Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 17
X-ray spune:
ileanas cunosc senzatia.... eu asa fac de 5 luni,cand trebuie si nimic...la 1 ianuarie,daca am rabdare pana atunci,am zis cu sotul ca mergem sa ne cautam mai amanuntit...
oricum asta e cel mai naspa ,teoretic sa nu ai nimis si practic sa nu faci copii!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
petit_ange spune:
Chiqui, stai pe burta cat mai mult si poate ii revine si uterul. ai grija de tine si de bebe-ul tau si mergi la spital cat mai repede.
Pusi.
petit_ange spune:
Fetelor, ma mut si eu la barza cu tot cu bagaje.
Eu sunt in z12 dupa inseminare, deci sunt aproape de finish ;).
azi noapte m-am trezit cu o durere de burta ca la ciclu si am crezut ca a si venit temuta z1, dar se pare ca nu totusi si azi dimineata de ciuda am zis ca macar sa apuc sa fac un test inainte sa vina invazia. am facut un test Dr. Sigur si surpriza a fost ca a aparut si o a 2-a liniuta foarte firava... ups... care m-a cam lasat in ceata.Nu vreau sa-mi fac prea multe sperante... Nu am nici un simptom, ma cam dor ovarele, mai ales cand ma asez, si ma mai doare si burtica putin (ca la ciclu). Temperatura e de 37, ieri era 36.9, iar alalteri 36.8. Oare testul de sange cand poate fi facut? Cred ca maine ar fi prea devreme avand in vedere ca nu e decat z13 dupa inseminare. Ce ziceti? mai degraba luni? e oare posibil? Pusi.
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
Fetelor, ma mut si eu la barza cu tot cu bagaje.
Eu sunt in z12 dupa inseminare, deci sunt aproape de finish ;).
azi noapte m-am trezit cu o durere de burta ca la ciclu si am crezut ca a si venit temuta z1, dar se pare ca nu totusi si azi dimineata de ciuda am zis ca macar sa apuc sa fac un test inainte sa vina invazia. am facut un test Dr. Sigur si surpriza a fost ca a aparut si o a 2-a liniuta foarte firava... ups... care m-a cam lasat in ceata.Nu vreau sa-mi fac prea multe sperante... Nu am nici un simptom, ma cam dor ovarele, mai ales cand ma asez, si ma mai doare si burtica putin (ca la ciclu). Temperatura e de 37, ieri era 36.9, iar alalteri 36.8. Oare testul de sange cand poate fi facut? Cred ca maine ar fi prea devreme avand in vedere ca nu e decat z13 dupa inseminare. Ce ziceti? mai degraba luni? e oare posibil? Pusi.
Poate are ochisori.Sa ne dai de veste.Bafta
anca
Laura Ioana spune:
Petit eu zic...ca poate fi bebe In cat timp a aparut a doua liniuta? Poti sa faci si acum un test de sange! Iti tin pumnii
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
madaluta spune:
petit_ange:Daca ai facut pregnyl la inseminare si nu au trecut cel putin 14 zile cea de-a doua liniuta poate fi de la el...Nu vreau sa te dezamagesc... Dc nu ai facut , atunci sigur e cu ochisori.
Madalina 31+
poze,
petit_ange spune:
madaluta draga, sa stii ca ai dreptate, uitai de tot de pregnyl... daaa l-am facut si nu au trecut decat 13 zile de atunci asa ca asta o fi... bine ca mi-ai amintit, macar nu mai ma duc sa fac testul de sange degeaba....
dar macar am vazut si eu cum poate arata un test cu 2 liniute!!! (slaba consolare ...)