai(in cel mai bun caz) ca mai si plange si ne ia vreo 2 ore sa-l adormim la loc!Dar asta e,cresc ff repede si o sa fim nostalgice dupa vremurile astea!

Nicoll-multumim! I-am spus Dianei tot ce mi-a dat dr. sa-i dau!Si apropo de zdravan la cap:mi-e mi se face dor de el si cand doarme,abia astept sa se trezeasca!

Dania-multa sanatate sotului si lui Sebi!Felicitari lui Catalin cel istet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele,
eu nu vin cu vesti bune,am fost la control, si se pare ca nu suntem bine. Sapt trecuta mi s-au umflat ff frau picioarele, se deformasera Am sunat-o pe asistenta si mi-a zis ca daca am tensiune peste 13 sa ma duk de urgenta la spital, ca asta nu e bine, e cu albumina. Aveam 12/8, dar puls 100. Mi-am revenit, am stat cu picioarele in susu, si fara sare mananc acum. Azi in schimb mi-a gasit tensiune 15/8, plus la echo placenta e jos, 3cm, a zis dr echograf, dar nu stiu ce inseamna!!! Plus ca a zis dr nu-i place ca mi se umfla picioarele. si vroia sa ma bage in CM. Dar i-am zsi sa ma mai lase putin, sa aranjez treburila la serv, si peste 2 sapt ma duk la analize. Ma interneaza ambulatoriu, si-mi face tot. Intre timp, putin regim, fara sare, mult lapte, tensiune controlata si daca sare peste 9 cea mica, sa vin de urgenta la spital. Sper sa fie bine. mI-am facut rpogramare si la Medsana, la echo morfologica, sapt viitoare, ca asta de la spital nu mi-a zis tot, si nici sexul nu l-am aflat

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 21+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput