Mamici de ianuarie - februarie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 2
adinush spune:
Scuze Amaya..in aiureala mea credeam ca mi se vede adresa de mail dar nu e decat messenger-ul si msn-ul
adriana1185@yahoo.com
Adinush26+ cu Ingrid-Eileen
A.Alina spune:
ylilimic,
te rog trimite-mi si mie cartile daca ai timp. Adresa mea e alinaambrus@yahoo.com
Multumesc mult.
Alina
Amaya spune:
Ralu, Adinush, Alina, trimis.
Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
A.Alina spune:
Sambata am fost la eco 4d in Timisoara. A fost OK. Dupa data UM , DPN este 29.01.2007, iar dupa masuratorile copilului exact la fel. BB-ul este tot baiat, asha ca va rog sa-mi explicati cum pot sa-mi pun un carucior albastru pt ca nu mai am nici o speranta ca se modifica sexul.
Am primit si un DVD cu copilul( cadou de ziua lui tati). saptamana aceasta mergem si la dr. nostru sa-i aratam filmuletul (asha ne-am inteles). Eu am un super dr. si nu l-as schimba cu nici un altul. E foarte tanar, treizeci si ceva de ani, dar foarte amabil, are tot timpul rabdare sa ne explice tot ce vrem sa stim. Altadata da explicatii si daca nu le cer.
O sa nasc cu el prin cezariana. A fost propunerea lui motivand-o ca va fi mai bine pt. copil mai ales ca sunt prea delicata ca sa ma vada nascand normal. Nici acum nu am inteles de ce a spus asta ( am 1.72m si 77 kg in sapt 23), pobabil ca nu are legatura cu fizicul. Oricum nu l-am contrazis pt ca imi convine.
Alina
dianamizzi spune:
Buna dimineata tuturor
Nu am mai scris de mult de tot, dar va citesc cu mult drag cand pot.Eu am fost pe lista printre primele gravidutze dar nu am mai putut intra pe internet multa vreme pentru ca mi se facea greata de la monitor... asta e, fiecare am avut greturi diferite, bine ca au trecut, am si uitat...
Grupul nostru s-a marit ... va pup pe toate si va doresc numai bine , nu mai avem asa mult... la iarna postam poze cu bebelusii. :)
Felicitari celor care au aflat ce au, fetita sau baietel... am vazut ca sunt mai multe carucioare albstre decat roz... asa ca vin si eu cu un carucior roz, sa se mareasca numarul
Am facut ecografie luna trecuta (acum suntem la saptamana 27) si mi-a spus doctora ca ea crede ca e fetita dar trebuie confirmat... asa ca asteptam sa confirmam, cu toate ca deja ne-am obisnuit amandoi cu gandul, ne uitam dupa hainute roz...
La inceput toti imi spuneau ca o sa am baietel, ca cica asa ar arata sarcina... Eu lucrez la receptie la un hotel aici, unde primim multi turisti romani, iar femeile toate cand ma vad cu burtica, vin la mine sa imi zica ca o sa am un baietel... in caz ca nu stiu deja...
ba odata, dupa ecografie, a venit o doamna, m-a vazut, si zice... aaa, ce frumos, ia uite baietel faci! , eu zic, "nu doamna, cred ca e fetita ca asa mi-a spus la ecograf..." si ea de colo ..." taci tu, fugi de-aici, asculta-ma pe mine ca e baiat, daca aveai fata erai urata, aveai pete pe fatza si erai grasa ca balonu!!" aoleu...
auziti si voi mai fetelor ce mai lume nebuna, deci nu tu doctor si ecografi, asculta la gura poporului ca stie mai bine... oricum, am observat ca oamenii se cred experti cand vad o femeie insarcinata, si se simt obligati daca nu datori macar sa dea sfaturi din propria experienta...
intr-un timp ma speriasem ca mi-a zis cineva, "aoleu ce burta joasa ai... nu stiu cum ti-o creste tie asa... ! " si uite asa ma gandeam, doamne sa nu fie ceva cu bebelusa, chiar o fi prea jos, ca doctora nu a zis nimic... si cate seturi de vergeturi oi face ?
eee, si uite asa cu experienta mea de ... munca cu turistii e distractiva , dar doamne ... multi oameni mai intalnesti in lumea asta... :)
acum ne pregatim sa mergem la cursuri din acelea de nastere lamaze, si pregatire pentru a fi parinti, sau cum s-o traduce, o sa fie o experienta frumoasa cred, abia astept.
aaa, vroiam sa va intreb.... voua vi s-a intamplat sa vi se umfle palmele? eu m-am trezit ieri dimineata cu palma stanga umflata, o fi din cauza ca am dormit pe mana , nu stiu, vad ca azi sunt bine.
in rest, bebelusa mea misca mereu, dar e cuminte, adica ma lasa sa dorm deocamdata. zilele trecute m-am uitat la burtica si am vazut ca se vede cum misca, era la ora de gimnastica :)
o zi frumoasa tuturor!! sa auzim de bine :)
daca poate cineva sa imi trimita si mie cartile de care se vobeste, as fi tare bucuroasa si recunoscatoare :) adresa mea este: dianamizzi@yahoo.com
diana 27
megbeng spune:
hop si eu dupa un weekend aglomerat!
as vrea si eu carticelele, mult de tot!!!
daca are cineva timp sa mi le trimita si mie, adresa de mail este megbeng@gmail.com
sambata am de mers la o nunta si am umblat dupa o rochie de ocazie care sa incapa o gravida si nu prea am avut succes...adica acum ma incap cateva modele, dar o sa am un eveniment si in decembrie si nu vreau sa dau bani pe 2 rochii care dupa ce nasc nu o sa-mi mai fie bune.
stiti cumva un magazin cu rochii de ocazie pentru gravide?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
marinar spune:
neata
Anis bine ai revenit!!! offf, tu vorbesti de munte si eu am venit de azi la serviciu dupa ceva timp de stat acasa... dar nu o sa fac radacini pe aici.
meg pai noi abea gasim haine de strada pt gravide, care sa fie purtabile, dar sa mai fie si de ocazie... ceri cam mult. oricum succes!
fete mai dau si eu adresa mea de mail, poate-mi trimite si mie cineva carticelele: msailor22@yahoo.com.
multumesc
Marina 23+
burtika
Amaya spune:
Diana, Megbeng, v-am trimis carticelele.
Megbeng, ai incercat niste rochite la care talia pleaca de sub sani? Mie mi se par cele mai comode pentru femeile insarcinate si poti sa le gasesti la magazine normale fiindca este super-ultra cunoscut ce haine "frumoase" speciale pt. femei insarcinate exista.
Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
anis spune:
Buna burticutze...
Ne-am intors si noi d ela munte..da cand ma uit ce frumos e afara ma ca imi vine sa ma urc in masina si sa ma duc inapoi.
Am luat iar hainute pt bebelusha (nu ma pot abtine ,pur si simplu), in rest misca la greu , de mi se ridica burta.Vorba sotului ca s-o las mai moale sa nu nasc pe la 7 luni..sper ca nu.
AniS 24+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."