Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-14

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Clau, eu as vrea direct laparo, dar nu stiu cum sa fac sa nu para ca il "presez" pe domnul doctor, ci sa imi propuna el sa fac laparo. Eu luna asta voi face si stimularea ovulatiei cu Clomifen, desi la fiecare monitorizare valorile au fost foarte bune, dar mi-a zis ca ar fi mai multe sanse astfel. Sa vedem...Tu ai facut pana la urma spermograma?
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Marina, Kitty, Ana_p, multumesc din suflet pentru urari, sunteti toate nishte dragutze si mi-ati facut ziua si mai frumoasa, n-am primit nicodata atatea urari de ziua mea.
Va pup, scumpelor!

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Claucia, . Ma bucur sa aud veshti bune de la tine.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

buna fete scumpe,
Tot cu intarziere ii spun si eu Zenobiei La multi ani!!!, cat mai curand sa primesti in dar de la DD un test de sarcina pozitiv.
In sfarsit sunt si eu aspiranta din nou, ca tare ciudat era statutul meu pana acum, nici nici aspiranta.
Deci astazi Z1 si incepe numaratoarea inversa.
Fetele care asteapta testarea, nu ne spuneti nimic? Alexia cate zile mai sunt?
la toate tutunaresele si multe liniute duble.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

MamideVladut,, sper sa treci cat mai repede din nou la , pentru 9 luni!
Lasa-le pe fete, sa uite de numaratoare, si sa se-si aminteasca doar dupa vreo 2 zile de intarziere! Ca eu vreau sa trec niste pe lista in capitolul asta!
Claucia, sa ne anunti ce ai stabilit!
Marina, Ioana, Amely, Alexia, Kitty, Lauravoinicu,
Si un pupic foaaarte special pentru Laurici: .
Si pentru toate tutunicile si tutunaresele!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Mamidevladut, e randul meu la galerie, de data asta pentru tine
Hai!!! Ole!

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete,

Ce liniste pe aici pe la noi, nici o veste, nimic?

Mamidevladut ca te-ai gandit la mine, mai am de asteptat vreo 4 zile, sunt de abia z24, nici nu vreau sa ma mai gandesc la nimic, vorba Feliciei vreau sa-mi amintesc dupa cateva zile de intarziere

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele dragi,
Intru sa va pup pe toate, sa va urez o luna productiva si multe liniute duble.
Intr-un fel despre mine pot sa va spun ca revin in forta, m-am hotarat sa fac stimulare luna asta si sa reincep monitorizarile, asa incat joi, pe 12 oct voi merge la prima monitorizare. Deocamdata nu stiu sa va spun cand si unde (dimineata sau seara, spital sau cabinet), dar va voi tine la curent cu toate noutatile.
toate fetele si tin pumnii stransi sa aiba Felicia motive sa treaca pe listuta de cat mai multe fete, si bine-nteles, toate dragute!

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata si o zi frumoasa tuturor!
Nici eu nu prea am noutati, asa ca scriu mai rar, dar sunt cu ochii pe voi! Astept vesti bune!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata fetelor!!!!
Mi-a fost stricat net-ul cateva zile,dar azi am am citit tot tot tot!!!!In primul rand multumesc din suflet fetelor care m-au felicitat de ziua mea: Alexia28, Raza de Soare, Zenobia, Kitty-nic, Felicia, Marinar...sunteti niste scumpici!!!
Zenobia- La multi ani !...scuze pt intarziere...sa ai parte in acest nou an al vietii tale numai de realizari si fericire, cea mai mare realizare ...sa devii !!!
Eu am fost la dr T si m-am programat pt laparo pe 23 noiembrie....mi-e tare frica , mai ales de ce imi va spune dupa ...dar citesc toate incurajarile voastre pt cele care vom face laparo si am credinta ca va fi un pas inainte si pt mine, cel putin voi stii care e problema mea....Apropo , a ramas cineva graviduta dupa laparo cu dr T???
Alina 25- tu ai facut laparo cu dr T? ce ti s-a rezolvat la operatie? sarcina usoara in continuare!!!
Va pup pe toate,va doresc mult spor si astept numai vesti bune!
Felicia- bafta la "prestat" cand vei avea unda verde!!!S-ar putea sa te mai deranjez cu unele intrebari acum cand mi-am programat operatia....

Kora

Mergi la inceput