Cavitate uterina neregulata in sarcina

Cavitate uterina neregulata in sarcina | Autor: diana69

Link direct la acest mesaj

Salut.
Sunt Diana si as avea si eu o mica intrebare care ma framinta.
Sunt insarcinata in 14 saptamini si la echo endovaginal pe care l-am facut la o profesoara universitara la Iasi mi s-a spus ca am cavitatea uterina neregulata. Ce inseamna acest lucru? Este ceva naspa?
Va rog daca puteti sa imi raspundeti.
Multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Din pacate eu nu am mai auzit pana acum de aceasta formulare. De ce nu te mai duci la altcinava sa-ti repete eco?
Si de ce la 14 sapt nu iti face eco pe burtica? Eu la 14 sapt am facut prima morfologica, deci asta ar trebui sa-ti faci si tu. Un dr. bun iti va da toate detaliile de care ai nevoie.

Bafta multa,

Pupicei, Ingeras 28+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

de ce n-o intrebi pe dr mai bine? la o eco mi-a spus si mie dr ceva asemanator si concluzia a fos tca ori am o sinechie uterina ori era pur si simplu o unda de contractie. am repetat eco dupa o sapt si era ok; fusese doar o unda de contractie.

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Diana, recent am fost si eu la eco si mi s-a spus - tonus ridicat pe o portiune a uterului si mi-a aratat - in rest uterul venea rotungit, ca o mingiuta, pe aceasta portiune insa era plat, parca indesase cineva pe mingiuta. ... ma gindesc - oare e aceeasi problema ca si l atine? Mi-a mai zis ca poate fi din cauza pozitiei incomode, ca stateam pe spate, portiunea respectiva era tot in spate...

Multa sanatate!

Ludmila 20+

Mergi la inceput