FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 24
Melania 14 spune:
Liana iti multumesc mult , dar am reusit sa ajung la Szeged.Eram disperata si mi-am zis sa-mi incerc norocul si aici.
va doresc succes tuturor !
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
andicu spune:
Auburn, nu te mai gandi la toate alea ca esti bine! daca si masuratorile de 12 sapt. sunt f bune,n-ai de ce sa-ti faci atatea griji! de-acum relaxeaza-te si bucura-te de sarcina! numai cele cu probleme mai pierd dupa 12 sapt., ori tu esti ok cu toate!
ZoRi,un special pt tine!
Eu mai am si maine o zi de chin si ma rog sa trec si peste ea fara sa-mi vina uratii, si apoi vineri fac testul si scap de cosmarul asteptarii! macar aflu daca e sau nu e si nu ma mai chinui! deocamdata stau bine, zic eu. Acum ma simt si un pic balonata si mai am din cand in cand o usoara jena la mijloc sau la burta, ca de ciclu, dar f usor. Sanii inca ma dor si sunt grei si apoi, maine ar trebui sa-mi vina uratii, de fapt, azi sau maine, dar de ziua de azi cred c-am scapat.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!
Multi !
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Liana30 spune:
auburn vrei sa vin cu pai??sa nu te aud!!!va fi binee!!
andicu nici pe tine mama sa nu te aud cu "chin"ca scot parul
Melania ma bucur ca ai reusit sa ajungi..bafta multa..si apropo ti'am vazut printzesa e frumusica foc sa'ti traiasca!!
MONI
crinutza ma bucur sa te zaresc pe'aci
Mika..leliutza ..mamicilor v'au ocupat bebeiii tot timpul?
ZoRi mama pe tine te pupacesc de mii de ori..si vreau sa te vaz asa..hai mama ca nu'i greu..da mana la olteanca..te invata ea..cum..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
laviniaN spune:
Chivutamonica dupa cum am citit tie iti este frica de un esec...nu ai de unde sa sti pana nu incerci sa faci FIV...oricum este mana lui DD la mijloc...eu zic sa-ti iei inima in dinti si sa faci FIV,sa ai incredere in medicii de la clinica,in tine si in primul rand in DD ca totul va fi bine.
Andicu iti tin pumnii pe maine.
Liana,Pussi va doresc multa bafta la szeged.
Zori ,ai grija de tine totul va fi bine.
Crinutza ma bucur mult ca ti-ai mai revenit si ca mergi inainte cu speranta in suflet esti o fata deosebita ...vorbim la telefon.
Despre mine pot sa va zic ,am aproape o luna de la operatie CM mi-a venit la 32 zile ,saptamana viitoare o sa merg la dr care ma operat sa-mi fac o foliculometrie,sa vad daca am rezolvat problema cu ovulatia...oricum sotul este in delegatie.
Va pup pe toate LAVINIA.
pussi spune:
Buna dimineata,
am sunat si am programare pe 10.11 ora 11 ora lor, azi incep cu AC.
Andicu sa dea Dumnezeu sa treci cu bine si peste ziua de azi, eu zic ca esti , nu ti-o spun ca vreau sa te incurajej ci ca sat simt oricum imi trimiti sticla de apa prin curierat rapid
Crinutasunt curioasa ce-ti zice dr. azi
Andicu, Mirabelavoi care ati facut al doilea FIV, la cat timp l-ati facut dupa primul??? La Andicu stiu ca s-a modificat tratamentul, dar la tine Mirabela??? Va intreb toate astae ca sa fiu pgegatita si pentru esec, nu vrea sa fiu super optimista si sa am ce sa regret.....
Zori cum esti???
Auburn pupici pe burtici
Liana nu ne vedem pe 09 la unguri, dar daca ai timp ne putem vedea in TM
Moni, Lavinia
PUSSI
Liana30 spune:
legaturooo in primul rand ma bucur ca te'au programat..eii asta e..nu avem noi noroc sa ne intalnim..dar vei avea TU noroc..stie je!!daca am timp..si raman in Timi..incep sa tip dupa tine
lavinia multa bafta si tie!!!
Melania multumesc..sa fie!!!si tie iti tin pumnii!!
crinuta incerc azi printre picaturi sa te sun..si eu sunt curioasa sa stiu
andicu..mai e o zi..mai e o zi..fii bucuroasa..sa nu te auz cu chinuri si alea..alea..ca te bat pumnii stau stransi!!stransii!!
meyyy da de ileana nu mai stie nimeni nimik?mii dor de ea..tareee
MONI,,ZoRi,,auburn Leliuta,Mika,,si toate toate va pupacesc de nu va vedeti..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
andicu spune:
Pussilina, deci saptamana viitoare te duci iar. O sa fie bine, sunt sigura! si sa dea Domnul sa ti se adevereasca presimtirile in privinta mea!
Pt al2lea FIV mi-a zis sa revin dupa 3 cicluri. Eu am asteptat aproape 6 luni, ca am vrut sa fiu sigura ca sunt bine dupa primul.
Crinuta, sper ca este totul ok. Sa ne scrii ce-ai facut!
pe toate.
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
internet spune:
Andicu multa bafta, eu si Daria iti tinem pumnii, sigur esti.
Pussi nu te gandii la esec, gandeste pozitiv.
Auburn nu trebuie sa citesti despre sarcini pierdute, ce dr ai? nu te incurajeaza? eu am fost la dr.Craina si imi spunea ca imi garanteaza ca ajung la sfarsit si asa a fost.Acum trebuie sa fi fericita ca ai un in burtica , eu am stat 9 saptamani in spital ( la Clinica Bega) si am vazut tot felul de cazuri dar nu m-am gandit ca poate sa mi se intample si mie la fel. Daca vrei poti sa ne iei pe mine, pe Mika si pe Leliuta ca si exemplu, daca noi am ajuns la sfarsit, ajungi si tu.
Tia si Daria