Concediu medical-comisia de expertiza

Concediu medical-comisia de expertiza | Autor: diciu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Stie cineva ce trebuie facut pentru prelungirea unui concediu medical peste perioada de 90 zile admisa?. Stiu ca trebuie mers la comisia de expertiza a sectorului e care apartii, dar nimeni nu ma poate lamuri unde este aceasta comisie.

Eu am avut 84 de zile de concediu medical dupa o interventie chirurgicala si acum, urmeaza sa fac o recuperare si medicul mi-a spus sa merg la comisie sa intreb cum e procedura.

Poate v-ati confruntat cu asa ceva...Multumesc

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,
eu am fost acum 2 sapt la comisie. sa-ti spun cum am procedat: dr mi-a facut un referat medical catre comisie (dr de la policlinica de unde luasem pana atunci cm; se poate si de la spital daca acest concediu vine in prelungirea unei internari), am fost la comisia din sectorul unde locuiesc (le gasesti pe net, cred ca pe site-ul casei de pensii, se numesc comisii de expertiza a capacitatii de munca si sunt 2/sect - tu te duci unde e cea mai apropiata de domiciliu).

programul era afisat pe usa si am fost primita in aceiasi zi, cu adeverinta de la serviciu, referatul respectiv si buletinul. e bine sa ai la tine orice document medical care sa arate starea de sanatate (mai ales internari ca de asta te intreaba prima oara). daca dr considera necesara prelungirea cm iti da o hartiuta cu zilele aprobate in functie de recomndarea dr care te-a trimis(poti lua max 30 o data si te mai duci iar luna urmatoare). cu hartiutza aceea te intorci la cel care ti-a facut referatul si ti se scrie un nou concediu medical.

Daca mai vrei info, poate mi-a scapat ceva, intreaba-ma.

Bafta!!!

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Multumesc f mult pentru informatii!!!
Am cautat insa comisia de expertiza din sectorul 6 si n-am gasit-o si nu stie nimeni unde e...pe siteul de pensii apare ca locatie si nr si cand ma duc acolo e altceva...comisia de expertiza pentru persoane cu handicap..si ca ei nu se ocupa de ce vreau eu..
n-are sens..nu stie nimeni ..nici primaria sect 6...si toti se uita la mine parca intreb de ceva inexistent....mai mult..cei de la informatii cica..ei n-au auzit de asa ceva!
Eu ma voi interna ambulatoriu pentru o recuperare si medicul a zis ca deobicei pentru cei internati cu pat e simplu ca se duc ei la comisie...dar pentru cei ambulator sa intreb la comisie...si-ti dai seama...nimeni nu stie..si-mi vorbesc si foarte urat functionarii de pe acolo..
efectiv nu stiu ce sa fac..cred ca o sa incerc la alte comisii din alte sectoare...poate stiu ei mai bine si locatia din 6...tu ai cumva un nr de la comisia din sect 2 unde ai fost?

Multumsc...si sarcina usoara in continuare!

anda

Mergi la inceput

Eu la sectorul 6 am fost, au 2 sedii, una la Policlinica Dr taberei 35 parca, in spatele statiei de autobuz (eu aici am fost) si alta la Policlinica Basarab, peste drum de Carrefour Orhideea.

Bafta!!

22 +

Mergi la inceput

Multumesc f mult...ca uite ma chinuiam sa sun si nimeni nu stia unde sunt aceste centre de expertiza medicala...
La drumul taberi 35...policlinica este chiar in complex?..in spatele carei statii?
O sa ma duc azi...
Merci inca odata!

anda

Mergi la inceput

Statia este cea spre Piata Moghioros. Pe oricine intrebi iti va arata policlinica. E putin in spatele magazinelor care sunt acolo in statie. Si comisia e la parter, intrebi iarasi acolo de comisia de expertiza si stiu sa-ti spuna.

Bafta

22 +

Mergi la inceput

Thanks!!!

anda

Mergi la inceput