Vine barza? 27

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxali vrei sa ma mai uit odata sau mai asteptam cateva zile?

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Merci mult de tot, Anca!

tin sa iti spun ca deja prietenii nu-mi mai suporta discutiile despre copii....saracii de ei nu stiu ce-i asteapta cand se vor apuca si ei.....

nashii mei s-au apucat de vreun an de bb....si nici acum nu a aparut....sper sa apara cat de repede la toate cele care isi doresc copii.

eu deja numar zilele pana pe 25 octombrie....poate ii fac un cadoul tatalui meu de ziua lui. cred ca acum lucreaza si psihicul....care nu imi da pace deloc. am ajuns sa visez copii si teste de sarcina. mama imi spune ca ea simte ca Matei este aproape....dar cat de aproape oare? 1 luna, 2, 3.....numai Dumnezeu stie. sper doar sa am rabdarea necesara sa nu fac cate un test pe zi pana atunci, poate doar o iesi pozitiv....nu de alta, dra sunt in stare

oricum trebuie sa incerc sa ma calmez ca sa nu-mi stresez sotzul si sa dauneze la ....ca de una singura nu pot face bb

va pup si va urez o seara minunata!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Anca mai asteptam ...
Andra7 cred ca toate de pe ici santem mai mult sau mai putin "obsedate", dar cred ca multe nu-s dau arama pe fata

Ali

Mergi la inceput

Andra Z,Roxali va pup si o sa vedeti ca o sa plecam de aici de mana.

anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922

Mergi la inceput

Neata fetele!

Anca, Roxali, sper din suflet sa plecam de aici de mana. Ar fi extraordinar!

Stiti ce vroiam sa va intreb? Ia vreuna dintre voi vitamine gen Prenatal? Mie doctorul de familie nu mi-a zis absolut nimic despre asta, insa am auzit ca e bogat in acid folic. Iar eu am o problema si aceea ca am pierdut foarte mult acid folic. Prin martie au descoperit doctorii ca de fapt nu am ulcer ci.....intoleranta la gluten. Adica nu am voie sa mananc paine, cereale, amidon de grau, paste fainoase, decat daca sunt din orez sau porumb. In cazul in care consum alimente care contin gluten ma deranjez la burta si astfel pierd Mg, Ca si acid folic. Tinand cont ca pana si-au dat seama de boala a durat vreo 4-5 luni in care am avut mereu scaun moale, ma gandesc sa nu cumva sa ii dauneze lui bb aceasta lipsa de ac. folic.
De aceea va intreb daca stiti ceva de vitaminele care trebuie luate inainte de sarcina si in primele luni ale acesteia.

Multumesc si va pup dulce!

Andra

Mergi la inceput

Andra eu iau acid folic cam de 5 luni si atat,dar daca tu ai carenta asa mare de acid folic cred ca e bine sa mai iei ceva in afara de acid folic.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca pe cand faci un test?

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Anca, mi-am facut toate analizele in iunie si erau ok, deci cu vitaminele m-am mai reglat. Plus ca acum am alt stil de viatza decat inainte, adica mult mai sanatos. Doctorul meu de familie uita mereu de boala mea si nu vreau sa par ipohondra daca ii tot zic eu ce medicamente sa imi prescrie. Eu vreau doar ca bb sa fie ok cand va fi in burtica pt ca asta e marea mea grija si spaima. Eu pot pierde acid folic oricand, pt ca sunt multe alimente pe care nu scrie ce contin....dar vad rezultatele dupa ce le mananc...

este criminal sa mergi in Cora sau Carrefour si sa iei un cos plin de cumparaturi iar pentru tine ai luat mancare de 200.000 lei dintre care: pufuleti, orez, paste de orez si legume. iaurturile contin amidon modificat, dar nu este specificat de care. asa ca nu consum decat iaurturi nemtzesti, pe care sunt scrise toate ingredientele....de prajituri nu mai vorbesc....nu pot manca decat caramele si ciocolata sau....in cel mai bun caz crema de zahar ars....de care mi s-a cam luat ca am tot mancat.
la restaurant il intreb pe chelner si pe bucatar ce au pus in fiecare mancare ca sa nu ma trezesc ca au faina.....sunt deja obsedata de boala asta care din pacate nu se trateaza si care, cel mai rau, este EREDITARA...

in week-endul asta am fost la un botez unde am avut un tort mic, special, facut numai pt mine....fara blat, cu frisca si fructe....extraordinar de bun....dar nu mereu primesc "cadouri" de genul asta

important este ca trebuie sa merg inainte si sa sper ca bb, Matei/Mara, nu va mosteni acesata boala de la mine. Trebuie sa sper!

te pup,

Andra

Mergi la inceput

Laura pe la 1.30 fac un test de ovulatie sa vedem cum sta treaba.Este al 6 lea pe luna asta si imi e sa nu fii ratat momentul.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor stiti ceva de chiqui?

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput