Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 23
AndraZ spune:
Zenobia, am auzit foarte multe lucruri bune despre dr Tutunaru. Mergi inainte cu el ca merita.
Eu am un trecut medical la dr meu si de aceea prefer sa merg la ea. sa speram ca nu va fi nevoie sa o schimb.
Andra
sperante spune:
buna seara , sunt foarte noua pe aici , citeam articole dar in forum nu am intrat, azi cineva mi l-a recomandat si am prins curaj sa ma afisez. astept si eu cu nerabdare sa citesc testul care sa afiseze ll. iau acid folic de 4 luni , la tratamente nu am ajuns caci aici nu-ti recomanda nimic pana nu se implineste 1 an de "munca asidua" . felicitari fetelor care sunt insarcinate si sarcina usoara fara probleme. a mai luat cineva acid folic? unii zic ca e ptr. a ramane mai usor gravida , altii ca e ptr. a nu avea copilul malformatii,,,,,doctorul de aici mi-a explicat ca voi lua pana voi ramane gravida si dupa, in primul trimestru.
Laura Ioana spune:
Sperante bine ai venit si sper sa ai parte repede de cele doo liniute Majoritatea fetelor de aici iau acid folic. Intr-adevar ajuta la prevenirea unor malformatii ale copilului (spina bifida) si se ia cu 3-4 luni inainte de sarcina (o perioada mai lunga kiar nu dauneaza, ptc excesul de acid folic este eliminat de organism) si primele 12 sapt din sarcina.
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Roxali spune:
AndraZ acidul folic poti sa-l iei si inainte de o sarcina , dar nu stiu daca nu ar trebui sa-l si asociezi cu altceva.Trebuie sa intrebi doctoru.
Off, fetelor am o stare de balonare si simpt o mare forfoteala...nu mi-e tare bine,dar daca-i cu ochii asa sa fie...sanii nu ma dor...inca mai sper.Tb nu am mai putut-o controla de mult, deoarece ma trezesc mai devreme.
Pup totte fetele cucuiete...
Ali
ancadragoman spune:
Sperante bine ai venit printre noi si sa fii convinsa ca aici o sa gasesti intelegerea de care ai nevoie.Acid folic este bine sa iei pentru ca nu iti face nici un rau,din contra.
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
AndraZ spune:
Neata fetele!
Inainte de toate va urez sa aveti o zi la maxim!
Roxali, stiu de la toate prietenele mele ca acidul folic se ia si inainte de sarcina si la inceputul acesteia. Doctorul meu de familie e mai de moda veche.....asteapta intai sa apara bb si apoi sa imi fac analizele si apoi sa vedem de ce am nevoie. Insa eu, asa i-am explicat Ancai (ancadragoman), am o problema cu pierderea lui. Si asta ma face sa imi fie teama. Organismul meu deja m-a anuntat ca am mancat ce nu trebuie si ca am mai pierdut niste acid folic ( imi apar niste bubitze pe corp de fiecare data cand mananc ce nu trebuie). Insa, nu ii pot spune eu doctorului ce vitamine sa imi dea, pt ca astfel in jignesc. O sa ma duc la farmacie si sa vad ce imi recomanda si farmacista. Si o sa ma mai duc la clinica la care am asigurare de sanatate si sa vad ce zice si dr de acolo.
Te pup,
Andra
ancadragoman spune:
Andra eu zic sa mai ceri parerea unui medic,pentru ca cel pe care il ai chiar e de moda veche.Pupici
anca
AndraZ spune:
ai dreptate Anca. chiar o sa ma uit ce program are dr de clinica privata....si sa dau o fugutza acolo.
merci!
Andra
ancadragoman spune:
Andra la ce clinica mergi?
anca