Este posibil ca un uter normal sa se transforme in uter retrovers?Am facut pana acum nenumarate echografii,nu mi s-a spus niciodata asa ceva,iar la ultima echografie am primit vestea asta,daca pot sa spun asa!In antecedentele echografiilor,chiar ultima doctorita care m-a examinat echografic nu mi-a mai spus asa ceva!E ceva normal sa-si schimbe pozitia sau undeva,cineva a gresit?
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"
da! se poate .vecina mea a avut uter retrovers si dupa 9 ani s-a intors si a putut avea bb.in concluzie se intoarce.
Eu stiu ca uterul retrovers se constata la consult, nu ecografic.
Dar nu impiedica o sarcina. In timpul sarcinii, uterul se balanseaza sub greutatea fatului. E posibil sa ramai mai greu insarcinata cu uter retrovers, dar nu imposibil.
Nu impiedica sarcina. Si sunt sanse mari ca in timpul sarcinii sa revina in pozitie normala. Se poate ramane insarcinata cu uter retrovers.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
Copil am facut pe vremea cand nu mi-a spus nimeni ca as avea uterul retrovers!,altui nu-mi mai doresc!Am o inflamatie la colon in zona ileo-cecala,ma gandeam, ca asta a influentat,poate vorbesc prostii!
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"
Eu stiam ca uterul retrovers isi poate reveni in urma nasterii, dar n-am auzit niciodata de situatia inversa.