Vine barza? 27

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Laura, FELICITARIIIII!!!!!!!!!!!!!

Sa ai sarcina usoara si sa ai un bb sanatos! Sa ne tii la curent cu sarcina si sa ne iei si pe noi in odisee!

Anca, si eu as urla daca asta ar ajuta....

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Laura Ioana... zilele astea m-am gandit mult la tine, nu stiu, call it...intuition? Draga mea, ma bucur din tot sufletul, nici nu stii cat de mult te admir si cat m-a ajutat exemplul tau in cele mai grele momente (prin care trec si in prezent...). FELICITARI si SARCINA USOARA iti doresc, iar bebelul perfect care va aparea in viata voastra peste 9 luni sa va umple sufletele de bucurie si satisfactie!

Offf...Doamne, era si timpul. Iti multumim!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai Oana astept II de ceva vreme si abia mai sper la ele.Pe la 1.30 fac testul si vedem ce iese.Azi sunt deja in Z21 si de acum ma astept la orice.Pupici

anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca eu imi fac teste de 2 luni. Cam 10 teste /luna.Acum imi cam dau seama cand ar trebui sa ovulez si am sa incep cu testele putin mai tarziu , nu din Z 7 ca si pana acum.
La un CM de 27-28 , testul se pozitiveaza in Z 14-15, cel putin asa e la mine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

laura, felicitari !!!!! Ce veste extraordinara! Ce ma bucur pentru tine, iti doresc o sarcina usoara si un bebe cuminte si sanatos.
Mai da-ne amanunte si noua, amaritelor care asteapta ziua de facut test. Ce simptome ai? Ai simptomele normale de sarcina sau inca nimic? Ti-ai facut teste de ovulatie sau ati prestat fara restrictii cind ati avut chef?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Lpt LAURA !!!! Felicitari si ma bucur ca o sa fim colege la odisee!!!

Mergi la inceput

Irlandeza eu am avut luna asta o intarziere de 9 zile care m-a dat peste cap cu calculele si nu prea stiu ce sa fac.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc mult, dragele mele prietene (in afara de sotul meu, doar voi mai stiti vestea asta), Irlandeza, Oana_r, AndraZ, Amely, Turturica, Petit_ange (abia astept sa fiu colega cu tine si cu Amely si inca niste fete dragi mie de la Durerea unei pierderi de sarcina)!

Turturica nu am facut niciodata teste de ovulatie, am prestat in fiecare zi dupa ce mi-a trecut CM-ul si am stat cu perna sub fund macar 1/2 ora dupa. Aaa si nici nu ma spalam in interior pana a doua zi. Simptome nu prea am, ma cam doare burta (nu foarte tare si nu tot timpul), sanii ma dor cand ii apas (atata i-am mai apasat si o sa-i mai pipai multa vreme de acum inainte) si cam atat...
Va mai tin la curent

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Aha. Pai incearca in fiecare zi , pana se pozitiveaza testul . Stiu ca e scump ( eu dau pe 5 teste 27 euro), dara macar asa o sa sti exact cand ovulezi. Si pana atunci presteaza in fiecare zi, ca sa fi sigura ca ai prins perioada buna.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Nu este problema de banii ca nu sunt scumpe(85 de mii 3 teste),dar nu mai am chef.

anca

Mergi la inceput