Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ioanara23
neatza fetelor!
io-s Z26......la un Cm de 25 de zile
oare sa mai astept? sau pot sa fac un test...ca ard de nerăbdare...CM e foarte consecvent la mine...are 25 de zile dintotdeauna!si, vorba aia, am exact în perioada Z10 - 12...desi luna asta am incercat sa nu mai număr zilele...
ioana
Se anunta bb la bord?
anca
anaoi spune:
quote:
Originally posted by ioanara23
neatza fetelor!
io-s Z26......la un Cm de 25 de zile
oare sa mai astept? sau pot sa fac un test...ca ard de nerăbdare...CM e foarte consecvent la mine...are 25 de zile dintotdeauna!si, vorba aia, am exact în perioada Z10 - 12...desi luna asta am incercat sa nu mai număr zilele...
ioana
Buna
Inca n-ai facut un test? Eu sigur aveam unu la activ. Oricum ie bine ca ai asteptat sa treaca perioada cand trebuia sa-ti vina, dar acum as merge inainte. Direct la farmacie si as face un test de urgenta. Poate cine stie ie cu noroc de data asta.
Raza de soare spune:
chiqui, te rog mult sa stai cat poti de linistita. Ma rog pt tine si pt bb. Cum a spus si Zenobia, o sa fie bine, ai incredere!
Multumesc mult pt urari, fetelor!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
madaluta spune:
chiquiParerea mea este sa nu stai pana luni pana cand se intoarce medicul tau ci sa mergi de urgenta la un spital sau la alt medic...Poate fi prea tarziu luni....Nu stiu daca e bine sau nu sa iti recomand eu tratamentul de sustinere pe care il da Tutunaru, dar cert este k eu , dupa 2 sarcini pierdute am putut duce pana acum acest bebic....Si tutunaru mi-a dat tratamentul prin telefon fara nicio alta consultatie, deci cred k il poate lua oricine...Sa iti ajute d-zeu si sa nu se intample nimic rau.
Madalina 30+
poze recente,
Zenobia spune:
Chiqui, ce e, mama, tampenia asta? Sigur exista tratament pentru situatia asa, nici nu se pune problema, iar doctorita aia sa puna mana naibii sa faca ceva azi-maine, iar daca nu e, du-te la altcineva. Hai ca m-am enervat rau, scuze de vocabular. Nu poti sa pierzi vremea asteptand-o pe ea, decat una foarte buna care lipseshte, mai bine cineva un pic mai putzin competent, dar "care este", vorba stim noi cui. Fugutza la spital!!!
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
Laura Ioana spune:
Chiqui si eu sunt de aceeasi parerea cu Madaluta. Mergi la alt doctor! Tu si sarcina nu aveti timp sa asteptati pana luni, dupa fundul doctoritei. Ca doar te poti interna si fara sa fie ea acolo, e suficient sa sune la spital, daca vrea! De ce nu mergi la dr. T?
Oricum sa stai numai in pat si sa stii ca utrogestan nu e suficient! Mie pt mentinerea sarcinii mi-a dat si injectii cu Gravibinon, care e cel mai puternic. Incearca sa mergi la alt dr, te rog! Nu mai astepta!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Zenobia spune:
ce aiurea intra post-urile astea, mi-a intrat cu o ora inainte, cand trebuia sa fie dupa al chiquititei. ma rog...
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
chiquitita spune:
Fetele, voi din ce cauza ati pierdut sarcina? Eu nu sunt din Bucuresti. Nu pot sa merg la alt dr pentru ca nu gasesc pe cineva mai bun...In fine, m-am saturat si de stat in pat(sincera sa fiu nici nu prea stau), cine stie...Am citit pe net ca daca uterul nu isi revine in pozitia normala din cauza greutatii sarcinii, nu are cum sa se dezvolte si o pierd. Adica aici e vorba de pozitia uterului si atat. Nu stiu cat ar influenta-o alt tratamet...Sunt super stresata, ma cert si cu sotu' ceea ce nu cred ca e bine pt bebe...nu prea mai am sangerari si nici dureri, oricum nu am mai mers la serviciu. Deci sarcina se dezvolta, nu are probleme cu evolutia, nu e mai mica decat ar trebui, insa problema uterul care nu e doar retrovers ci a cazut de tot. De aia mi-au recomandat sa stau pe burta, sa isi revina el singur.
Va pup si va multumesc ca va mai interesati de mine! Eu sunt cam trista momentan...
5+
Bebelus