Ce e de facut???

Ce e de facut??? | Autor: ralukadinu

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca este cel mai potrivit loc pentru mesajul meu, rog moderatorul, in cazul in care considera de cuviinta, sa il mute acolo unde trebuie.

Am mai trimis acest mesaj si la Directia Pentru Protectia Copilului Sector 6. Daca mai aveti contacte si considerati ca puteti ajuta, va rog sa faceti cunoscut cazul celor care au puterea de a misca lucrurile mai departe, de a demara o eventuala ancheta.
Va multumesc!

"Am 23 de ani si sunt educatoare la o gradinta particulara in Bucuresti.
Intr-una din zile, saptamana trecuta, intorcandu-ma de la serviciu, ma aflam in autobuzul 335, la Piata Presei. Autobuzul a oprit la semaforul dinaintea statiei de la Piata Presei, in sensul spre fantana Miorita (eu locuiesc in zona Baneasa). Paralel cu autobuzul, la acelasi semafor a oprit o dacie grena, in care se afla soferul, un barbat la vreo 30 de ani, si 2 copii, unul de aproximativ 1 an si o luna sau doua si celalalt de 2-3 ani.
Cel mare, care parea a fi fetita statea pe scaunul din dreapta soferului, cu centura pusa.
Cel mic era pe jumatate era dezbracat, in sensul ca nu purta decat o camasuta sau o bluzita de culoare deschisa. Ce m-a ingrozit si ma ingrozeste de fiecare data cand imi amintesc este faptul ca acest copil, cel mic, era asezat pe picioarele soferului, cu capul spre portiera si cu piciorusele spre schimbatorul de viteze, iar soferul, intre schimbari de viteze il atingea/mangaia pe cel mic in zona organului genital. La un moment dat, absolut deloc surprins ca vad ce face, soferul s-a uitat la mine, s-a uitat in jurul lui, la alte masini, apoi in fata. Am privit in stanga si in dreapta in autobuz, dar cum era destul de gol nu cred ca a mai vazut cineva imaginea. Iar oamenii aflati in trafic, adica un alt sofer sau un pasager dintr-un automobil nu avea cum sa vada scena (inaltimea la care ma aflam in autobuz mi-a permis mie sa vad tot). Masinile s-au pus in miscare, autobuzul a cotit dreapta spre statie, iar dacia grena, trecand pe langa un politist de la circulatie, a virat stanga spre Romexpo, astfel am putut sa ii vad numarul: B 75 UMY.
Era o zi ploioasa si destul de rece, pe la 4 dupa-amiaza, cand un copil, un bebe aproape, nu avea de ce sa fie dezbracat intr-o dacie (care nu este tocmai o masina dotata in privinta izolatiei termice sau a aerului conditionat).
In momentul in care soferul m-a privit, aveam telefonul in mana si intentionam sa ii fac o poza in ingrozitorul act pe care il desavarsea, dar recunosc ca m-am temut pentru viata mea. Nu stiu cui altcuiva sa ma adresez, sper doar ca cineva va citi mail-ul meu, ca va dori sa ajute, ca numarul masinii va fi de folos...stiu ca sunt si alte cazuri de astfel de abuzuri de care nu afla nimeni...dar cred ca pentru acel copil, pe care l-am vazut eu, se poate face ceva.
ACEL SOFER, TINAND COPILUL CULCAT PE PICIOARE IN TRAFIC, I-A PUS SI VIATA IN PERICOL, NU DOAR PSIHICUL..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Daca ti-a fost teama sa faci o poza, greu de crezut ca ai sa faci singurul lucru care s-ar putea face: declaratie la politie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_emanuel spune:

Raluka, practic iti ramane sa mergi la Politie insa sincer nu cred ca se va misca nimeni. Nu ai nicio dovada...de multe ori nu se misca nici daca ai.

Mergi la inceput