ajutor!!

ajutor!! | Autor: tincutza

Link direct la acest mesaj

Mai am si eu inca o intrebare, pentru cine poate sa ma ajute: de la Casa de Pensii Constanta mi s-a dat o adeverinta prin care se aratau sumele cotizate din contract. Adeverinta urma sa imi serveasca la somaj (unde am fost inscrisa in ultimele sase luni), iar aici trebuia sa mi se recalculeze indemnizatia de crestere a copilului (cu sumele cotizate).
La somaj (filiala locala), dna director mi-a spus (pe un ton destul de taios) ca nu este treaba dansei, ca in lege (ordonanta 23) nu as fi incadrata si eu si ca, daca imi cer drepturile, va trebui sa restitui sumele primite de la somaj in cele 6 luni. Dansa stia insa foarte bine faptul ca aveam un contract de asigurare suplimentara la data la care am inceput si am incheiat somajul.
Poate sa ma ajute cineva (care pricepe mult mai bine legile), cu un raspus pe care as putea sa il dau la randul meu dnei director?
Mentionez inca o data ca de la Casa de Pensii mi s-a spus ca Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca este obligata sa imi ia in considerare adeverinta si contractul. Va multumesc.
Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Poti invoca art.III din OUG 23/2003 si art.133 din Legea 19/2000.

Mergi la inceput