En gros cu lucruri pentru copii langa Europa?

En gros cu lucruri pentru copii langa Europa? | Autor: Kehleyr

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am auzit ca ar exista un en gros cu lucruri pentru copii undeva in Voluntari, langa complex Europa. Stie cineva despre ce este vorba?

Mersi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Buna,
Eu am fost acolo anul trecut si i-am cumparat fetitei mele destul de multe lucrusoare.
Imediat ce treci de complexul Europa, tot pe partea dreapta este o cladire cu geamuri mari si vopsita cu verde. Eu doar de cladirea asta stiu. Era un en gros cu lucruri, dar erau lucruri si pentru adulti.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Sunt de fapt doua en gros-uri: Niro si Europa. Majoritatea hainutelor pt copii din magazine sunt procurate de acolo.
Problema este ca nu toate sunt de calitate si, in plus, concentratia de populatie de origine chineza este majora, iar cum sindromul respirator acut este de sorginte asiatica, este riscant sa mergi acolo, mai ales cu copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

DANA chiar scria in Libertatea de ieri ca complexul Europa si-a pierdut clientii din cauza sindromului acut ... au multa marfa este adusa de acolo...

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Eu am fost mai demult in Europa, dar calitatea lucrurilor cumparate de acolo lasa de dorit. Sunt cam ca cele din piata, si e foarte riscant sa mergi pe acolo: trebuie sa ai grija unde parchezi masina, unde tii banii...Eu am vazut lucrusoare simpatice in Carrefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

LAnga Europa este Samexpo, dar trebuie sa fii atent la calitatea lucrurilor.Sunt si mai de calitate si de mai putina calitate, dar asta se intampla si in magazine, nu este o noutate

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Aveti dreptate cu SARS... nici nu ma gandisem. Gata, nu mai calc pe acolo. Oricum era ideea soacrei mele, nu a mea. Ca ea e in permanenta cautare de chilipiruri.

Mergi la inceput