Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 27
AndraZ spune:
draga georgiana, nu stiu ce sa iti spun, de aceea le voi lasa pe fete sa iti raspunda, poate unele dintre ele iti pot raspunde la intrebarile tale.
Andra
Laura Ioana spune:
Georgiana mai asteapta cateva zile si mai fa un test! Eu cred ca e sarcina si sa dea Domnul sa am dreptate Nu are cum sa fie ciclul asaaaa o simpla pata! Eu cred ca a fost pata de implantare a sarcinii
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
ancadragoman spune:
Georgiana bine ai venit printre noi si imi pare rau de sarcina pierduta.Cred ca o analiza de sange ar elucida problema,pentru ca acolo iese sigur.Cat despre pata aceea nu cred ca poate fi menstruatie ci mai repede un bb care se prinde.Curaj si noi suntem aici daca ai nevoie de ceva sfaturi.Pupici
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
Idaira spune:
Si eu luna trecuta am zarit doar o dunga de culoare din ceea ce ar fi trebuit sa fie CM...testele=negative.Dupa 18 zile a venit intr-adevar CM.Dupa ginecolog ar fi o dereglare hormonala..
In cazul tau iti doresc sa fie ceea ce iti doresti si sa iti gasesti linistea!
Laura Ioana spune:
Fetelor la mine in barzaaaaa!!!! Am un test de sarcina pozitiv! Sunt foarte fericita, dar am si niste emotii de-mi vine sa plang (am si tras o tura de plans dupa ce am facut testul)!
Sper sa fie bine pana la capat Azi cred ca merg la dr sa-mi dea tratamentul de mentinere!
Sper sa iau cat mai multe fete cu mine la Odisee
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
mi_a spune:
Doamne, Laura, nici nu stii cat ma bucur . E cel mai frumos mod de a incepe o noua zi! Iti doresc sa te bucuri de fiecare clipa de acum inainte! Esti omul care merita cel mai mult sa aiba parte de atata bucurie , avand in vedere prin cate ai trecut ! FELICITARI!