celioscopie???
![](images/user_woman.png)
M-au sfatuit fetele de la Femina Intim sa intreb pe aici, ca cica sunteti mai experte in probleme din astea. Asa ca indraznesc sa postez problema mea si imi cer iertare daca deranjez...
Azi am fost la doctor, pt ca am incercat sa ma las de anticonceptionale (a treia oara) si ma doare iar in stanga. Dr. mi-a facut o ecografie vaginala si mi-a zis ca se vede ca si cum as avea sange, mi-a aratat si mie, era ca o pata neagra, intunecata... si ca trebuie sa imi faca o interventie chirurgicala - CELIOSCOPIE. Imi baga doua fire, unul prin buric, unul prin stanga, sa vada ce e acolo. Cica se face cu anestezie generala.
Cine ma lamureste si pe mine ce este asta, cat de greu e, cat se sta in spital, cat trebuie sa stau acasa dupa si ce alte restrictii mai sunt. Sincer sunt cu psihicul la pamant... tocmai cand vroiam sa imi schimb locul de munca cu unul mai solicitant si mai bine platit:((( (pt ca vreau in doi ani sa pot sa fac si eu un bebe linistita).
Dr. e dna Maria Bari (Filantropia) si am incredere in ea, dar nu in spitalul ala, nu prea mi-a placut acolo cand am mai avut probleme.
Va rog mult ajutati-ma cu cateva informatii... aici am gasit intotdeauna sprijin, de aia sunt fan al acestui site/forum.
Alice
Raspunsuri
felicia_ spune:
Alissa, celioscopia e acelasi lucru cu laparoscopia! Intra la subiectul "laparoscopi" sau da search pe google, vei gasi mai multe informatii.
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Alissaa spune:
ok, o sa caut asa.
Eu credeam ca laparoscopia e un termen mai general si celioscopia ceva mai precis. De ex., eu am facut laparoscopie de explorare pt ca ma durea burta de un an fara sa-i dau de cap, si mi-au gasit apendicele inflamat in spatele uterului. Cred ca celioscopia asta e ceva special in zona genitala- ovare, trompe. La apendice m-am simtit rau o saptamana - ma durea pana in umar de la gazul ala pe care mi l-au bagat in timpul operatiei, si speram ca cineva o sa imi zica ca cieloscopia asta e fff usoara si in 3 zile sunt buna de dans.
Multumesc mult, o sa caut pe laparoscopie ca pe aici, in general, de interventii in zona genitala e vorba, logic
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)