Bebe in burtica bolnavior!Continuare....

Bebe in burtica bolnavior!Continuare.... | Autor: laureta

Link direct la acest mesaj

Prietena mea cea mai buna dupa doua sarcini pierdute si multa durere a ramas in sfarsit insarcinata.Totul mergea perfect.
Pina la 22 de saptamani a facut echografii si totul era perfect.La 30 de saptmanani la o echografie de rutina i sa spus ca bebe are posibila vetriculomegalie(un vetricul marit la limita 11 mm)
Azi(35 de saptamani) a facut la Iosup echo si starea nu este buna deloc, vetricolul sa marit la 14 mm si celalat la 13 mm.Doct zicea de lichid in cap.
Bebelu in rest e dezvoltat perfect numai problema asta la cap

Va rog cei care ati auzit de asa ceva sau stiti cazuri, ce probleme va avea bebe?Ce putem face acum?Unde sa caut?Un doctor, un spital, medicamente?

As face orice sa fie totul perfect cu bebe si mamica.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Initial creeata de laureta

Prietena mea cea mai buna dupa doua sarcini pierdute si multa durere a ramas in sfarsit insarcinata.Totul mergea perfect.
Pina la 22 de saptamani a facut echografii si totul era perfect.La 30 de saptmanani la o echografie de rutina i sa spus ca bebe are posibila vetriculomegalie(un vetricul marit la limita 11 mm)
Azi(35 de saptamani) a facut la Iosup echo si starea nu este buna deloc, vetricolul sa marit la 14 mm si celalat la 13 mm.Doct zicea de lichid in cap.
Bebelu in rest e dezvoltat perfect numai problema asta la cap

Va rog cei care ati auzit de asa ceva sau stiti cazuri, ce probleme va avea bebe?Ce putem face acum?Unde sa caut?Un doctor, un spital, medicamente?

As face orice sa fie totul perfect cu bebe si mamica.

draga mea Laureta,
imi pare nespus de rau de prietena ta si micul bebelush din burtica.Eu ma rog la Dumnezeu pentru bebe sa nasca cu bine si sa fie sanatos

nu stiu sa traduc dar totusi sper sa te ajute cineva care stie sa traduca.
uite ce am gasit aici :
http://www.thefetus.net/page.php?id=141
sau aici:
http://www.wcox.com.au/minimal1.htm

am dat search pe google si am gasit pe desprecopii 2 subiecte din data 08/04/2004 resprectiv 06/02/2006, cu acelasi subiect , poate ca daca iei legatura cu membri resprectivi vei afla mai multe despre bebei care sau nascut cu ventriculomegalie.

08/04/2004 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24419

06/02/2006 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68421

Elena31+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Elenalove multumesc mult pentru raspuns.Unele din informatii le am gasit si eu pe net.
Eu tot sper ca bebe este bine, numai speranta a ramas.

Ce ma supara este ca nici un doctor nu i spune ce trebuie facut in cazul in care bebelasul chiar o sa aibe problema asta la capusor.
Prietena mea deja nu mai este om.Noi ceilalti(sotul si prieteni) ne zbatem sa aflam ceva sa ajutam bebelasul cum iese din burtica.
Macar atat sa facem sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am pierdut o sarcina la 32 saptamani, datorita doctorului. Mi-a spus ca are hidrocefalie si mi-a provocat nasterea. bebe nu a supravietuit, dar la analizele de laborator a aparut doar o hemoragie cerebrala care ar fi putut fi declansata in momentul travaliului prea lung (de miercuri pana duminica). Asa ca la mine nici poveste de apa. Eu zic sa consulte alti medici si sa mearga la cat mai multi doctori. Poate totusi nu e ce pare. Multa sanatate si transmitei prietenei tale sa treaca peste cu mult curaj, ca DD e acolo sus si o va rasplati.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

laureta, urmeaza sfatul codrutei si spune-i prietenei tale sa mearga si la alti doctori. Primul nume care imi vine in minte e dr. Herghelegiu.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Codruta imi pare tare rau pentru copilasul tau.Dar ne ai dat o speranta ca medicul se poate insela.

Pegasis la dr. Herghelegiu are programare deja.

Ce ma mai intereseaza este un neonatolog bun si sufletist.Vrem sa dam la bebe sansa sa fie bine ingrijit si cat mai rapid posibil fara sa se plimbe de la un spital la altul.

Deja i s a recomandat cezariana pentru ca este riscant pentru bebe o nastere naturala.Doctorul ei este la Caritas dar pe mine nu prea ma incanta spitalul de acolo.

Oare unde e mai bine sa se duca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Cei mai buni medici neonatologi sunt la Giulesti, si tot la Giulesti au aparatura necesara unui bb cu probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

draga mea,e f greu sa aflii asa ceva dar eu te sfatuiesc sa ii spui prietenei tale sa mearga la PROF PELINESCU de la MEDLIFE.e cel mai bun echografist din tara si acolo va stii adevarul.
oricum eu ma rog pt BB mic si pt ea ca D-ZEU ca ii ajute sa treaca cu bine peste asta
Andreea si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Dr.Pelinescu-la Filantropia sau la Medlife.Excelent ecografist.
Sanatate multa pentru bebe mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu as recomanda o ecografie la dr Pop Adrian de la clinica Diagnosis. Ce zice omul asta asa este. Eu am mare incredere in el m-a scapat de multe cu ochiul lui excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Draga mea,

Si eu recomand o noua ecografie. Eu stiu ca Hergelegiu este foarte bun.

Despre neonatolog, pot sa-ti recomand pediatra noastra, Dr. Ana Culcer, sefa sectiei de neonato de la Municipal. Este un doctor extraordinar, recunoscut pe plan international. Eu am incredere deplina in ea si stiu ca a salvat multi copilasi cu probleme mari. Si obstreticienii de la Municipal sunt foarte buni.

Cat despre diagnostic, pot sa-ti zic ca Ioanei mele i-am facut ecografie transfotanelara la 6 luni si avea o dilatatie ventriculara de 4 mm. Ni s-a spus ca daca creste dilatatia mai mult de 1 mm pe luna sunt probleme. Am repetat ecografia de 3 ori pana i s-a inchis fontanela, din fericire la noi a fost in regula, la 1 an si 6 luni avea 4,5 mm. Dar la ultima eco ne-a spus ca orice dilatatie de 6 mm ridica probleme.
Oricum exista erori si la ecograf si, chiar daca dilatatia exista, poate fi mai mica.
In cel mai rau caz, daca diagnosticul a fost corect, hidrocefalia este tratabila (chirurgical).

Sa va ajute Dumnezeu!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput