FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 29
andicu spune:
Va multumesc tuturor din suflet!
Diciulina, iti intorc pumnii stransi inmiit , la fel si pentru celelalte fete, sa dea Domnul sa va bucurati si voi ca mine!
Mami Delia, promit sa fiu cuminte si sa am grija de mine si de bebe! de fapt, nici nu ma duc la serviciu inca vreo 2-3 saptamani, ca sa ma feresc de stres sau de raceli.
Mi-Ka, pupici multi tie si Alexiei si-ti multumesc ca ai ramas alaturi de mine!
Pussi, dupa ce o sa fiu sigura-sigura ca totul e bine, facem noi cumva sa bei dupa mine! dar eu cred ca reusesti tu inainte si n-o sa mai fie nevoie!
Laura, Roxana,Crinuta,ZoRi, Auburn,Mirabela,Magda,Chivutamonica,Tia si restului fetelor, inca o data, multi pentru voi!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Liana30 spune:
Felicitariiiiii
andicu
ma bucur din tot sufletul!!!sa ai o sarcina usoara si un bebeic minunat ..te iubesccccccc!!!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Miaumiau spune:
Andicu
Felicitari din tot sufletul! Ma bucur mult pentru tine, sa fii sanatoasa si fericita !
Cu dragoste
Irina
bubulina1 spune:
Andicu, felicitari!!! Ma bucur ca ai reusit! Am stiut dupa semne ca esti , asteptam doar confirmarea.
Iti doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos!
Bubulina
Speranta moare ultima!
zisaCami spune:
Andicu Felicitari!
Sarcina usoara in continuare si bb sanatos! Ma bucur din tot sufletul pentru tine, reusita ta mi-a inseninat ziua si ma simt in sfarsit usurata, pentru ca ma simteam cumva responsabila de faptul ca ai luat decizia sa mergi la Szeged si sa renunti la demersurile incepute cu dr. Protopopescu.
Iti doresc tot binele din lume!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
profa spune:
andicu,Doamne,cat de mult ma bucur ca ai reusit!!!Bravo,bravo,bravo!!!
Ai vazut,ti-a venit si tie randul...!!!Felicitari,tie,si sotului tau,si lui Chivu...Bravo,bravo,bravo!!!
norasorana spune:
andicu am ramas fara suflare cand am citit rezultatul tau!FELICITARI din tot sufletul meu ,ai demonstrat ca imposibilul e posibil si ca de fapt viata e frumoasa,totul e sa nu te lasi ,sa cazi si sa te ridici ,sa mergi mai departe!Sa te ingrijesti si sa fii deosebit de atenta si de pretentioasa la tot ce te priveste!Pentru tine a inceput AMR-ul!Sa ne tii la curent cu tot ce simti si cu evolutia ta!Multa sanatate si Mult succes tuturor si curaj.........ca se poate
Laura Ioana spune:
Andicule ce ma bucur!!!! Sa ai o sarcina usoara, lipsita de griji si un bebe (sau doi/trei?) sanatos(i)
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye