Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 13
L5845 spune:
Felicitari Raza de soare si un bebe sanatos tun. Poate ne porti noroc si noua, celorlalte care asteptam cu nerabdare sa ajunga o "raza de soare si "pe "strada" noastra. Sarcina cat mai usoara si multa sanatate.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie : sanatate si multdoritul BEBE.
Melita H.
anaoi spune:
Buna, fetelor!
Sunt neagra de suparare ... mi-a venit; deja in dupa amiaza asta intru in Z2. Asta e. Poate luna asta. Oricum sunt parca nici nu mai am putere sa fiu nervoasa. Ma dor toate ale - burta, spate, acum parca si capul cu ochi, si parca am si o stare de greata de dimineata. Pot spune ca sunt epuizata, cu toate ca am dormit vreo 9 ore si cand ma gandesc cat ie ziua de lunga ma ia groaza.
Bafta multa tuturor care asteapta ziua cea mare. Spor la II liniute.
Raza de soare spune:
De cate ori citesc vreun mesaj de felicitare, mi se umplu cohii de lacrimi... Va multumesc mult, mult de tot!
O sa tot repet, de cate ori va fi cazul, pe orice topic: aveti incredere in Dumnezeu!!!
chiqui, sapt viitoare sper sa ajung la dr si sa am datele respective; stai linistita, k va suflu-n ceafa la odisee, vorba unei fete dragi!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by anaoi
Buna, fetelor!
Sunt neagra de suparare ... mi-a venit; deja in dupa amiaza asta intru in Z2. Asta e. Poate luna asta. Oricum sunt parca nici nu mai am putere sa fiu nervoasa. Ma dor toate ale - burta, spate, acum parca si capul cu ochi, si parca am si o stare de greata de dimineata. Pot spune ca sunt epuizata, cu toate ca am dormit vreo 9 ore si cand ma gandesc cat ie ziua de lunga ma ia groaza.
Bafta multa tuturor care asteapta ziua cea mare. Spor la II liniute.
Ioana
Imi pare rau pentru Z2,dar sa stii ca suntem alaturi de tine.
anca
blueeyes2003 spune:
Chiquitita,imi pare rau sa aud asta,dar trebuie sa fii optimista si vei vedea ca totul va fi bine!
MIRELA
chiquitita spune:
Fetele, am fost la dr aseara dupa o hemoragie. Sarcina are 5 sapt si 3 zile. Eu am uter retrovers, care intre timp s-a lasat de tot pe spate, a 'cazut' de tot.. Din cauza pozitiei sunt sanse sa nu tin sarcina. Am iminenta de avort...Iau utrogestan si luni ma intrernez, ca azi e plecata dr la un congres. Nu v-am anuntat aseara ca nu mi-a mers netul. Va pup si sper sa fie bine!
5+
oana_r spune:
chiquitita, imi pare foarte rau,dar trebuie sa fii optimista,sa stai linistita si ai sa vezi ca va fi bine.
Multa sanatate
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Zenobia spune:
Chiquitita, iti tin pumnii, o sa fie bine, ai sa vezi!
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help