Si eu am luat pe puncte de la Cora oala si sunt multumita de ea.
La inceput si eu ca si voi eram speriata de ea. Nu stiam cum sa o folosesc. Prima data de curiozitate am fiert cartofi pentru piure si am constatat ca au fiert foarte repede si nici nu trebuie avut chiar asa mare grija dupa cum spunea cineva. Pur si simplu pui bine capacul dai focul mai tare pana incepe sa fasaie si apoi il reduci si lasi dupa ceas cat trebuie. Cand ai terminat opresti ridici supapa ca sa iasa aerul care iese foarte repede. Cand nu mai auzi numic (poti chiar sa o pui in chiuveta 1 minut la apa rece ca sa fii mai sigura) poti deschide usor capacul. Daca ti se pare ca nu este fiert mai repeti operatia cu inchisul si deschisul. E minunata pentru ca nu se evapora repede apa pe care o pui, nu se lipeste (deci nu trebuie sa stai sa amesteci ca la celelalte)si fierbe repede.
Oala mea nu are nici un semn pana unde trebuie umpluta in interior dar nu trebuie pus mai mult de trei sferturi aproximativ pt poate iesi pe supapa afara si nu mai are unde sa fiarba. Cam asta e tot deci nu e complicat deloc folositi-o cu incredere.
Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin
<06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto Nasterea celei de-a doua stelute
De ani de zile gatesc in oala sub presiune, niciodata nu am avut probleme, pana saptamana trecuta cand am depasit putin dunga de maxim. Fluiera foarte ciudat iar bucataria era plina cu supa iesita pe supapa de siguranta. Am tras o spaima de zile mari. Sa nu faceti experimente ca mine
Oala sub presiune, folosita conform instructiunilor este nemaipomenit de utila.
Nina