Celioscopie

Celioscopie | Autor: Alissaa

Link direct la acest mesaj

Azi am fost la doctor, pt ca am incercat sa ma las de anticonceptionale (a treia oara) si ma doare iar in stanga. Dr. mi-a facut o ecografie vaginala si mi-a zis ca se vede ca si cum as avea sange, mi-a aratat si mie, era ca o pata neagra, intunecata... si ca trebuie sa imi faca o interventie chirurgicala - CELIOSCOPIE. Imi baga doua fire, unul prin buric, unul prin stanga, sa vada ce e acolo. Cica se face cu anestezie generala.

Cine ma lamureste si pe mine ce este asta, cat de greu e, cat se sta in spital, cat trebuie sa stau acasa dupa si ce alte restrictii mai sunt. Sincer sunt cu psihicul la pamant... tocmai cand vroiam sa imi schimb locul de munca cu unul mai solicitant si mai bine platit:(((

Dr. e dna Maria Bari (Filantropia) si am incredere in ea, dar nu in spitalul ala, nu prea mi-a placut acolo cand am mai avut probleme.

Va rog mult ajutati-ma cu cateva informatii... aici am gasit intotdeauna sprijin, de aia sunt fan al acestui site/forum.
Alice

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

intreaba si la "asteptand un ingeras", acolo gasesti fete cu experiente similare, care iti pot oferi informatii din ce au trait ele, iar asta face mai mult decat datele seci, din carti!
(p.s: celioscopie=laparoscopie, al doilea termen e mai folosit din cate am observat eu)

mult succes!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput