Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 8
Yannia spune:
Multumesc, Oana-r! Ma rog sa fie bine si totusi uneori ma gandesc ce frumos ar fi fost sa fie 2. As fi dus traditia mai departe in familia mea.
9+
Raza de soare spune:
Buna, fetelor, salutari speciale Zeno(bia)! Am si eu o maaaare intrebare, k stau k pe ace, k de altfel toate aspirantele.
Pe scurt: probl cu ovulatia, stimulare clomifen, ovulatie z14, acum z25, la cm de 28-30 de zile. Am mancarici sa fac un test (2, 3...)...da' cand sa-l fac?
Apropos, k tot intreba o fata de teste care se fac inainte de... intarzierea cm-ului. "Dr. Sigur" se face fix in ziua in care ar fi trebuit sa vina.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
rox_dox spune:
multumesc fetele!
n-am reusit sa ma duc la farmacie la pranz sa vad de teste de ovulatie...o sa ma duc acum..
daca il fac seara e bine?
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
mamidevladut spune:
Raza de Soare, eu in august cand ramasesem insarcinata am facut un Clear Blue in ziua 22 la un cm de 24 de zile si a iesit pozitiv, asa ca poti incerca si tu maine sau poimaine cu urina de dimineata, dar numai la Clear Blue e valabil. Eu iti tin pumnii, sa fie cu ochisori.
Roxali spune:
E bine sa faci testul in cursul zilei, dar nu cu prima urina precum la testul de gravidanta.
Ali
ancadragoman spune:
Am nevoie de voi.Povestea este urmatoarea:CM a venit pe 30 septembrie(dupa o intarziere de 9 zile)si a tinut 2 zile,urmatoarea zi nu am avut nimic ,iar dupa inca o zi s-a instalat dinnou doar ptr o zi,iar azi am gasit niste pete maro.Aveti idee ce poate fii?Pupici
anca dragoman
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by mamidevladut
Raza de Soare, eu in august cand ramasesem insarcinata am facut un Clear Blue in ziua 22 la un cm de 24 de zile si a iesit pozitiv, asa ca poti incerca si tu maine sau poimaine cu urina de dimineata, dar numai la Clear Blue e valabil. Eu iti tin pumnii, sa fie cu ochisori.
Multumesc de info! Doamne ajuta! (ti-am dat pm)
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
rox_dox spune:
roxali, n-am mai vazut mesajul tau ieri..
am facut testul aseara pe la 19...am tot stat in jurul lui, poate-poate...dar nimic
ma asteptam macar la asta sa vad 2 liniute...era o imbunatatire..
dar nimik..
nu stiu ce sa zic..oficial ar trebui sa ovulez peste 2 zile..asa ca mai sper...mai fac si diseara testul...si poate se intrevede ceva pt weekend..
va mai anunt eu.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
chiquitita spune:
Rox_dox continua cu testele! Astea nu sunt ca cele de sarcina! De aia scrie si pe prospect ca se fac incepand cu ziua x. Adica faci vreo doua trei zile. Cele de la dr sigur sunt trei in pachet. Sa ai de unde face! Daca stii ca tu ovulezi peste doua zile, poate atunci o sa vezi doua linii! Trebuie sa fie la fel de clare amandoua. La mine chiar a fost mai clara a doua! Te pup si da-i bataie!
5+
rox_dox spune:
saru'mana chiqui pt incurajari...asa o sa fac..
mai fac test si azi si maine..si va anunt ce iese..
daca iese..
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!